Продължаваме с новите уроци във Фотошоп-а....(4)

• 32 615
  • 312
  •   1
Отговори
# 165
  • 2 етажа над тавана
mimival, добре дошла най-напред. Hug
Картичката е страхотна!!!
Би липуснала някъде елементите, които си ползвала Praynig

ma cherie, така рамката ми харесва много, много - поосвежена е!

# 166
# 167
  • Бургас
Мимивал, страхотна е! Поздравления!
Бих сменила цветът на надписа "Честита Нова година!" с червен!

# 168
лизам специално да поздравя mimival-и мисля,че мястото и е в другата тема.Браво
Разгледах колажите ти,чуднички са Hug  bouquet
Същото се отнася и за ma cherie
Поствайте нещата си в другата тема,тук влизайте за уроци Hug

# 169
отново от мен нещо

Последна редакция: сб, 24 ное 2007, 15:42 от ted_

# 170
Момичета много се радвам, че ви е харесала.  bouquet
mle4ko пробвах с червен надпис, но нещо не ми допадна. Peace
ani69 чак сега осъзнах, че в темичката Шоп-Фотошоп поместват творенията си момичетата, мерси отивам да я покажа и там.  Wink

# 171
# 172
  • София
Относно сливането на темите и аз ще подкрепя ted като се въздържа.
Идеята за тази тема за новаци беше именно след негодование и забележки от страна на по-стари фотошопки, че им пречим с постоянните си въпроси.
Аз лично също мисля, че ще е по-лесно да се леди всичко, но там също си има фотошопки, които си комуникират помежду си и изобщо не коментират още по-малко корегират.
Не дай боже да си напреавил някакво грозилище, изобщо заминаваш в трета глуха.
Незнам, но мисля, че поне за сега идеята е неосъществима.
Това  е мое мнение след като редовно следях всичко от другата тема,
преди да имаме наша на новобранците.

# 173
  • София
Нямам нищо против сливането, ще ми е много приятно. И без това дали ще те коментират или не, не зависи от нивото на пишещите - ако е нещо интересно и оригинално се коментира, ако не е - не.
За съжаление не ми остава време за "творчество" и уроци Sad. Надявам се поне Календара да си завърша до Коледа, затова й се занимавам само с него.
Благодаря много на mimival за линковете   bouquet- получило се е много красиво и ефектно. Мисля да се възползвам Grinning. Евент. това ще ми е декемврийската страничка - сега отивам да наснимам децата. И без това направата на собствен фон е много по-трудоемка, бавна, а и получинете резултати не са така добри.
ted_ , по-хубава и по-раздвижена е от предишните. Може би надписът малко се губи. Определено си имаш собствен стил.

# 174
Ехо , поспаливки   bouquet
искам критиците да си кажат думата за ей това http://www.flickr.com/photos/21105758@N05/2061214939/ , не знам аз лично нещо не мога да го скалъпя ми се струва Sad ... нещо не е както трябва и не знам  newsm78какво точно .... може ли 1-2 мнения ? Много моля !!! кажете как е  Simple Smile

# 175
  • на село

Харесва ми, но ми се струва че много рязко са изрязани децата - ако има начин малко да се размият краищата...
Цифрите на календара също много се сливат с фона - може би в  някакъв по- контрастен цвят.

# 176

Цифрите на календара също много се сливат с фона - може би в  някакъв по- контрастен цвят.
Добро утро на всички станали в този мрачен неделен ден. Peace  bouquet
Аз не съм от критиците нито от много напредналите,но моето скромно мнение ,ако позволиш е-добре си се справила само цифрите се сливат с фона,може би ,ако са друг цвят. newsm78
Май сме писали по едно и също време.

# 177
  • София
Сините снежинки не ми, особено пред мечето и пред синята блузка. Косата също е много рязко очертана. Иначе е хубава.
До колко може да се оправи снимка newsm78 Ето от тази ще мога ли да докарам нещо /направих 10-тина, тази е с най-добро качество Embarassed/:
http://lexi1974.multiply.com/photos/photo/23/1

# 178
  • Бургас
Относно сливането на темите и аз ще подкрепя ted като се въздържа.
Идеята за тази тема за новаци беше именно след негодование и забележки от страна на по-стари фотошопки, че им пречим с постоянните си въпроси.
Аз лично също мисля, че ще е по-лесно да се леди всичко, но там също си има фотошопки, които си комуникират помежду си и изобщо не коментират още по-малко корегират.
Не дай боже да си напреавил някакво грозилище, изобщо заминаваш в трета глуха.
Незнам, но мисля, че поне за сега идеята е неосъществима.
Това  е мое мнение след като редовно следях всичко от другата тема,
преди да имаме наша на новобранците.
Винаги е имало "новобранци" в другата тема.Как според теб са се научили? Не мисля, че гневните коментари по повод рамките ви, трябва да ви отказват да поствате там, дори напротив - мисля че ще ви действат по-стимулиращо да правите още по-красиви неща! Поне при мен е било така!
Идеята беше да се задават тук въпросите, а в другата тема да се постват рамки за коментари. До колкото гледам тук коментарите си ги правите взаимно, като не мисля, че това е най-удачно  Peace
Който иска е добре дошъл в другата тема!   bouquet

# 179
Цитат
   There aren't any Photo Albums currently available for viewing. The best way to encourage everyone to add Photo Albums is to do so yourself. Sign up for Multiply today, build your network of relationships, and start sharing with friends and family. Click here to get started.
Това ми изписва.

Млечко,аз вече пиша и в другата тема.
Axrax, краищата на снимката можеш да размиеш с промяна на Feather. Ани69 мисля,че имаше урок за това още в първата ни тема.За изрязване на обекти от едно място. И аз съм съгласна,че цифрите трябва да изпъкват повече.

Общи условия

Активация на акаунт