Продължаваме с новите уроци във Фотошоп-а....(4)

• 32 567
  • 312
  •   1
Отговори
# 30
Признай си, все едно къде Laughing

Аз почнах моя календар, затова не се мяркам. Надявам се скоро да имам нещо за показване - разчитам на помощ и съвети. Решила съм да го правя от 6 листа - на всеки по два месеца, формат А4. Само дали ще стане хубав на фотохартия или къде евент. мога да го разпечатам на обикновена хартия newsm78
Добре,де. Моята е №20.  Peace Доста критични бяха мненията за нея. И то не от учителките. И да кажа. Имаше подозрение от Ханна,че е била толерирана от някоя учителка. Не е така. Изобщо и дума не може да става.  Naughty Толкоз по въпроса.

Лекси, моя календар ще бъде на една страница. Но засега му мисля оформлението. Размера му е 46 на 64 см. (толкова ги премерих другите ни календари). Но това с отделните месеци ми допада.Как го правиш? Два по два месеци на отделен лист?
Бих могла да направя по три месеца на лист,т.е. по един сезон. И украсата да съответства на сезона.
Но отделните листове...  newsm78 ме затрудняват.

# 31
  • София
След малко ще пусна груб проект на септември-октомври. и аз мислих да са по сезони, но събрах много разнороден материал, а и искам да пробвам различни стилове, затова реших да са повече.

# 32
  • На края на света !
Ама кога успяхте 2 страници да изпишете ooooh!

# 33
# 34
# 35
  • София
Лекси, аз ще пробвам да разпечатам разни неща - постери, етикети и т.н
в копирен център Ная на бул. Дондуков. Предложиха ми няколко варианта за
материал върху, който да се разпечата материала - напр синтетика която се ламинира, или по-дебел ма материал и други.
Мисля, че ще станат добре. Ще пиша за резултата после. Mr. Green

# 36
  • София
Медовинка ме прехвърли тук, така че се записвам за уроците. Ще опитам да направя няколко рамки. Днес съм голям ентусиаст, изтеглих си фонове, елементи, но толкова много има, че няма да ми стигне място на диска ако продължавам в същият дух. Ще трябва да се снабдя със СД-та.

# 37
  • София
Добре дошла maxin!

И аз точно това си мслих, че дискове ми трябват иначе ще го
закъсам с паметта. Mr. Green

# 38
  • София
Избодах си очите и не ми харесва как стана. Не знам защо точно. Без снимки беше по-добре, май прекалих и с дребните елементи, май и самите те не се връзват помежду си. засега се предавам.

Последна редакция: чт, 22 ное 2007, 09:06 от Лекси

# 39
Днес имам повод да почерпя.Нашата кака Любомира има рожден ден!

# 40
Лекси, виж аз какво забелязвам(дано съм ти полезна) - калинката и гъбите са излишни. Иначе цветя, листа , пеперуди - добре се връзват. Червените цветя са малко големшки - поне едното го намали. Септември влиза в рамката на каката - мръдни го нанякъде. Тетрадката - може и без нея - един надпис е достатъчен и то някъде под месеца ще е по-добре. Лично аз бих увеличила още малко снимките, а месеците отдолу спокойно може да са на една линия. Табелката ЕСЕН ми е малко груба на фона на нежната "рамка". Копченцата са веселяшки, но би могла да ги менкаш с цветета или листа или пеперудки някакви като си мисля, че с пеперуди за каката и цветя за малчо ще е най-добре Peace Опитай , пъкда видим какво ще стане  Hug

angyL.A. , честита ти рожденничка!! Много здраве, успехи и усмивки й желая  Hug А на мама - здрави нерви с кандидат тийнката  Wink

# 41
  • София
Мерси, вейдър  bouquet както винаги си права - много ми харесват калинките, гъбата и тетрадката, но наистина не се връзват с другото. Копчетата също. Довечера ще пробвам да го направя, както казваш Grinning Липсват ми и някои сенки и някои неща са посплескани - ще ги оправя. А хубав надпис 2008 евент. от къде мога да взема? мисля да го сложа вместо есен и също да вържа с нещо през дупките табелката. и ще наснимам малчо, че тази снимка не ми харесва, а и други подходящи няма - види ли апарат се оцъкля, милото.

angyL.A., да ти е много здрав и усмихнат Grinning весело изкарване на празника и много подаръци  Wink

# 42
Лекси, просто си го напиши с някой хубав шрифт Peace

# 43
Честито на рожденничката  Heart Eyes

# 44
Ей момичета незнаех, че сте си направили страничка за новаци!
Аз уж се водя от ветераните, но както не съм отваряла ФШ от месец, може и да съм забравила всичко, и да се нуждая от уроци от вас  Mr. Green
Приятно творене, а аз отвреме на време ще хвърлям по накой поглед към вас
 newsm08   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт