Тръпнат ДЕКЕМВРИйчета добри- почнаха рождените им дни

• 11 290
  • 307
  •   1
Отговори
# 285
  • София
desidm, не ме засрамвай  Embarassed   Grinning
Честно казано, не съм от най-сръчните домакини в кухнята, и никога не съм правила грис. Срам - не срам, признавам си. Те моите "хлебарчици" сега ядат детска кухня, и там често има грис. Сигурна съм, че не е трудно да се направи, ама на - така и не съм опитвала.

# 286
Мацки, търся предложения за празнуване на рожден ден, които да не се в клуб.

# 287
То и при нас масаж е силно казано, но има елемент на омазване и разтриване, което се харесва, особено с играчка в ръцете на детето. Ами то и аз самата не бих отказала всяка вечер масажче преди лягане.  Flutter
Засега не мисля да отбивам, а дори и педиатърката каза, задължително да изкараме зимата, после полека-лека ще дойде лятото, а и то не е подходящо за отбване, а като се върна на работа - ето ти тебе един час намалено работно време заради кърмене Wink
Мадам Мим, дано да се оправи бързо баткото, а девойките да са здравички!
Косе Босе, Вела е страхотна с народната носия!  Heart Eyes

# 288
Мами,благодаря ви о6е веднъж zа хубавите пожелания.

Въпреки 4е има о6е три седмици до на Мики рожденния ден,усърдно се подгатвям zа бебешкото парти.Накупила съм украси,нослета,шапки,гирлянди,покривка.Вси4ко 6е е с мотиви на Ме4о Пух и приятели.РаЗдадохме ве4е поканите.Тортата е поръ4ана.Иzбрахме я да е на Снежанка.Май аz се вълнувам най- много от вси4ки. Embarassed

ПоЗдрави,
Веси  bouquet

# 289
Привет и от мен.  bouquetИ аз стискам палци Марти да му се размине Peace.Грис н и аз незнам как се прави,много ми е противно това Mr. Green,Марти и той не го долюбва нещо Crazy.Аз ми е едно криво.Нашия татко се прибра в събота следобед и тая сутрин към то 3 пак замина.Не че е стоял много ама веднага  усещам ,че ми се помага.Тези мойте бясове ще ме побъркат.Ние също продължаваме да сме без зъби,опитваме се да побягваме,клякаме и взимаме нещо от земята без проблем,ама още не може сам да се изправи от седнало положение/в смисъл трябва да се хване за нещо и тогава се изправя/,а и въобще нищо не казва Crossing Arms.Имам впредвид нещо смислено като мама например.Крещи и говори на бебешки и това е ooooh!.Ох оплаках се ,ша ма извинявате. Embarassed
Приятна вечер ви желая. Heart Eyes
п.с абе много хубави са станали дечица ни
  Party

# 290
Поли, аз мисля в деня,защото е вторник както знаеш  Laughing, да го заведа в някое клубче, вечерта да го отпразнуваме с кумовете, а в събота да е същинското парти.Няма да е с много гости, защото апартамента не е с голям капацитет.Ама дотогава може и друго да измисля и аз съм в чуденка newsm78
Madam Mim, направо си майка героиня, дано всичко е наред с мъниците  Hug
desidm, аз грис му давам със сиренце и масло, като попарата, или с плодово пюре, ама Митко не му е много фен с пюре.Не съм голяма готвачка, затова и аз ще се възползвам от рецептите на другите мами  Hug

# 291
  • София
Мами, давате ми кураж. Мерси ви!
Ама наистина много са сладки всички дечица. Най-прекрасните подаръци за Коледа са те.
Моите девойки и двете имат по пет зъба, обаче явно № 6 е на път, защото не спят добре напоследък, и са нервни през деня. А от вчера и двете правят опити да пеят в дует - едната почва с "А-а-а-а", а другата - с "Е-е-е". Голяма смешка са, Вики танцува с жар, друса дупе, а Димана го дава "Чорбаджийската", тежко-тежко, с ръце нагоре и лееееко завъртане на дупе.
Нямям време да кача клипче, да видите и вие сестри Бисерови в действие (те наистина са Бисерови по бащино име)  Laughing Laughing Laughing

# 292
  • Варна
за шапките - моя мейл също го има в профила, Q-то също. та който иска да праща Peace
Никки , мерси за линка, ще ги постна, да видим какво ще кажат критиците Embarassed срам не срам трябва да се усъвършенстваме, а грешките се виждат по-лесно отстрани  Rolling Eyes
moonlady аз пък мислех че се казва Сикстинската  newsm78
Лора все още не ходи сама, но има големи мераци и май до рождения ден ще ми се отели вола  Confused

# 293
moonlady аз пък мислех че се казва Сикстинската  newsm78
Ми сигурно си права...ама Селистинската не е със сигурност. Whistling

# 294
  • Бургас
Момичета има нова тема, но форума е много натоварен и не мога да я пусна. Пишете тук, а като стане ще пусна и линка

# 295
Момичета има нова тема, но форума е много натоварен и не мога да я пусна. Пишете тук, а като стане ще пусна и линка

Чакаме я с нетърпение

# 296
  • Sofia
Ох не мога да ви изчета Grinning напоследък малката не ми дава да се отдалеча и на метър от нея почват се едни писъци ужас  newsm78 направо незнам какво да  правя накупихме й нови играчки но не помага и това  #Crazy
Иначе разбрах че тук май пише една мама с която сме родили на 12.12.2006 в Света София със секцио и  сме били заедно в интензивното а и живее в моя квартал - Редута има ли такава да си признае веднага Hug

# 297
kaspur, не знам само дали zizzu живееше в Редута...иначе тя роди така на 12ти...а и аз така, но няколко часа след нея, ама минахме в 13то число  Heart Eyes
Vessito, бъди жива и здрава!
Lia25- все така красива и още по-щастлива!
Мадам Мим, като прочетох колко тежи количката и че сте на 7ми етаж и не се побира разгъната в асансьора - изтръпнах! Направо си за пиедестал...макар едва ли да искаш да си героиня... Казват, че след 3тата година било по-лесно...Аз едно време така исках да имам близначета, но сега виждам как наистина Господ си  знае работата - пощадил ме е просто!...Нямам на кого да се опра въобще през деня, а и вечер не много, че таткото понякога е на курс...Ей днес ходех с 9кг-мовото цветче на ръка в общината, в меверето...и добре, че тя не реве от други хора, защото трябваше да я подържи там служителката, иначе няма как да попълня никакъв лист  Laughing

# 298
Хей, и аз бях по това време в Света София. Но не съм секцио, а и моята мацка се роди на 10-ти. Също така и Понтес, тя роди на 12-ти, но не секцио.
За гриста - аз правя с прясно мляко. На Венета много й харесва. На мен също, та и аз намазвам от време на време. Баткото също си хапва с удоволствие.

# 299
да, и Бети беше, и pontes, въобще тая дата 12-ти е много про-форумска  Grinning - то и аз постъпих на 12ти...с изтекли води  Grinning и се зарадвах да ги видя там...Абе като наближава 12ти дек вече все по-често се сещам за времето в очакване и емоцията ми тогава, много ми е готинко!...Сякаш съм извършила чудо, макар че то си е на Господ, де  Heart Eyes После додоха milenah и lladybird, ама те родиха на 17ти...

Добре завърнала се на danielad, ама ще има пошляпване за отсъствието толкова време! Naughty

Забравих да ви се похваля, че се сдобихме с второто зъбче-съседче най-после, след един месец, а пък първото е още 2мл.

Последна редакция: пн, 26 ное 2007, 19:12 от шамЕнет

Общи условия

Активация на акаунт