СНБМ - инициативи - 15 част

• 15 410
  • 287
  •   1
Отговори
# 255
Лошата новина е, че има официална становище от министерството на труда и соц. грижи, което е отрицателно. сиреч г-жа Масларова една говори, а друго върши...както винаги. В съботното интервю ще я изтипосваме, ама на кого ли му пука...

# 256
  • София
адресите са почти готови, пекат се. с помощта на доли пак естествено  Hug

# 257
  • София
   Предаването наистина мина страхотно. За адашката Масларова нямам думи.
   Щях да пиша че бих се опитала да се справя с етикетите, но както гледам вече е готово.
   Хриси последно остава ти да купиш картичките нали? Не ние с Мими. А за разпращането какво имате в предвид, на ръка ли ще се носят? Няма ли да се пускат по пощата?

# 258
  • София
адресите са в пощата, момичета. само на елена петрова липсва. по идея от доли може би е добре да се прати в театъра? то ако не знаем личен адрес, едва ли някъде другаде бихме могли Peace
предаването ще опитам да го гледам и аз днес Peace

# 259
   Предаването наистина мина страхотно. За адашката Масларова нямам думи.
   Щях да пиша че бих се опитала да се справя с етикетите, но както гледам вече е готово.
   Хриси последно остава ти да купиш картичките нали? Не ние с Мими. А за разпращането какво имате в предвид, на ръка ли ще се носят? Няма ли да се пускат по пощата?

Мими, хубаво по пощата, а кой ще ги надпише (залепи предварително написан текст), сложи по пликове, залепи етикетите и иде до пощата да ги пусне?

# 260
  • София
  Аз бих могла да се заема с това, стига да имам етикетите и евентуално текста с който ще се надписват, ако ги надписваме  Peace Иначе разнасянето на крака ми изглежда още по трудно. Също така мога и финансово да се включа, спомням си че обсъждахме дали ще имаме финансовата възможност да закупим всички картички от ДБМ то.

# 261
  • София
Записването за ясли и градина - през Интернет

34 000 болнични забавени над месецОт Нова година НОИ ще уведомяв …  за обезщетенията
Цитат
От Нова година институтът планира да изпраща чрез SMS информация на боледуващите кога ще им бъдат изплатени болничните.

# 262
  • София
По въпроса с храненето в ДЗ.

Вчера в яслата на Виктор имаше Коледно тържество. Подаръка от Дядо Коледа беше чорап пълен с: шоколадова фигурка на Дядо Коледа, шоколад, шоколадови вафли - 2 бр., суха паста - шоколадова, кроасан с пълнеж шоколад, #Crazy мандарина и портокал.
Чудно ми е само как бяха пропуснали да направят шоколадова глазура и на плодовете  #Cussing out
Чорапа си го платихме ние, пълнежа е от бюджета на яслата.
И всичко това, при положение че на родителската среща, когато стана дума за това изрично говорих с директорката да няма шоколад и ядки и тя ми отговори, че не може да мине без шосколадовата фигурка. С една шоколадова фигурка можех да се примиря, но това което извадих от вътре ми дойде в повече. Добре, че не са ги дали на децата, а на родителите когато си ги взимат.
И после се чудя от къде сина ми е научил думата шоколад  Sick

# 263
А бе момичета, освен тези, които пишете стратегията, другите в коледна ваканция ли излязохте  Confused
Не виждам на мейла уведомление от никой, че не е на разположение.

питам за последен път кой ще пише текста за картичките?

Мими, ако ще пращаш картичките трябва да се разберем как ще ги вземеш от мен?

# 264

Вчера в яслата на Виктор имаше Коледно тържество. Подаръка от Дядо Коледа беше чорап пълен с: шоколадова фигурка на Дядо Коледа, шоколад, шоколадови вафли - 2 бр., суха паста - шоколадова, кроасан с пълнеж шоколад, #Crazy мандарина и портокал.
Чудно ми е само как бяха пропуснали да направят шоколадова глазура и на плодовете  #Cussing out
И всичко това, при положение че на родителската среща, когато стана дума за това изрично говорих с директорката да няма шоколад и ядки и тя ми отговори, че не може да мине без шосколадовата фигурка. С една шоколадова фигурка можех да се примиря, но това което извадих от вътре ми дойде в повече. Добре, че не са ги дали на децата, а на родителите когато си ги взимат.
Евче, ужас  Sick А аз не давам шоколад въобще. При нас няма такова нещо.

# 265
Снимахме с Габи Наплатанова репортаж за законопроекта, гледайте го довечера по новините.

# 266
Евче, много гадно. Ние събираме по 2 лева за почерпка за Коледното тържество. Не знам родителите ли ще решат какво да се купи или от градината. По принцип 30тте лева, които събирахме иначе за материали ходиха госпожите с родителка. Избрали сме си три, които ще ни представляват, а мен ме нахакаха в настоятелството. За ясла е много тъпо толкова много шоколад. В двете ясли, в които е била Яна май нямаше такива пакетчета, всеки донасяше по нещо - солети, бисквити - и в Плевен и в София. Отделно купувахме играчка, която след като Дядо Коледа я подари на тържеството - остава в яслата.
За парите за всички тия шоколади можеха да им сложат  плодчета и по една книжка за левче-два. 

Хареса ми това, което прочетох от Жени за системата, звучи много добре като за начало. толкова хиляди молби в секунда е съвсем приемливо. И останалите неща.

# 267
Хрис, гледах репортажа. Много добре беше.

# 268
Снимахме с Габи Наплатанова репортаж за законопроекта, гледайте го довечера по новините.
Спокойна и пределно ясна, както винаги Laughing
Дано, който трябва е чул и най-после разбрал за какво иде реч!

# 269
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!

Евче, това е недопустимо. На толкова малки деца, толкова шоколад. При нас в градината всеки родител купува играчка до определена от градината сума, която Дядо Коледа ще подари на детето. Те в градината до сега нито веднъж не са имали шоколад, дори кифла с шоколад не са имали за закуска или за десерт. Поне в това отношение съм много доволна.

Общи условия

Активация на акаунт