Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 37

• 47 465
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 825
Получих си поръчката от 7-ми. Grinning
Всички неща в нея са коментирани, няма да ги повтарям, само да отбележа, че с кода за синия подарък са ми изпратили комплекта за спагети /купа за прецеждане, ренде за пармезан, щипка за сервиране и лъжица/ - не е зле, дано само не ръждяса.

Получих си и поръчката от 9-ти  Grinning, пак всичко в нея е коментирано тук, ще спомена само подаръка трите кафяви чанти с дръжки от естествена кожа, според мен не са чак толкова лоши  Peace - цвета малко ми грознее, но материята им е много по-хубава от чантите на списание "Грация" например. Изглеждат стабилни, голямата става за пазар или кратко пътуване, малката става за несесер, средната само се чудя какво да я правя, но за подарък на свекърва май става  Laughing.

Последна редакция: пт, 23 ное 2007, 14:10 от zarinka

# 826
  • София
Имам бележка за поръчката от 13-ти, но е малка, само 900 грама. Обаче като не е пощальона на Намейка Mr. Green да ми я донесе вкъщи, ще чакам до понеделник
Незнам при вас как е, но тук пощите работят събота сутрин. Утре може да се разходиш до там  Simple Smile

# 827
  • Карлово
450, да, тъкмо Намейка ме светна, че и при нас е така. Ох, нямам търпение, защото съм поръчала една пижамка за бебо, да видя как е, пък и ще ми е първа покупка за него Crazy

# 828
Bonjour INA BYANDOVA

Vous nous avez communiqué récemment
votre adresse e-mail, nous vous
en remercions !

Vous allez être informé(e) de l'actualité du site
laredoute.fr et recevoir des informations
concernant vos commandes.

Някой може ли да помогне.Това потвърдителен емейл за поръчка ли е или не..? newsm78

# 829
  • там, където ми харесва
Bonjour INA BYANDOVA

Vous nous avez communiqué récemment
votre adresse e-mail, nous vous
en remercions !

Vous allez être informé(e) de l'actualité du site
laredoute.fr et recevoir des informations
concernant vos commandes.

Някой може ли да помогне.Това потвърдителен емейл за поръчка ли е или не..? newsm78
Здравствуйте ИНА BYANDOVA

Вы недавно сообщили
Ваш e-mail адрес, вы
Спасибо!

Вам будет сообщено (е) данный сайт
Laredoute.fr и получать информацию
Что касается Ваших заказов

# 830
# 831
мама на руми може ли линк към този френско-руски преводач. 

# 832
Ох, така като ви чета - добре че е Ла редута, за да имат свекитата подаръци  Joy

# 833
Много ви Благодаря   bouquet

# 834
Някой знае ли дали ще ми дадат без код /или някой ако знае код/ намаление за над 100евро,че до сега сметката ми е точно 99евро ,и незнам дали да поръчвам още нещо.

и аз от снощи съм в задънена улица с кодовете
поръчката ми е 580 евро и с любимият ми код намаля само на 571 евро  #Cussing out

# 835
  • там, където ми харесва
мама на руми може ли линк към този френско-руски преводач. 
Аз използвам този, който desem е пуснала като линк, но малко ми е по сложна технологията.
Първо превеждам от френски на английски, след това с copy i paste от вече преведеният вариант на английски, му задавам да се преведе на руски. Crazy Ох, че го обясних.

# 836
Абсолютно те разбрах, 10х  bouquet!

# 837
  • някъде там
Запис..... Peace

# 838
Бубе, получи ли известие, аз все още нямам нищо и сега вече отивам до митницата!
Има ли някой от този период, който не е получил още?
  bouquet

# 839
и аз от снощи съм в задънена улица с кодовете
поръчката ми е 580 евро и с любимият ми код намаля само на 571 евро  #Cussing out
Laughing много добра сума, не знаеш как ме успокои  Hug
аз се чудя как да си пусна поръчката от 150 - 180 Е и й се притеснявам hahaha

Какво ще кажете за намалението на Ливайс, има ли нещо, което си заслужава да се поръча  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт