СНБМ - инициативи - 15 част

• 15 652
  • 287
  •   1
Отговори
# 30
Бъркам ли или наистина Ради днес е рожденичка? Ако е така - ЧРД и много здраве и любов!!!

За РИОКАЗ съм на сто процента съгласна. Не отидохте до говорите с МЗ за тая пуста наредба и белина, дано поне с РИОКОЗ започнат някакви разговори за това. Аз говорих с плевенското риокоз и тук ми казват - позволяваме им да използват всички разрешени препарати.  Rolling Eyes
Яслите са ок, там вече разбрах, че самият отдел в общината е сключил договор с някаква фирма за по-меки дезинфектанти, но детските градини... Проблемът с храната - също е към риокоз.. тук местнити ми дадоха много хубави брошурки с оценка на състоянието на детското хранене... Много тестени изделия, за сутрешна и следобедна закуска, боза да речем ими дават на децата понякога. Кроасани от най-евтинджийските също за следобедна закуска...
Според мен докато не се въведат някакви забранителни клаузи по тия вътрешни наредби и разпореждания - нещата ще си вървят както досега, колкото и да са добри рецептурниците.

# 31
  • София
момичета, току що дадох интервю за тв7 по повоз предлбожението на правителството за стимулиране на работодателите, които наемат майки с деца до 5 години.
гледайте централни или късни новини.
   А какво ни е становището? Кога ще излъчват репортажа?

# 32
подкрепяме, разбира се, но това още не е гласувано и може да не се приеме. би било добре да се намали дискриминацията към майките с деца, които винаги са на второ място сред кандидатите за работа...ако не и на последно.
има една статия във вчерашния брой на в.сега по темата. коментарите под статията са мека казано идиотски

# 33
http://www.segabg.com/online/article.asp?issueid=2818&sectio … =2&id=0000503

ето това е статията.

btw дали може да се закове темата?

# 34
Момичета, в темата за пресконференцията току що прочетох, че сме били приличали на пирамида. Направо треперя! Отговорила съм ! Но все пак влезте и вижте. До там я докарахме!!!

# 35
Момичета, в темата за пресконференцията току що прочетох, че сме били приличали на пирамида. Направо треперя! Отговорила съм ! Но все пак влезте и вижте. До там я докарахме!!!

Де я таз тема ма сестро, че не мога да я намеря...

# 36
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=242057.20;topicseen

в клюкарника.. казва се пресконференция снбм - малка е

# 37
не е истина просто... после иди доказвай, че нямаш сестра!

не ми се сърдете, но не се сдържах и писах в темата

В такива случаи се иска официално извинение!

# 38
не е истина просто... после иди доказвай, че нямаш сестра!

не ми се сърдете, но не се сдържах и писах в темата

В такива случаи се иска официално извинение!

да ти се сърдим?!? ти полудя, сестро  Heart Eyes

# 39
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Аз официално да благодаря на Ина за отговаря даден в наша защита в темата посочена от Таня.

Ине благодаря! smile3525

Въобще не ми е ясно как въобще човек може да си направи извод за нещо което не познава. Надявам след като прочете отговорите ни момичето да се вразуми и да погледне на дейността ни откъм добрата и страна.

Сега и тук да благодаря за честитките!  Hug

# 40
  • София
Раде, да си жива и здрава!  smile3525

Момичета, хората са на различно ниво и мислят по различен начин - естествено е да има критика за всяко нещо. Отговорите ви в другата тема са перфектни.  Peace

# 41
# 42
Раде, честит рожден ден!
Да си жива и здрава  щастлива мама!

# 43
Раде, честит рожден ден мила   bouquet
Много здраве , щастие и либоф ти желая  Mr. Green
Жорко да те слушка и да те гледа в очите и въобще каквото си пожелаеш да стане реалност  bouquet

темата няма да коментирам, писала съм там.

Да знаете, че няколко дни няма да съм много на линия, защото се побърках заради този обир,огледи, ужас, ще се занимаваш и със СОТ и въобще  ooooh!

Ине, благодаря ти и аз за отговора в темата   bouquet

# 44
БСП настоява при въвеждането на плоския данък да се запази семейното подоходно облагане или да се вдигне прагът за изплащане на детски от 200 на 300 лв.

това е от статията, която Ева е дала   bouquet
Момичета, трябва да се признае , че в случай, че отпаднат облекченията, което за съжаление е твърде вероятно  Tired това е добър вариант. По този начин точно тези, които ще са ощетени от плоския данък ще взимат детски  Peace

Общи условия

Активация на акаунт