Тайната на дългата и здрава коса-19

• 41 595
  • 448
  •   1
Отговори
# 210
kafe, сигурна съм че ще е по добре да се мие човек със минерална вода  Peace
Ех, а как да ида до магазина със маската на главата? Няма кой друг да пратя...  Rolling Eyes

Лелее, даже вече са ме изпреварили със отговора  Joy Зизи  Hug

# 211
Някоя съседка или съседско дете не можеш ли да помолиш? Rolling Eyes
Бойлера ви не се ли източва?

Аз сусамовото не съм го ползвала самостоятелно и не мога да кажа как точно действа на косата ми. Flutter

# 212
Някоя съседка или съседско дете не можеш ли да помолиш? Rolling Eyes
Бойлера ви не се ли източва?
Зизи, източва се, но само когато има вода. Като няма, няма налягане и не може и капчица да си източа от там...
Ами пробвах със съседите на нашия етаж, че само тях познавам. Няма ги...целия свят днес е против мен!  Twisted Evil Дано дойде водата  Praynig
П.П. Честит рожден ден на iguanka! Бъди жива и здрава! Желая ти от сърце да постигнеш най-добрите резултати за косата си от маските които правиш!   bouquet

# 213
Слагай кърпа като на Линет от Отчаяни съпруги, или шапка  Crazy

# 214
  • На небето
Елеонора_76 нямате ли някъде някоя бутилка с вода. Аз държа на балкона 1-2 бутилки 5л. че и на мен ми се е случвало да спрат водата докато съм с маската и то не веднъж.

Слагай кърпа като на Линет от Отчаяни съпруги, или шапка  Crazy

Номера с шапката и аз съм го правила, а времето не беше никак студено, сигурно са ме гледали странно хората, ама какво ти пука, като си на зор.   Crazy

# 215
Сега се върнах след лекциите с тортата  Whistling
Нищо не съм чела от сутринта но ще изчета всичко  Hug  Hug
Само да се похваля, че имам Тривитаминол и Стимуланта на Икаров за подаръци за сега  newsm44 newsm44

# 216
Kafe, кажи от къде си Simple Smile - може пък и да сме съседки!

Пък и да не сме - може да дойдем с бъчонка минерална вода!?!

А обади ли се на ВиК?!? Да питаш защо няма и кога се очаква да дойде водата?!??

# 217
Розичка   bouquet,
аз съм на работа, не аз имам проблем с водата! Елеонора няма вода в Шумен!
Благодаря все пак!   bouquet

# 218
Много съм разсеяна днес ....
Sorry Simple Smile!

Eли, много си ми далече Simple Smile!

# 219
Изчетох всичко  Peace
Дано скоро дойде водата, Елеонора  Hug
Аз още съм във възторг от придобивките си. А да ви разкажа как си купих АДЗЕ:
В една ветеринарна намираща се в една уличка близо до зимно кино тракия. Там съм водила хамстерите ми на преглед (сигурно само аз съм водила такива животинки там  Crazy  Crazy) и по принцип има и операционна - 1 лекарка и 1 хирург са там. Та хирурга за животинките беше там и като го питах се обърна с усмивка към шкафа и каза:
Тривитаминол за хубава коса ли?  hahaha
И аз : дамммм  Wink  Wink
Взех двечки -за мен и сестра ми  Laughing
И ще се клепаме. Вече се престръших и споделих и с приятеля ми  Laughing
АДЗЕ струваше 4,90 и мисля за вбъдеще от там да си вземам, че ми се стори приятен лекаря  Whistling

# 220
Игуанка получи каквото си беше поискала! Да си ползва подаръците със здраве!  bouquet

# 221
Аа, мерси мерси.
Аз си казах че ще го намеря  Peace Peace щот много исках hahaha
Сега е в хладилника и чака до следващото ми къпане  Peace Ще си взема спринцовка и игла за да го ползвам така. Peace
А от стимуланта по 1 суп.лъж ли да слагам newsm78

# 222
Да, около 1 с.л., а таз игла за какво ти е?

# 223
ми аз като правя капки за нос в аптеката и издърпваме течността от ампулите с игла и спринцовка, защото са тънки. По принцип ме е страх все още, но свикнах.  Peace Не ли добър вариант? newsm78

# 224
iguanka, Честит рожден Ден и от мен! Да си много щастлива и винаги така усмихната. Също така да си вземеш всички изпити /не се съмнявам в теб/. Нека се сбъднат всички твои желания.!!!  newsm59  ura newsm67 newsm67
Зизи,четох че бадемовото масло го нанасяш в корените,това значи ли че не го смесваш в маската или правиш отделно от маската тази процедура Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт