Тайната на дългата и здрава коса-19

• 41 592
  • 448
  •   1
Отговори
# 225
Зизи,четох че бадемовото масло го нанасяш в корените,това значи ли че не го смесваш в маската или правиш отделно от маската тази процедура Rolling Eyes
Смесвам си го в маската, няма проблем.  Wink Аз и маската старателно втривам в корените. Последният път така ми се беше загрял скалпа, че ме беше страх да си сложа хининова вода, за да не се раздразни Blush

# 226
И аз го слагам в маската, но някой път и отделно си правя масаж. Peace

# 227
Аз ли нещо не съм добре,но на мястото на Зизи ми се появява Красим Rolling Eyes

# 228
И аз се чудя-подписът на красим е при зизи  newsm78

# 229
Защо реши така?!

# 230
Защо реши така?!
ами подписа на Красим наистина излиза при теб, а и като вляза в темата ми излиза автор Красим,публикациите също се разминават. Твоите нали станаха над 2000, а сега са около 1 900 и нещо. Rolling Eyes Да не би да има извънземни тук Joy

# 231
Защо, Аничка, моят подпис си е. Flutter

# 232
  • Варна
И аз това се чудих досега,и се помислих,че пак компа ми не е наред!'Щото скоро ми беше сменил в списъка на  СКАЙП-а всички абонати и се беше получила такава каша.Но щом и други питат значи не е при мен проблема,а просто се шегуват навярно!

# 233
Шега е, шега е  hahaha Joy сега вече са наред, според мен е шегичка  Crazy Flutter

наистина сега се загледах че в началото на темата е красим  #Crazy

# 234
Не, аз не се шегувам. Защо тогава Красим ми излиза автор на темата в началото Rolling Eyes Както и да е,да не разводняваме темата. Peace

# 235
Вчера направих опит какво ще стане, ако заместя шампоана с хума и сега не съм съвсем сигурна дали ми харесва, някак страна ми седи косата, като недоизмита. Ще изчакам днес и утре да видя как ще изглежда и ще реша дали в бъдеще да правя пак така.

# 236
Твърда ли ти стои? Или сплъстена?

# 237
Момичета, много сте изписали, нямам думи направо...

Понеже бързам за лекции ще ви напиша само, че косата ми е разкошна след маската и шампоана на Керанове - страхотен шампоан. Облях я после с лайка.Направо си играе косичката, толкова е жива и обемна... ще видим как ше е на следващия ден  Peace А маската ми беше: 1с.л тривитаминол,1ч.л мед, оцет и ракия, бяла хума на око докато стане кашичка,няколко капки бадемово масло...

Пожелавам и на вас същото   bouquet

Айде до после, дългокоски  Peace

# 238
 Anelia85, радвам се че този път косата ти е добре. Явно намери своята тайна  Whistling

# 239
А къде са ми благодарностите? Шегувам се, разбира се! PeaceРадвам се, че успя най-накрая да намериш своята маска! Ама сега да не се втурнеш да добавяш много съставки? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт