Тайната на дългата и здрава коса-19

• 41 587
  • 448
  •   1
Отговори
# 150
Пепси, не забравяй, че бадемовото масло е най-мощния стимулант за коса. Ако маста ти е домашна обаче, слагай смело! Flutter

Зизи, номерца ще ти продават, а? Намерили на кого... Twisted Evil

# 151
Зизи, шашнала си човека  Party ... и аз да имах тези познания, сигурно и аз щях да шашкам по аптеките  Flutter

краси, аз винаги като си купя нов шампоан, който никога не съм ползвала много му се радвам и нямам търпение да видя приятен ефект върху косата си. Досега от много малко съм се разочаровала. Все пак това си качествен шампоан със страхотни препоръки, френско производство - доверявам му се  Flutter

игуанка, утре е Денят и дано всеки към подаръка си прибави по едно АДЗЕ  Joy.. плюс сантиметър дължина за косата... така ако ти дойдат минимум 10 души, вече имаш 10 см. бонус   bouquet

# 152
краси, момичета,как ви звучи следната програма, защото утре ми е ден за къпане - първо 10-ина минутки масаж с бадемово масло; второ слагане на маската (тривитаминол,деавит,хума,оцет,ракия,мед,кис.мляко) за час и нещо; трето отмиване с Керанове и четвърто обливане с лайка ?  Flutter

Това съм намислила за утре, ще видим как ще го докарам...

Още се чудя да прибавям ли към маската и един жълтък?!  newsm78

# 153
(тривитаминол,деавит,хума,оцет,ракия,мед,кис.мляко)
Още се чудя да прибавям ли към маската и един жълтък?!  newsm78
Познай каква ще ти стане косата след толкова изсушаващи съставки Wink

# 154
Значи, ето ти една примерна маска от мен без масаж преди това:
1 с.л. Тривитаминол
1 с.л. бадемово или друго масло
1 с.л.оцет или лимонов сок, който е по-добрия вариант
1 ч.л. ракия
1 с.л.кис.мляко

Две мазни съставки ,и две  изсушаващи. Flutter

# 155
Аз не виждам смисъл от слагане на Деавит (вит. А и Д) с Тривитаминола (вит. А,Е и Д)  newsm78
Иначе аз се чувствам супер след маската  newsm03

# 156
Зизи, моята коса по принцип е мазничка, така че ако ми се регулира малко това омазняване, ще е прекрасно.  Flutter

краси, маската ти е хубав вариант, но плюс добавка хума, аз без нея не искам, много голям фен съм й, пък и днес се сдобих с бяла за целта  Peace (никога не съм си правила масажче и затова предположих, че ще е добре с бадемово масло  newsm78)

игуанка, може би си права за деавита.. може и да не слагам?!  newsm78

# 157
Анелиа, косата ли ти е мазна, или скалпа?

# 158
Ами смятам, че скалпа, краси... но като там е мазно, то и цялата ми коса изглежда ужасно на втория ден вечерта някъде.

Все някога и аз ще открия правилната формула за косата си... знам това, с ваша помощ ще допускам по-малко грешки и повече попадения  Peace

# 159
Аз забравих да се похваля, че миризмата на рибешко се махна  ooooh!  smile3521 и от близо и отдалеч не се надушва newsm08

# 160
Аз забравих да се похваля, че миризмата на рибешко се махна  ooooh!  smile3521 и от близо и отдалеч не се надушва newsm08

Съжалявам, Арден Mr. Green

Игуанка, браво на теб  bouquet

Анелия, повтарям: Познай каква ще ти стане косата след толкова изсушаващи съставки  Peace

# 161
Анелия, с изсушаващите съставки ще изсушиш косата и ще предизвикаш скалпа си да отдели още повече мазнина.  Naughty

Игуанче, да спирам да се хиля, викаш... Mr. Green

Алооо, шшшш, найш ква Арден ш`ти дам

# 162
Уф аз не схващам нищо  ooooh!
кой арден
за какво се хилите
 Thinking
тъпо ли съм или да  Joy

# 163
Уф аз не схващам нищо  ooooh!
кой арден
за какво се хилите
 Thinking
тъпо ли съм или да  Joy
Глупостиии, как ще си тъпо?!
Ний тука съ задявъми и съ хилими на една злорадост, не на тебе, такъв е денят просто.
Кой е Арден - тва вече никой не може да го знае.
И последно се самопорицавам-

# 164
Гледам, че адашката ми пак чете, ама не пише...    bouquet
 Не си тъпа, миличка!  bouquet
Просто днес не ми е ден.  FlutterАма вечерта е още млада... Mr. Green

Това е специално за Игуанка!Виж к`ви очи вади само, а?

Последна редакция: ср, 21 ное 2007, 22:35 от красим

Общи условия

Активация на акаунт