Още малко ни остана, за купона време стана - Декември, нашия си месец иде.......

• 26 467
  • 287
  •   1
Отговори
# 255
А гледам че Смайли вече ми е казала как ходят децата в тяхната градина  Mr. Green
Може би зависи на климатичните условия това с чорапогащниците значи  Wink
Емата ходи с чорапогащник и панталон на вън около два месеца вече...
За фризурата  Flutter Mr. Green
Най интересното ми е че дори с цикламено розов чорапогащник и розова блуза най-редовно й викат момченце, момченцето  Crazy Mr. Green защото няма обички - тази пък тукашна традиция ме дразни, иначе момиченца с къси коси много де, но с обички да се различават  Flutter

А иначе наистина не си спомням да съм казвала че ще й пускам коса в ранното й детство   Whistling

чакай и аз да чиститя на Мишока на Дороти!!!

# 256
чорапогащник и рокля май само на р.д. съм й слагала ... иначе само чорапогащник  и панталон  Mr. Green
Тук в градината излизат винаги, освен ако не вали порой... В градината има гумени ботуши с дъждобран, ботуши за сняг, маратонки за физкултура - просто са готови за всякакви капризи на времето, затова предполагам никой не си оставя детето без чорапогащник Thinking

# 257
  • у дома
хелоу..

ЧЕСТИТА 3ТА ГОДИНКА НА МИШО НА ДОРОТИ! ДА Е ЗДРАВО Е СЛЪНЧЕВО ДЕТЕНЦЕ! bdbaloni

Гледах снимки и клипчета досега - този старец Микулаш, внушителен изглежда.. а Емката безстрашна  Heart Eyes
А Хензел и Гретел - милите душички, много са сладки  Heart Eyes нелика, как те пуснаха вътре?  Flutter
На нас в градината ни забраняват чорапогащници - неудобно им било да се обслужват децата.
Та ги събуваме и обуваме сутрин-вечер и така.

Чудя се и аз каква е тази кашлица + зачервено гърло с налепи, обаче Т - тц. Гледам и Дара и Мая е покосил вирусът - но казват - този бързо минавал. Катето има същите симптоми, само без повръщане.

Ние също имаме билети за Бабината Питка - но не знам дали ще ходим и кой ще я води. Уж е по-добре, но ще видим довечера. Кашля на пристъпи - случва се да кашля цял 1/2 час например и после няколко часа без да кашля. Днес ще излязат и резултатите от гърлен секрет. Не знам вече какво да опитвам.  ooooh!
На една колежка момченцето и то така - та борови връхчета и ряпа ме посъветва да дълбая.
Ще купувам ряпа ..  Thinking     

# 258
А Хензел и Гретел - милите душички, много са сладки  Heart Eyes нелика, как те пуснаха вътре?  Flutter
Чудя се и аз каква е тази кашлица + зачервено гърло с налепи, обаче Т - тц. Гледам и Дара и Мая е покосил вирусът - но казват - този бързо минавал. Катето има същите симптоми, само без повръщане.
че как няма да ме пуснат??? аз си плащам! искам да видя за какво плащам!
а и Дара ми изпили мозъка всяка вечер с тоя мравчици и тоя дядо петко Simple Smile
скоро ще се опитам да навестя и г-жа сарокина по изобразително изкуство да видя аз как я мачкат тая глина вече трети месец Wink

уточнение - дара не е с вирус, кашлицата е алергична или по-вероятно според мен от сухия въздух. тя спи до парното в детската. в нейната стая у дома парното е на минимум, въздуха е по-влажен и не кашля. може би ще помоля да я преместят /те веднъж са я местили, защото много приказвала с другарчетата/. Друго вероятно според докторката е коледната украса, събрала прашоляк през годината, аз вчера ги заварих да украсяват в градината. Все едно ... не ме притеснява... ще мине.  Ааа сетих се ... онова по сливиците не се казват налепи, а детрилна маса ... алергична.

За чорапогащниците - няма забрани при нас, но учителките ми се оплакаха преди време, че много от децата са с чорапогащници под панталоните и се потят. Но това си е идея на изфирясали майки Simple Smile

Ели, ние наистина не слагаме чорапогащници, но когато е свръхстудено или когато Р. не води Дара с колата, й обувам грейка над панталона. Затова не е нужен чорапогащник. Чат?

# 259
чат чат
ние нямаме грейки за над панталоните и сме си чорапогащи за на вън под панталоните
с чорапогащи и панталон вътре никой не седи  Wink
 - чат, чат  Mr. Green

# 260
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИШО!

И с малко закъснение, естествено с голямо извинение и съответно оправдание: Wink

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА
САВКАТА

принцеските
ВАНЕСА И МИРКА!

# 261
  • у дома
и по какво тази детрилна маса се различава от налепите?  newsm78

чудя се дали и при нас кашлицата не е от такова естество - преди малко Тео говорил с педи - гърления секрет, пробата е чиста, няма нищо изолирано. Още 10 дни да пием противоалергичен сироп.
Да, ама не - утре в 3 сме при Чам - да видим какво ще каже по въпроса.   

аааа, можело значи. И аз много съм навита да погледам с какво ги занимават на тези допълнителни занимания ..  newsm78
Катето с нищо не ми надува главата вечер  newsm78

грейка=термопанталонче?  newsm78

# 262
ето това е грейка:

термопанталон е друго. сори за огромната снимка.

ако знаех по какво детрилната маса се различава от налепите, щях да съм станала доктор  Whistling

# 263
  • у дома
мерси за пояснението.
тукмо се чудех квой туй дето не съм го чувала  Mr. Green пък то не съм му знаела наименованието на гащеризончето  Embarassed

# 264
  • София
Хелоу.

ЧРД на всички, които съм пропуснала.
За кашлицата - Веси беше така миналата седмица. И и падна гласа. Мина за няколко дни без да давам нищо. Така че по-скоро на някакъв минаващ вирус ми мяза. Ама щом сте рекли алергична, ок Simple Smile
Излишъци бол, пък за детските градини само 500х. Хм...
Да се обадя скромно, че и Веси фигурира в клипчетата на Нели. Все около Дара се мота, в розово е, като никога Simple Smile
Да пуснем една анкета - слагате ли чоропогащник в детската и ако да защо?

# 265
ти слагаш ли?

# 266
  • у дома
Мирянка, ама около Дара 2 девойки има в розово - а русо със сини очи кое е не се види  Mr. Green

Ти тука снимки на Веси не си слагала - на некой РД няма ли да се появите с нея все пак?  Crossing Arms Thinking

Ами тя Миленка може едно рамо да удари за детските градини, къде се покри .. пък и храната не е кой знай какво там, требе малко излишъци да се налеят..  Rolling Eyes

# 267
  • София
Тц, не слагам. Слагам само в планината, под грейката. Ама тя си е студенолюбива, де.

Еее, сега как да ви обясня коя е Веси...Гадайте Simple Smile

Утре е Веси е на бабин ден. Май ще ходи на театър, но не съм сигурна.

Аз храната в нашата детска я харесвам. С малки изключения ми харесва.

# 268

весето е най в дясно

# 269
  • София
Благодарим за което Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт