Гласувайте за "Златното огледало" (за хубост)

• 16 427
  • 343
  •   1
Отговори
# 210
Аз храесвам тази снимка на Зори, но навсякъде е страхотна  Hug
И на мен тази снимка на Зори ми харесва особено много. Особенно с тая синя ризка и с тия очила. Гледа едно закачливо такова... Simple Smile

# 211
И на мен тази снимка на Зори ми харесва особено много. Особенно с тая синя ризка и с тия очила. Гледа едно закачливо такова... Simple Smile

Стига, бе, Бориско, не мож толко смях преди лягане, както казва Лисето  Joy Joy Joy

# 212
Не аз се нерва.
И не само на тази снимка има по двама.
При липса на по-добра снимка - тази стои.
Ако Анче-мамче прецени да си смени снимката ще каже.
Но специално за теб -ето още две:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4545346
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4545348

Надявам се сега да си добила по-пълна представа кой е на снимката  Sunglasses

# 213

Стига, бе, Бориско, не мож толко смях преди лягане, както казва Лисето  Joy Joy Joy
Забелязваш ли на тая снимка как на адаша Борко левият му джоб на ризата е в ерекция. Този дето е точно до тялото на Зори. Представи си Зори какви емоции предизвиква в мъжете щом чак джоба на ризата на Борко може да щръкне Simple Smile (Зори това е шега) Simple Smile

# 214

Има ли те в Златен зъб? Отивам да гласувам  Peace Laughing

# 215
  • София
И тук се разписах.

# 216
  • в Tara
Зори.  нежна зора Simple Smile

# 217
Djane , Летяща крава и Zorie Peace

Последна редакция: ср, 21 ное 2007, 01:04 от roza66

# 218

Виж кво, излагаш се!
Какво ми говориш на "бе"?! И един тон си отпрала...използвай го у вас .
Сложила съм тази снимка, която са ми дали. Нали не си въобразяваш, че имам фотоалбум на форума?
И какво ти е направило момичето, че го обиждаш? Или пак се правиш на интересна  Wink Смешка.
Завърти се около опашката си и се кротвай. Стига с интригите.
Biby.... Joy Joy Joy Това с фото албуам на форума... Joy...

# 219
Djane ми скри шапката.

# 220
 По една от блондинките и брюнетките  Wink - Джането и Надя79 - и двете имат страаашно излъчване !   bouquet

# 221
Додо додо си я харесвам от край време. Още от огнената къдрава грива:-)Като фея е винаги!
Еми - бадеми:-) Еми е,имам чуството,адски лъчезарен и сърдечен човек:-)Добронамерен и положителен, със страхотно излъчване - е просто не мига да не я гласувам Blush
Е, много ми хареса на снимките Летящата:-)) Тази дама е явно за доста хора изненада:-) Симпатяга абсолютен:-)

# 222
  • Някъде там...
Зори, Дуци и Летящата Peace

# 223
Иля виждам и чувам за първи път...Много пристрастно гласувам за нея,заради леката прилика с Шаки...
Останалите две няма да споделям,щото не съм подмазвачка...

# 224
Гласувах!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт