Продължаваме с новите уроци във Фотошоп-а....(4)

• 32 584
  • 312
  •   1
Отговори
# 105
  • На края на света !
а защо  не си изрежеш който елемент ти трябва newsm78

# 106
Maxin,кликни с магическата прачка върху бялото,то ще се маркира и от клавиатурата delete.Ако има нещо излишно го трии с гумата.Прбваи,дано стане.

# 107
  • София
Благодаря много момичета! Ще пробвам.
Сега свалям като луда елементи, оставям работата за по-късно.

# 108
  • На края на света !
Maxin недей да сваляш като луда елементи ,после пак ще ги триеш ,то можеш да им променяш цвета  Peace

# 109
  • София
Зимнина си слагам Wink Да си имам. Разни копченца, кламери и т.н. дреболии.

# 110
Axrax,урока е добър,но как да не му променям на детето и лицето,защото и там има червени нюанси и променя и там цвета.Ти точно това си променяла,нали,от червено в ... newsm78Дали си казах проблема ясно?
Maxin,получи ли се?Така можеш и друго да изрежеш.Само забравих да ти кажа да отключиш катинарчето.Sorry

# 111
  • София
Зимнина си слагам Wink Да си имам. Разни копченца, кламери и т.н. дреболии.
От моята зимнина компа се задръсти и сега правя пролетно почистване Laughing - всичко на СД-та. А и Фотошопът ми е станал много бавен. Предния път така изгърмя, дали не го зъдръстих с четки newsm78
angyL.A., аз бих го изрязала и сложила на втори слайд, но сигурно има и по-лесен начин. В линка, който е дала Axrax сигурно е описано, но сега сядам на компа и не съм го погледнала

Axrax, мерси, ще пробвам и този вариант  bouquet. Иначе по съвет на ma cherie добавих и малко мънички цветенца със сищия цвят и стана по-добре. мерси и на нея  bouquet

# 112
  • На края на света !
и аз го почистих ,но има още малко зимнина ,ама то не бяха кламери ,панделки пеперудки ,а пък за четки да не говорим ooooh! Joy

# 113
  • София

Кой беше питал за четките? Разгадахте ли ги вече (за смяна на размер, цвят и т.н.) или да обяснявам?  newsm78

Вейдър    аз, аз .....- ми не съм Sad Исках да мога ада ги сменя цвета и да ги въртя в пространството. Моля те , Praynigобясни!

Лекси,
аз гледам внимателно всичко, но не мога да коментирам защото не съм толкова в час. Мога а като цяло да кажа впечатлеинята  си, но какво да промениш не мога и затова си мълча! Иначе нищо не изпускам!

# 114
  • София
Maxin,получи ли се?Така можеш и друго да изрежеш.Само забравих да ти кажа да отключиш катинарчето.Sorry
Стана благодаря. А аз късно видях за катинарчето, та си кликам ли клика, натискам Delete, ама нищо не става, добре че влязох да си изплача мъката, та видях за уточнението за катинарчето. Wink
Лекси, снабдих се с СД-а, иначе мъжа ми ще ме изгони от вкъщи скоро. Иначе и аз гледам, но се въздържам от коментари все още.

# 115
  • София
Ама аз от вас чакам коментар за общата визия /все пак календара е за баби, а не за фотошопърки Wink/, а вече за "изработката" от учителките. И не се притеснявайте да кажете какво не ви харесва. Това най-много ми помага. Досега всичко, което ми казаха, че не е добре, промених и наистина стана по-добре. А нерви за нова есенна страничка нямам, та тази ще е - поне да стане що-годе приемлива.

А как мога да изчистя четки, защото ми се струва, че те ми бавят компа? И има ли начин да изтрия стандартните и да си оставя джиджаните.

# 116
Маркираш четката-десен бутон на мишката и изтриваш Peace

# 117
  • София
Маркираш четката-десен бутон на мишката и изтриваш Peace
Голямо мерси  bouquet. Не предполагах, че било толкова лесно Grinning

# 118
това сътвори днес, очаквам критики

# 119
ето обещания урок за огледално приливаме на изображение
http://annaanastasova.multiply.com/photos/album/62
ани помагай закъсах на 4 стъпка  Praynigнещо не става хващам горния край ,издърпвам едновременно със шифта но като пусна нищо не е станало Tired
нищо недей да хващаш ,просто чукваш с мишката в горния край и без да пускаш левия бутон смъкваш мишката надолу,след като пуснеш мишката трябва да е станало.
Провери дали маската ти е бяла,провери дали цветовете в двете квадратчета при инструментите/от където си избираш цвят/са-бяло върху черно и най вероятно не си стъпила на маската а си на снимката/чукни преди да започнеш в бялото поле на самата маска/за да стане активно

Общи условия

Активация на акаунт