Продължаваме с новите уроци във Фотошоп-а....(4)

• 32 615
  • 312
  •   1
Отговори
# 255
  • на село
Благодаря за коментарите!

Опитах се да я пооправя - центрирах снимката и смених лепенките/вчера си ги свалих като четки и не се сдържах   Laughing/
Ето какво се получи

Това е със същата снимка /някакъв опит за колаж  Embarassed/

# 256
Axrax, много е добре, но месеците не са добре разположени, а февруари е под цифрите. много хубаво са изрязани дечицата. ти май спомена за някакъв екстракт, но не зацепих. може ли по-подробно. Или как са изрязани?  Блървано ли е, има ли сянка? /нямам хич опит с рязането, а искам да направя картичка като на мама цоцоланка/. Ако отдолу сложиш по-тънак гирлянд от борови клонки или някъква лента, дали няма да е по-добре?
Лекси ето го урока с който изрязах снимката http://www.youtube.com/watch?v=Y13QRSIyaJA ... не съм правила никакви подобрения от към сянка и т.н. ...   оф оки ще опитам още малко да я оправя тази страничка  Laughing , а викаш не ти седи надписа да е отдолу , а аз така му се радвах , че седи нестандартно Simple Smile , но ще пробвам и ще пусна и двете стр.  за сравнение  Simple Smile
Момичета намалете темпото  Joy една сутрин да ме няма и вече съм на светлинни години от вас Simple Smile и чета ли чета   Joy ...........  Peace само така  Peace

# 257
tatyana_77 това много ми хареса второто искам и аз подобен Simple Smile кажи от къде са елементите Simple Smile моля моля моля  Praynig

# 258
tatyana_77 това много ми хареса второто искам и аз подобен Simple Smile кажи от къде са елементите Simple Smile моля моля моля  Praynig

Пък аз искам снежинките от първата.....И как са станали такива, истински....

# 259
  • Варна
Здравейте колежки! Ето това сътворих скоро:

п.с. Аз съм съвсем начинаеща и ще се радвам да ми помагате Hug

# 260
  • на село
Снежинките от първата си вървят със фона. Някой ги беше пуснал в бибилиотеката, само го поизсветлих.

От втората  - това си е картичка, но с котка, за съжаление много малка по размер. Просто изтрих котката и лепнах щерката  Crazy.

Ха сега де... отскоро съм с CS3 и незнайно как си затворих прозореца с историята и сега не мога да го намеря. Как да го извадя отново?

Последна редакция: вт, 27 ное 2007, 16:08 от tatyana_77

# 261
Ето тук - http://gabulinka.multiply.com/photos/photo/11/7, мааалко можеш да го потъмниш , че е прекалено червен, но мисля, че ще свърши работа Peace

Мерси Heart Eyes

# 262
Тенкс ,момичета,страхотни сте Hug Hug Hug
Прави сте за дървото PeaceИ аз изобщо за какво го сложих там да ме пита някой newsm78Сега ще я оправя

# 263
Снежинките от първата си вървят със фона. Някой ги беше пуснал в бибилиотеката, само го поизсветлих.

От втората  - това си е картичка, но с котка, за съжаление много малка по размер. Просто изтрих котката и лепнах щерката  Crazy.

Ха сега де... отскоро съм с CS3 и незнайно как си затворих прозореца с историята и сега не мога да го намеря. Как да го извадя отново?

Window->History

# 264
  • на село
Благодаря! Близко до акъла, ама кой да ти мисли!

# 265
Татяна,така е много по добре,много сладурска рамка  bouquet

Вейдър,страхотем колаж!Браво! Heart Eyes

Кажете си мнението сега моля,направих някои корекции Praynig

http://images.4o4ka.multiply.com/image/2/photos/6/500x500/20/Unt … 9raeARtduDuMbkAeQ

# 266
Вейдър послушах те и направих тези два варианта, кой повече ви харесва?
http://mimival.multiply.com/photos/hi-res/16/19?xurl=%2Fphotos%2Fphoto%2F16%2F19
http://mimival.multiply.com/photos/hi-res/16/18?xurl=%2Fphotos%2Fphoto%2F16%2F18

# 267
  • София
Най-после намерих време да спретна нещичко!Ето!Обърках се коя тема какво постваме и затова си го поствам тук!

Вейдър, много сладко магаренце си сложила пак ваватара!
Чочка на мен много ми харесва! Само този белия канап отгоре към лицето на детенцето ми се струва да то завъртиш на някъде.
Мама Цоци и аз нещо почнах да се отчайвам, че не ставам за творческа работа. Цветовете ги смесвам и и идеи нула.
Много ми харесва всичко което сте направили, но не успявам да следя всичко навреме и малко закъснянам с коментара, ама ша мъ прощавате!

Календара на mimival- много хубав!А това девойче с русата коса ти ли си? Щото в мултито си с кафява!Ох, че съм любопитка...

Последна редакция: вт, 27 ное 2007, 16:52 от muzka1

# 268
  • София
muzka1, нещо се е разтеглила. сигурно при качването. Иначе е сладурска Grinning
 mimival, май вторият. Ако увеличиш малко цветенцето под рамката й я застъпиш, дали ще е по-добре?
Айде и аз барабар Петко... Малко заслужавам мъмрене, че доста я попретупах, ама няма да стана от тоя комп докато не пусна нещо, знам си. И как да давам активен линк, като mimival, за да не претрупвам темата. като си изляза от профила, не мога да си намеря снимките Embarassed

Последна редакция: вт, 27 ное 2007, 19:35 от Лекси

# 269
  • София
Мерси Лекси!
Харесва им твоето бебче и хич не е претрупано.

И аз искам като mimival, че да не заема много място. newsm78
Я, да пробвам

Браво на мен!

Лекси, копираш адреса на снимката от мултито както си е мъничка. Започваш да пишеш отговор и добавяш адреса на снимката да е и линк към сайта където е снимката.

Последна редакция: вт, 27 ное 2007, 17:32 от muzka1

Общи условия

Активация на акаунт