Продължаваме с новите уроци във Фотошоп-а....(4)

• 32 617
  • 312
  •   1
Отговори
# 225
да се запиша при вас Hug

# 226
  • на село
Най- накрая седнах и аз да направя една рамка, че напоследък все не ми остава време.
Публикувам я тук /в другата тема никой не ми коментира рамките  Confused/

# 227
Татяна,много ми харесва PeaceНе ,че и аз ги умея кой знае колко,но според мен ако намалиш малко надписа и да не е върху елхата ще е по-добре.Друго...лепенките някак ми седят неестествено Rolling EyesИначе като цяло е много хубава.  bouquet

# 228
 tatyana_77 аз смятам, че е прекрасна - зарежда с празнично настроение! Браво!

# 229
  • София
Мен днес ме мързи да правя, затова ще коментирам, пък ако не е на място, прощавайте Grinning
SheDevil, мерси много за присъствието ти /и не само твоето де, а на Вейдър, Ани, чучулигата и другите напреднал/  bouquet Ще се възползвам от Уинкските и аз, че моята ме врънка от отдавна Grinning
Axrax, много е добре, но месеците не са добре разположени, а февруари е под цифрите. много хубаво са изрязани дечицата. ти май спомена за някакъв екстракт, но не зацепих. може ли по-подробно. Или как са изрязани?  Блървано ли е, има ли сянка? /нямам хич опит с рязането, а искам да направя картичка като на мама цоцоланка/. Ако отдолу сложиш по-тънак гирлянд от борови клонки или някъква лента, дали няма да е по-добре?
ma cherie, чудесна е, както и предишните. Ще ми е интересно да видя нещо в други цветове.
tatyana_77, много е хубава. Единствено бих махнала бледите лепенки на кръга, а личицето на момиченцето бих центрирала /но може и така да е по-добре/.
Мамо цоцоланке, много ми харесва картичката за именния ден. И без допълнителна рибка си е добре Grinning

Последна редакция: вт, 27 ное 2007, 13:21 от Лекси

# 230
Ха добър ден! Нямах много време тез дни, но обещавам да се върна да поразгледам нещата и да пусна някое друго коментче ако се налага. Ама така на пръв поглед  - май няма да имам много за писане  Hug  Peace

И аз мисля да се присъединя към tatyana_77 и да си пускам тук нещата  Wink
Дяволката е адски права за квадратите ooooh!
Аз пък взех, че приех предизвикателството и се опитах да си спретна нещо квадратно. Ето го:

Всяка идейка за промяна ще ми е от полза Praynig Hug

# 231
  • София
Вейдър, ако те интересува мнението на любител - прекрасна е  bouquet. Искам и аз пък да правя такива Crossing Arms

# 232
Вейдър, ако те интересува мнението на любител - прекрасна е  bouquet. Искам и аз пък да правя такива Crossing Arms
Интересува ме разбира се Hug Можеш и ще ги правиш един ден. Както и повечето от вас. Да ти покажа ли първите ми работи Whistling Mr. Green

# 233
  • Вече в моята си приказка...
Вейдър, ама защо и тук публикуваш? Аз ти отговорих в другата тема... И, да, защо рамката ти е квадратна? Така няма как да я отпечаташ!
tatyana_77, коледната ти рамка е много свежа! Харесва ми, още повече, че ми създава толкова приятно коледно настроение, че ми се ще и аз да спретна подобна...

# 234
И на мен ми харесва! Поздравления!

Момичета сега ви чета уроците и много съм ви благодарна за всичкия събран така и предложен материал! Страхотни сте и затова, че желаете да помогнете и на нас, които си нямаме представа от фотошоп, но желаем да се научим и да творим подобни красоти!

Та имам няколко въпроса ве4е конкретни! Сигурно има някъде публикуван отговор, но може ли да ми дадете линк?

Как мога да вмъкна gif в работната ми снимка?
И също някой работил ли е с програмата  ArcSoft Collage Creator? Там има много интересни ефекти, т.е може да се изрязват самите снимки като котета, сърца, рибки и т.н
Но незнам как става с фотошоп? Мога и skype да дам ако някой желае за по-лесно обяснение!
Предварително ви благодаря!

# 235
Вейдър, ама защо и тук публикуваш? Аз ти отговорих в другата тема... И, да, защо рамката ти е квадратна? Така няма как да я отпечаташ!
tatyana_77, коледната ти рамка е много свежа! Харесва ми, още повече, че ми създава толкова приятно коледно настроение, че ми се ще и аз да спретна подобна...
Тук заради момичетата Wink За кураж един вид. А е квадратна, защото е квадратна Mr. Green Ще я разпечатам на 10 на 15 и ще си клъцна петте сантиметра с макетно ножче. Мисля, че ще стане. А оттатък ще я оставя само като линк...

# 236
  • Бургас
Да взема и аз ли тука да публикувам вече  newsm78 Оттатъка се разписвам почти през 2-3 страници, но почти не получавам коментари.  Rolling Eyes

# 237
Аз там получих само от Чочка Hug Спирам да показвам там Crossing Arms

# 238
  • София
Ами, заповядайте, ще се радваме Laughing можем само да научим нещо, а вие да се позабавлявате с нашите коментари Wink
mle4ko, чудесна е - даста шаренка, но премерено и с вкус Grinning.
DVV, много е хубава. дали, ако не поизсветлиш малко снимката, няма да е по-добре?

Ей, днес съм на върха на коментаторските си способности. Дано не рИва накрая и не бъда изгонена и от тук Rolling Eyes

Я да ви питам, основно със скрапове ли работите или със скрапове и добавяте елементи или със събрани от тук-там елементи?

# 239
Млечко,красота,страшно много ми харесва:hug:

Общи условия

Активация на акаунт