Тръпнат ДЕКЕМВРИйчета добри- почнаха рождените им дни

• 11 313
  • 307
  •   1
Отговори
# 120
1. Ще стискам всичките си палци, също и родата ....
2. Вержи, много кураж на снаха ти! Много ми е мъчно!
3. Егати и държавата! Егати и хората!

# 121
  • София
Честит първи рожден ден на Екатерина на Еличка!

Чудесна среща!
За Борисовата бих се замислила да дойда  Peace

Virginity, ще стискам палци и аз!

tini-mini, ние имаме подобна играчка на една от тези на shemet_neveroiaten. Ето: тук и тук
От Метро за 17,99лв в промоция  Laughing

Все забравям да се отчетем от консултацията - 8900 (+500), 73 см (+1, но според мен са повече  Crossing Arms)

И аз си имам джудже  Laughing

# 122
  • Бургас
Вержи стискам палци за Лорка  Praynig
Много кураж на снаха ти и ... Лорка да си има братовчедче съвсем скоро.
Другото няма да го коментирам......

Пеш тежи 10.360 кг и е 74 см, показахме на педи как ходим, щото тя доста се съмняваше......, мънка ми там нещо, пристъпва ли? - викам ходи, ама не е стабилничък, нали? - абе жена, ходи ти казвам бе..... - Е, да де по мъничко, лека-полека......оффф - Ай, Пеши сега иди при тати... и нашия хукна, а педи ей такива очи изкара  Shocked и спря да мънка.....

Честит ден, ден на Екатерина   bouquet Цял ден се мотам из темата, влизам, излизам и най-накрая пропуснах празника, ама пожеланието да расте щастливо и усмихнато дете е от сърце.

# 123
Вержи, всички сме с теб! Praynig
За другото - няма да коментирам.

# 124
Добро утро.Ние вече станахме,закусихме и шетаме.Аз така и не разбрах къде ще се ходи утре,но сигурно до края на деня ще вдяна Whistling

Ние си купихме ето такава пързалка от Лондон(тя е с Тинки Уинкита,коитоги пускаш от три места и те се пързалят).На Tommy е играчката.http://www.snimka.bg/album.php?album_id=177170&view=1&photo=73

Имаме още една рожденичка ГАБРИЕЛА НА АФРОДИТА!ЧЕСТИТ РОЖДЕНДЕН!

Последна редакция: чт, 22 ное 2007, 08:58 от liletka

# 125
  • София
Вержи, стискам палци, дано всичко да е наред и за го забравите вече тоя хемагадион!!!!!

# 126
Привет  bouquet.Честито на всички рожденници  bouquet.Да радват мама и тати,и да са много здрави Heart Eyes.Вержи стискам палци за лорка  Hugи дано всичко лошо е до тук Praynig и отсега само хубави неща да ви се случват Peace.
Имам въпрос към майките даващи кус-кус на Плазмон Embarassed.Пише 1,2 лъжици в 200мл вода,ама кога го слагам преди да  сложа водата на котлона или след като заври водата newsm78.Благодаря ви предварително Heart Eyes

# 127
ЧЕСТИТ РОЖДЕНДЕН на ГАБИ на Афродита!
Вержи,кураж на снаха ти а на теб и Лорка стискаме палци всичко да мине по вода!  Praynig

# 128
pontes ,махай я тая ефирна рокличка-зима е  Laughing Laughing Laughing Слагай червената шапка Crazy Hug

# 129
  • София
Честит рожден ден на малката Габи на Афродита, да  расте умна и пъргава Simple Smile
Вержи и аз съм с вас, кураж Hug
Ние също изпуснахме страхотната срещичка, но снимките са супер, децата са се забавлявали в клубчето Wink
Зизу тъкмо се бях наточила и аз за МОЛ и за детски кът  Mr. Green и чета, че някакви надежди има в мен и викам да не те разочаровам- та ако речете Борисова, там ще сме Simple Smile

# 130
  • СОФИЯ
Честит рожден ден на Габи на Афродита

Хайдетееееее  нямали още желаещи за Мола на Стамболийски-Magesta, jab4e,  , незнам,кои от вас не са пешеходки за да ви викам по именно Mr. Green
Вижте какво време,само е за Мола

Последна редакция: чт, 22 ное 2007, 09:58 от STASII

# 131
Добро утро и от нас.

bigdance2 на Габи-да расте здраво и весело дете!

И аз днес давах на Лори кус-кус,ама обикновен,правя го на око,ама е голямо мъчение както за мен,така и за детето.мъчи се да дъвче,гълта топченца,яде по 50-60мин.а аз с нерви и главоболие.Колкото и да го мачкам пак остват топченца.

Докато пишех горните редове моето дете падна от нейното легълце от 1м.,заплака / но за кратко/ и бързо и мина,ама на мен още ми трепери душичката.Сега си играе все едно нищо не е станало.После ще довърша писането.

# 132
Честит Рожден Ден на Габи! newsm59
Стискам палци за Лорка, нека от сега нататък само хубави неща да и се случват newsm51

# 133
Вержи, дай Боже да се преборите най-после с това чудо! bouquet
Съжалявам за случилото се със снаха ти и приятеля ви  

Честит Рожден Ден на Габриела на Афродита!
  bouquet
Да е много здравичка и да радва много мама!

# 134
И аз докато ви пишех преди малко Марти се е измъкнал/паднал/ от стола за хранене обаче.Ама аз съм си виновна като не го връзвам.Но отсега ще внимавам повече.Добре че не се е ударил.Даже и не гъкна. И аз съм една.......

Общи условия

Активация на акаунт