Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 37

• 47 444
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 915
  • София
Никой ли не ЛаРедутства тази нощ??? Wink

Ето снимки 1, 2 на кутията за шивашки принадлежности с кодове 11371, 11568, 11576 (дават намаление и БД при артикули от някои категории (аз имах постелка за баня в кошницата)

Ето реални снимки на дългата пу … 85;ка отпред и отзад

Ето тук снимки 1, 2, 3 и на тези за варенето на яйца във МВ. За съжаление се вижда само как е изсветлял капака (лявото е празно, дясното е ползваното), но на белия фон май не се вижда нищо от бялото яйце Thinking Утре на нормална светлина ще опитам пак, ако някой се интересува. За протокола - не ми хвърча капачето, яйцето се "свари" навсякъде и беше вкусно  Hug МВ ми е 900 W, пуснах я на 80% мощност за 40 сек. Предварително набоцках жълтъка няколко пъти (по инструкция).

# 916
Момичета, искам само да ви кажа, че пантофите , които взех за сина си (сега нямам време да търся линк) не струват  Tired Тези, които са като чорапче с подметка отдолу
Още на първото обуване се надръпаха целите и сега отвсякъде стърчат конци  ooooh!
да абсолютно менте са,бях исала за тях още преди около 2 месеца,сега от време на време ги подстригвам и така, иначе са грозна работа

# 917
  • София
Момичета, искам само да ви кажа, че пантофите , които взех за сина си (сега нямам време да търся линк) не струват  Tired Тези, които са като чорапче с подметка отдолу
Още на първото обуване се надръпаха целите и сега отвсякъде стърчат конци  ooooh!
да абсолютно менте са,бях исала за тях още преди около 2 месеца,сега от време на време ги подстригвам и така, иначе са грозна работа

Дайте линк да видим за кои точно става въпрос  Rolling Eyes

# 918
Шехина, отдавна искам да те помоля за линк към възглавниците за под. френския ми е много зле и не мога да ги намеря сама, а отдавна търся. Благодаря! 

Получаваш веднага - coussin del sol Hug

Само не прави моята "грешка" да поръчаш такава с размер 100x50 см, направо си е като дюшек и не ме питай днес как я мъкнах в един найлонов чувал ларедутски. Хората с право ме гледаха изумени и се чудеха какво е това бясно създание, на високи токчета и мъкнещо дюшек Crazy

представих си те Laughing
тези възглавници дали става за върху стол, имам предвид да я сложа на стол, за да може детето като седне да стига масата

# 919

Момичета и моят колет, за който се притеснявах, от 29-ти дойде!(като надежда за чакащите  Grinning)

Ох, отдъхнах си, тъкмо щях да се оплаквам, че още чакам поръчка от 31.10.
Гуш, отивай на митницата да си я търсиш, моята е стоякла цяла седмица там по моя вина разбира се, но иди Peace

# 920
  • София
Здравейте,кукувички Simple Smile,досега все четях ли четях,айде и аз да се разпиша тук.Получих това:
http://www.laredoute.fr/vente-top-femme-active-wear.aspx?product … &pagesize=16-на снимката изглежда по-хубава материята,иначе пише,че е 100% памук,не стои зле.
Другите неща са обсъждани,в момента очаквам тези ботуши,някой ако ги има вече да сподели!
http://www.laredoute.fr/vente-bottes.aspx?productid=324108274&am … e&pagesize=16

# 921
  • Варна
Някой беше писал, че е поръчвал с подарък покривалото за легло и му дошли чанти, чудя се дали да рискувам, дали ще ми пратят покривалото...и то всъщност с какви размери?

# 922
  • Карлово
Ето снимки 1, 2 на кутията за шивашки принадлежности с кодове 11371, 11568, 11576 (дават намаление и БД при артикули от някои категории (аз имах постелка за баня в кошницата)
А линк към въпросната постелка ще може ли?

# 923
Някой беше писал, че е поръчвал с подарък покривалото за легло и му дошли чанти, чудя се дали да рискувам, дали ще ми пратят покривалото...и то всъщност с какви размери?
на мен и на още две мацки, не рискувай, чантите са адски грозни, по-добре еленчето например

# 924
  • Варна
на мен и на още две мацки, не рискувай, чантите са адски грозни, по-добре еленчето например

Благодаря, няма да рискувам  bouquet

# 925
  • София

Благодаря, няма да рискувам  bouquet

Аз рискувах и за наказание получих ГРОЗНИТЕ чанти Mr. Green. По-добре използвай някой друг подарък Peace.

# 926
http://www.laredoute.fr/vente-chaussons-d-interieur-enfant.aspx?productid=324103500&documentid=346107&categoryid=23929733&single=true&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16

ЕТО ГИ ПАНТОФИТЕ,малката пак е пипала компа,има такива и сини,но мисля,че са еднакви

# 927
някой знае ли  как да сменя подаръка който сам поръчала,че обърках размера?

# 928
  • София
А линк към въпросната постелка ще може ли?

Мисля, че тази беше. Сега обаче е намалена и с нея не става. Опитах с нещо произ … 83;но ненамалено от същата фирма SoHome и код 11568 намали 30%, даде кутията за подарък и махна доставката.

А кой код за покривало "наказва" с чантите? 17442, 17191  49670  49808?

# 929
Erita, aко си пуснала поръчката вече е късно. Освен, ако докато пише "Еn preparation"  има такава възможност в което се съмнявам  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт