ДЕЦА С ОЧНИ ПРОБЛЕМИ- 5

• 20 789
  • 531
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Туй е по-скоро за мен, на него му пусни Елвис и ще получи инфаркт от кеф. Laughing

# 16
айде, тук съм, да почваме с черпенето,
давай те вие нещо, че аз не ги разбирам  Crazy

# 17
оф, аз бързам с пиенето, ма нали съм се намръзнала......

айде, да е на късмет новата ни тема   fingerscrossed
Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 18
айде, тук съм, да почваме с черпенето,
давай те вие нещо, че аз не ги разбирам  Crazy
Нали ти казах ,че само пиене ти е в главата Mr. Green
Е нали казахме че днес mim40 завежда бара,къдеее еееееее,да се яви веднага Crazy
И понеже липсва,айде на екзотичните питиета,черпя по едно Мохито Flutter

# 19
  • София
Божееее, на дърти години ще ме карате да изменям на мурафета си newsm78 Кво е туй ся мохито?

# 20
Божееее, на дърти години ще ме карате да изменям на мурафета си newsm78 Кво е туй ся мохито?

Зимай, Зимай, Убаво е  tooth

# 21
Нали ти казах ,че само пиене ти е в главата Mr. Green

и аз те обичам  gydi

# 22

Зимай, Зимай, Убаво е  tooth
Виж как ги разбира Joy
Пий и не питай/текилааааааааа/

# 23
  • София
И аз съм тук. Отвреме на време. Наздраве

# 24
Жива ееееееее newsm44 smile3521

# 25
айде де, къде сте всички,
аз само какви схеми правя за да седна на компа, а вас ви няма  Crossing Arms

# 26
Еееее и кво стана?! Не се стърпяхте да наченете шишетата още от началната страничка  Mr. Green А аз си мислех, че днес държа ключа от сладкарницата  Joy

# 27
  • София
Иииии, ся кво беше мохито,а? Да се включа в купона, че нещо не разбрах.Трябваше да правя  компания на бабата, дето само ме тормози, боже, боже на дърти години, срам ааааа hahaha hahaha hahaha То едни прежди разплитахме, то за Дързост и красота говорихме - Грях ми  е на душата, че го споделям, щото и аз може да стигна дотам #2gunfire Та, кокво някой черпи и за какво ?

# 28
Еееее и кво стана?! Не се стърпяхте да наченете шишетата още от началната страничка  Mr. Green А аз си мислех, че днес държа ключа от сладкарницата  Joy
Ми ти кво се моташ,ората искат да поркат,наложи се да отварям аз днес Mr. Green

# 29
  • София
 Ееехххх, боже , що ли те викам. Пак не разбрах кой ще отвори бара. Кви сте такива неорганизирани бе???? Добре, че сме на 2 страница, да не ни видят резилика #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт