Продължаваме с новите уроци във Фотошоп-а....(4)

• 32 629
  • 312
  •   1
Отговори
# 240
Снежи, за gif-а ..не мога да разбера какво точно имаш предвид, но мога да ти кажа за фигурките -
... т.е може да се изрязват самите снимки като котета, сърца, рибки и т.н
Но незнам как става с фотошоп?
- същото това го има и в Фотошоп като опция - работи се с Custom shape. Ani69 има много хубав урок точно за такъв вид изрязване - ако не се лъжа на първа страница, но ще проверя пак. Такива шейпове можеш да си свалиш най-различни от първа страница на Фотошопската библиотека. Успех! Peace Ако има нещо - питай без да се притесняваш  Hug
DVV, клончето(горе на рамката, вдясно) е малко размазанко май, а? newsm78 Аз бих увеличила още снимката, а панделката мааалко да се намали. И се опитай да изсветлиш снимката също...Май е това само. Много симпатично и добре си съчетала цветовете Peace И камбанките могат да са червени някакви, че и мааалко по-големи биха й приличали.

# 241
Мерси Вейдър  Hug

# 242
Тъй като и аз не получих нито един комент в другата тема за тази ми рамка,също я поствам тук.Приемам всякакви критики,препоръки и похвали най-вече  Mr. Green

# 243
  • Бургас
DVV, много е хубава. дали, ако не поизсветлиш малко снимката, няма да е по-добре?

Peace

Вейдър, мен що не ме отрази  Thinking  newsm78

Чочка, много сладка! Бих събрала някак си цветето горното с листчето и долното тагче, че така малко са ми разпиляни.

# 244

Тази ми е по- старичка, но си я харесвам, че на нея са и двете ми деца. Голямата щерка много рядко се съгласява да бъде снимана #Cussing out #2gunfire

# 245

Снимката толкова успях да изсветля. С ужасно качество е ooooh!

# 246
Татяна оправи ми настроението тази рамка HugСамо махни лепенките-може да ги замениш с кръгъл шев върху бялата рамка  Peace
DVV-бих махнала четките-снежните човечета.На места се виждат само на половина.Ибих намалила малко панделката .че е голяма колкото детето Mr. Green
ma cherie-и моята не обича да се снима #Cussing outМалко трябва да наместиш горе в дясно ъгълчето на снимката.
mle4ko-теб какво да те коментирам-омръзна ми да те хваля Joy
Вейдър бих сложила еднакви рамки на двете снимки Hug
Чочка-този елемент-дървения не ми се връзва с останалите.Иначе хубава рамка Grinning

# 247
Чочка много сладка рамка. Peace
mle4ko много весела и цветна рамка, аз нещо не успявам с цветните. Confused
tatyana_77 рамката ти е страхотна, страшно ми харесва.

Бихте ли си казали мнението за моят календар, без да гледате цифрите, че не са готови още. Praynig

# 248
И аз не успявам с цветовете....То явно затова трябва нюх.......пък аз нямам! Ще ми се весела рамка да направя, със свежицветове, но...не ми се получава.....

Да питам...Някой да има идея защо в албума ни не може да се влезе?

Всички последни рамки ми харесват! Peace

Благодаря за Уинкс(въпреки,че съм с особено мнение за тях, ама...)!

# 249
Млечко, на твоето няма какво да му отразявам Laughing
ma cherie , Чучулигата ти е казала - само се присъединявам към мнението й и бих добавила - понамърдай така снимките, че да не излизат от рамката . Сега горната (дясна)е излязла малко, и долната също.
Чочка, много е веселяшка Hug И да - махни дървеното нещо, че е много ....дървено Mr. Green на фона на другите елементи.
DVV , така е по-добре.Оставам си на мнението за камбаните Mr. Green И също  - без четките май наистина ще е още по-хубаво или поне да са снежинки някакви Thinking
mimival, много е добре, но....сложи някакъв по-контрастен с рамката и папируса фон. PeaceПримерно - като това кафявото , което е зад фикуса на самата снимка. Печата мааалко го донагласи, но ти си казе де, че не е донакипрено Peace

И! Както е казал народа - никога не е късно да станеш за резил Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ей го на и доказателството Blush:

# 250
И аз не успявам с цветовете....То явно затова трябва нюх.......пък аз нямам! Ще ми се весела рамка да направя, със свежицветове, но...не ми се получава.....

Да питам...Някой да има идея защо в албума ни не може да се влезе?

Щото някой е пипал нещо ooooh!

Вейдър това не са четки фона ми е такъв Laughing  Ще се опитам довечера да го пипна пак Peace

# 251
Вейдър това не са четки фона ми е такъв Laughing  Ще се опитам довечера да го пипна пак Peace
Ми да ти дам такъв фон без гадинки по него,а?  Party

# 252
# 253
  • София
Аз изоставам, главата ме боля 3 дни и не ми беше до компютър, за сега ви чета и се радвам на хубавите неща които пускате. Браво!

# 254
Ето тук - http://gabulinka.multiply.com/photos/photo/11/7, мааалко можеш да го потъмниш , че е прекалено червен, но мисля, че ще свърши работа Peace

Общи условия

Активация на акаунт