ДЕЦА С ОЧНИ ПРОБЛЕМИ- 5

• 21 395
  • 531
  •   1
Отговори
# 480
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛИ МАРТИ!  hbday
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ТЕБ, МАЙКО ЗДРАВЧЕ!  newsm51
Да сте неразделни и много, много щастливи заедно с малкия герой!

# 481
  • София
МАРТИ  newsm51 Баби ти желае да растеш здрав, весел, игрив и щастлив, за радост на мама и тати защото те го заслужават newsm10         hbday

# 482
Честит Рожден Ден Марти, пожелавам ти това:

# 483
  • София
Честит рожден ден Марти!!!   

Расти здраво, жизнерадостно и добро дете!!! Нека мама, кака и тате много да се гордеят с теб, а един ден нали знаеш че ще ни станеш зет .... ние също ще се гордеем с теб и страшно много ще си те обичаме, както и сега!

Весел празник Здравче!!!     
Наздраве за Марти   

# 484
Благодаря ви мили мои!  Heart Eyes

и десерт  Wink

А и сега е момента да наклеветя Вики и мама!  Laughing И тя има повод да почерпи!  Peace
Мила Ина, желая ти дълъг семеен живот и все така да се разбирате!  Hug

# 485

А и сега е момента да наклеветя Вики и мама!  Laughing И тя има повод да почерпи!  Peace

ооопаааа,
и си трае  Crossing Arms
нищо, какъв то и да е повода, аз им желая да са живи и здрави цялото семейство  newsm51

# 486
бабче, как си  smile3518

# 487

ооопаааа,
и си трае  Crossing Arms
нищо, какъв то и да е повода, аз им желая да са живи и здрави цялото семейство  newsm51
6 години от сватбата Wink,ама аз много не го броя щото иначе сме заедно от 13 год. Laughing,оженихме се заради Викчо на път Mr. Green
Все пак Благодаря ,мили мои Hug

# 488
  • София
Май прескочих трапа  newsm78 Днес следобяд ще ми правят рентген, да видим какво ще покаже ! Иххх, колко много веселба и водка, ама без мен #Crazy който е болен ,така му се пада. А на Вики и мама всяка година аз съм първа, но тази се изложих newsm61

# 489
 newsm51 Здравейте, момичета! Пожелавам на всички здрава и успешна седмица  Hug
На слънце Марти с един ден закъснение, но от сърце пожелавам да порасне голям и здрав мъж за радост на мама и тате и на всички, които го обичат  nbirthday
С един ден закъснение - честито и на мама и тате на Вики, пожелавам ви любовта и доверието между вас да крепнат   bouquet
На баба хулиганка обаче направо й възлагам задача - да ни докладва днес за добри резултати от изследванията  Hug

# 490
Ето снимките от коледното парти в Пумпелина, на което бяхме вчера Hug
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=201396

# 491

е, това е важно, радвам се, че си по-добре  Wink

Viki i mama, страхотни снимки, май много хубаво сте си изкарали  Grinning

и на края да ви питам и вас, дали имате координати на читави кардиолози за възрастни   Confused

# 492
  • София
Най- малкото зло се оказа - бронхит. Ще ми мине като на кученце. Само дето кашлицата е много мъчителна ooooh!  и ме боли диафрагмата вече. Мони на въпроса ти за кардиолог - не казваш на какво ниво лекар ти трябва.  newsm78

# 493
.....на какво ниво  newsm78
ми де да знам, да е съвестен и да си разбира от работата,
става въпрос за прекрасния, трябва да му се прави някакво изследване с камера,
правели го само в 3-та градска

# 494
  • София
За какво изследване става дума и за каква камера newsm78  Е не може да се прави само в трета градска newsm03

Общи условия

Активация на акаунт