Още малко ни остана, за купона време стана - Декември, нашия си месец иде.......

• 26 655
  • 287
  •   1
Отговори
# 225
И от нас - много прекрасно детство на милите ни съ-рожденички Мирка и Ванеса, за които, както и за/от Магс и Сис, се надяваме скоро да чуем пак!!! Хиляди целувки от малко дребничкия, но галантен (ако реши) кавалер Ежко!!!

и хиляди благодарности за страхотните поздрави от всички ви тук! аз май сега почти се разревах (днес цял ден тъкмо успявам да вляза във форума, докато бях на работа, и се налагаше да изляза), че снощи се успях толкова да се развълнувам от предстоящото празнуване; много, много благодарим и за присъствието на партито, за чудесните подаръци, а всички те са толкова мили и освен това - огромни, както и много съжаляваме, че не всички успяха да дойдат, но дано се видим още тези дни....
  bouquet

ох, май твърде патетично стана, ама наистина ви се радваме (въпреки че Ежко не контактуваше много, а главно сам си се пързаляше и малко служебни целувки раздаваше Wink), а и не мога и аз да не вметна колко сладка е Али, а и че очакваме по-подробен разказ от Раичка за пътуването (до Истанбул, нали?) - аз не знаех и затова не попитах днес Simple Smile

хайдедо скоро ви! а, да - ще гледам да кача снимки скоро, ама вие си знаете, че не съм мнгоо сериозна за това, но мога да обновя ползването на нашето албумче в бгфото Simple Smile

# 226
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПОРАСНАЛИТЕ ДНЕС ДЕКЕМВРИЙЧЕТА   bouquet

Момичета по план трябва да отворим в събота - 08.12. първия магазин Джамбо в България. Адреса е бул. България № 51 - близо до магазин Била. Заповядайте

# 227
  • Благоевград
ЧРД на Ежко, Мирка и Ванеса. Да са живи и здрави!
Да са живи и здрави дечицата! Щастливо детство!
 newsm59 nbirthday newsm59
 Tada bdbaloni Tada

bouquet

# 228

Много запомнящи се преживявания за всички празнуващи и честит имен ден!

чакаме още снимки от купоните  Mr. Green

Спейси
е най-после дочакахме се  Grinning Супер снимки
Направо ме шашвате с тези коси  Flutter Grinning

Надявам се че някой от вас могат да имат смътни спомени за св.Микулаш  Crazy Grinning... та да си кажа
днес в чорапа на прозореца на Емката й висяха няколко картофа наред със сладкостите Mr. Green, ама тя обича пържени картофки, и вика йеее картофки  ooooh! Laughing
Вчера пяли песнички на чичкото с бялата брада, питам дали я е било страх - не, питам а другите деца страх ли ги беше - да  Shocked Mr. Green
Миналата година се беше скрила под дивана като дойде Микулаш  Laughing
Към 10ч днес пак отиваме на тържество, ще гледам да направя снимки  Grinning

Последна редакция: чт, 06 дек 2007, 08:14 от Eli_cz

# 229
Честит празник на всички именици, всички рибари и изобщо на всички празнуващи и очакващи Николаус днес!!!

ох, днес ще допразнуваме с роднини вкъщи РД-то на Еж и аз трябва някак да сготвя малко, макар и бяла, а не чак шаран, риба...сега отивам в готварския форум, стискайте палци, а вчера не ми остана време на купона да поразпитам за ценни съвети  Embarassed

я си признайте, моля - от кого е едно пакетче с лакомства и един подрънкващ дядо Коледа? само този подарък някак ни се губи от кого е... може да е бил  някой от по-големите пакети или някой по-късно дошъл родител да го е донесъл, а да броим по дечицата?

# 230
  • на езерото
  Черпя  Wine Glass, моята госпожица днес има имен ден!

# 231
  • Sofia
Честито на всички именници-малки и големи!Да е живо и здраво името ви!  bouquet
Ето малко снимки от рождения ден на Ежко http://www.snimka.bg/album.php?album_id=198578

# 232
  • у дома
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ НИКИТА и СПЕЦИАЛНО НА НИКИ НА ПИНКА! С ГОРДОСТ ДА НОСЯТ ИМЕНАТА СИ И СЛАДКО ДА СИ ХАПНАТ РИБКА ДНЕС!
Чакаме Шоши и Ели да се включат с подробности за посещението на Микулаш и Николаус...  Laughing

Партито снощи май е минало много сладко - Вики на Крис не можах да го позная, той голям левент станал бре  Hug. И принцеси къдрокоски, златокоски с коронки  Heart Eyes Боже, пораснаха ни децата  ooooh!
Неви, тортата с какъв мотив я избрахте - не мога да позная от снимката..

Никак не ми се ще да развалям празничното настроение - само ще вметна че ние сме от болните - Катето кашляше жестоко, налепи по сливиците, ама вече се пооправя де, надявам се  Wink Накупихме всички бъркочи и антибиотик и капки за нос и какво ли не дето ги изписа педи. Обаче за момента само с Витамин С и мед и масло и чай я лекувам - дано да сработи. С Чам пак няма ръзка  Confused

# 233
Честит празник на всички и хубав месец Ви желая. Много пълни джобове с парички. И живи и здрави да са ни големите рожденици в този хубав месец.

# 234
http://foto.tiscali.cz/martineli/mikulas/slideshow/
ето го нашия преди обеден Микулаш, а там ми казаха че слетобяд пак ще има в баскетолната зала, та пак ще ходиме и слетобяд  Wink Grinning

а снимките от Ежковия р.д. са супер, то не са принцеси, то не са пирати  Mr. Green Много голяма торта и хубава тортата  Party

# 235
Пинче, честит имен ден на Никол! Да е жива и здрава!

Мдам ... голям срам, и много ме е яд. Вчера изпуснахме РД на Савко. Хванахме с Дара такси, почти стигнахме до там в задръстването и се наложи да се върнем по спешност. Бабата не се справи с кърменето на Тигъра.
Неви, съжалявам още веднъж, извинявай ... гледам все пак, че Криска и Вик са успели да дойдат, а и другите ... събрала се е компания. Купона е на ниво! Много хубаво са изрисувани децата. Имаше ли танци, забавления?
Тортата е с впечатляващи размери. На Али тортата също. От къде са поръчани?

Ели, защо е имало и картофи в чорапчето? Иначе си спомням за този Микулаш/Николаус, ама момента с картофите ми убягва.

Тази нощ спах с двете деца на спалнята, т.е. НЕ спах - ту единия иска цица, ту другия вода, ту му се припиква, ту ненамсикво... Още поне две нощи такива ме очакват. Р. е в Лондон  Twisted Evil

Най-хубавото от всичко е, че вчера успях да гледам урока по танци в детската градина на Дара. Мамини гугутки танцуваха и пяха за дядовия петков двор и мравчиците. Прекрасни са. Ето да ги видите /с риск да стана досадна, защото тия дни прекалих с клиповете и снимките/:
http://smiley2312.multiply.com/video

Райче, чакам с нетърпение снимките от медения уикенд! За клипове чак не настоявам  Mr. Green

благовеста, ти коя си? ... жалко за а-то в края на името ти  Laughing

# 236
Нашата торта е от Росита - имат магазинче близо до офиса ми затова от там я поръчах. Беше вкусна и прясна. Забравиха да сложат надпис, забравиха и какъв пълнеж съм поръчала - ама нищо, беше красива и децата я харесаха.

Четох по форумите неприятни неща за Росита, но аз съм доволна.

Клипове с удоволствие гледам Simple Smile

# 237
  • София
Честит имен ден на Никол, да й е живо и здраво името!

И аз да се присъединя към срамуващите се по повод рождения ден на Ежко. Мярнах се само за 2 мин. да взема Ванеса, щото бях изпушила от работа и се налагаше да ги прибера и да чакам повикване по телефона, че бюджетен излишък разпределяхме  Laughing Ноооо, бабата беше представителното ни тяло, хем какво тяло  Mr. Green Само не разбрах Савко получи ли си подаръка от групата?

# 238
здравейте,

тортата беше с кола естествено Simple Smile От Неделя е, по размер се води като две плодови пити, ама да ви кажа 1-2 парченца само останаха Wink

Смайли, не се извинявай, на мен ми беше мъчно и гузно, че все пак в делничен ден и т.н., а и неудобно, след като хора като Фъстъче с болни дечковци бяха пратили татковци с подаръци, които и една кола не искаха да изпият, много ви благодарим на всички и значи, доколкото не се видяхме с всички - моля, предлагайте кога да се дочерпваме по повода!

Чоча, мерси за готините снимки! и аз ще добавя някой ден! жалко всъщност, че батутът, който по сценарий трябваше да е преди ортата, го надуха накрая и почти никой, освен рожденикът и още 1-2 деца, не успяха да се възползват, но може би е било гъч преди това...

да, още веднъж честито специално на Никол на Пинка, а и на кака Николета на Сис Simple Smile

А картофите от Микулаш може би съответстват на процента непослушание  newsm78

и как го разпределихте излишъка, мкп?

# 239
  • София

А картофите от Микулаш може би съответстват на процента непослушание  newsm78

и как го разпределихте излишъка, мкп?

Според процента послушание, маймунка  Wink

Според мен картофките са си истински подарък, нали кой каквото обича му носи Микулаш? Е, Емката обича картофки  Laughing

Нелка, и ся кво, дженлемен ще си имаш вече, истински, от Лондон  Mr. Green Това значи ли, че пропускате програмата в събота и неделя и няма да идвате на театро?

Общи условия

Активация на акаунт