Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 37

• 47 469
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 750
Моля ви, кажете за 6-7 месечно какъв размер да взема, хич не помня Пепи колко беше висок тогава Blush

# 751
Моля ви, кажете за 6-7 месечно какъв размер да взема, хич не помня Пепи колко беше висок тогава Blush

67 или 74 (зависи от детето)  Peace

# 752
Дебеличка е Thinking
Мерси, Петя  bouquet

# 753
Дебеличка е Thinking
Мерси, Петя  bouquet

Значи 74  Peace Моята е слабичка и й поръчвах 74  на 9 месеца  Peace

# 754
бреее, чак пък 74
Стефи беше 7700 на 7 месеца идеално й паснаха 67 номер от редут, още си ги носи блузките и една жилетка с този номер

# 755
Дебеличка е Thinking
Мерси, Петя  bouquet

74 и аз казвам  Peace Толкова взимах на Тони на 6м. (8,500 / 73 см)

# 756
бреее, чак пък 74
Стефи беше 7700 на 7 месеца идеално й паснаха 67 номер от редут, още си ги носи блузките и една жилетка с този номер

Ами затова казвам, че си е до дете  Peace

# 757
Много се извинявам, но къде точно в сайта мога да видя статуса на поръчката. В първия пост и линка към сайта не успях да видя, но може да съм пропуснала и заради късния час Embarassed

Моля ви, кажете ми къде в сайта да видя дали поръчката се изпълнява. За втори път ми е, първият всичко беше ОК, дойде за 14 дни. Чета тук обаче, че има някои проблеми. При мен се получи мейл, който звучи като потвърждение, парите в картата ги няма, но пък използвах същия код за безплатна доставка, който се обсъжда по-горе. Много ми е важно, защото съм поръчала робот, който синът ми си избра за рождения ден - 10 декември. Детето ще е адски разочаровано, ако нещо стане и не дойде или не дойде навреме...
Ми аз не знам какво точно питаш, но в суиви де команде, ако поръчката е току що поръчана пише нещо различно от "ен препарейшън"  т.е ако пише отгоре " EN COURS DE PREPARATION" и отстрани пише "A domicile" , значи е ок. Също трябва да си получила и потвърждение на мейла и парите да са изтеглени от банковата ти сметка.
Ти кога поръча?

Много ти благодаря! Не знаех, че може да се проверява така. A domicile e!!!!

# 758
  • varna
Дебеличка е Thinking
Мерси, Петя  bouquet

абе ако и вземaш пуловер или жилетка ,и 81 можеш да вземеш-на моя който не е пухкав,а си е слабичък  вмомента е около7.500 му стават и 81-поне ще може детето да го носи и пролетта

# 759
може ли някой да ми обясни подробно как се пазарува с чек? Как си избираш нещата къде ги записваш и  всичко останало ?

# 760
Снощи направих поръчка,но още не са ми изпратили потвърдителен емейл.Възможно ли е аз да не съм направила нещо както трябва или понякога не изпращат потвърдителните емейли веднага?
И аз имах подобен случай. Бъга се сайтът. Писах им, отговориха ми - имали технически проблеми тогава, но са приели поръчката и са дръпнали парите. Изчакай няколко дни и ако искаш, също им пиши.
Пропуснах да ви кажа, че вече и аз срещнах дрехи с редутска марка тук - в ХИТ снощи видях панталони, на които нагло бяха сложени етикети "Произведено за Квеле".

Благодаря за отговора,но как да разбера дали ми е приета поръчката? newsm78

# 761
До мамите от Ямбол
От къде взимате пратките, ако тежът повече от 2 кг?
Вземат се от пощата. Изпращат ти известие и ти дават друга бележка на която пише че в понеделник , сряда и петък от 10 30 до 11 30 ( не съм сигурна за точния час) може да се вземе колета. В една стаичка вдясно от гишето за писма.
Много благодаря newsm20

# 762
  • varna
момичета някой да беше поръчвал от тези панаталони,ако може да ми каже каде беше разликата-в крачола- нормален тесен и широк ли беше?
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-baggy-garcon-active-wear- … e&pagesize=16
ако някой поръчвал от тийнеджърската серия за мъжа си или гаджетата-кажете как са отговарят ли на ръста или не Peace

# 763
на мъжа ми поръчахме 162 този пуловер- той е толкова висок и му заспа
да не се чудите, дъщеря ми че й стават 67  Mr. Green
извън майтапа- пуловера е много хубав, има вече 10-на пранета, не е мръднал, нито от към цветове, нито от към материя  Peace

Последна редакция: чт, 22 ное 2007, 23:31 от mini_79

# 764
Здравейте да попитам стигнах до 5 стъпка в поръчването и натиснах нещо незнам какво.. ooooh! и ме върна на 3та дали без 6та вече са я приели и са изтеглили парите от каратата или не е станало нищо и да я пусна отначало?

Общи условия

Активация на акаунт