ДЕЦА С ОЧНИ ПРОБЛЕМИ- 5

• 21 395
  • 531
  •   1
Отговори
# 75
И пак ще ми стане мъчно, че съм сама тази вечер. И Мим4о май ми се сърди newsm78
Баби, как може да ти се сърдя!  Hug  spoko Просто снощи си говорих със сестра ми на дълго и широко по Скайп (тя е далече - в Канада), затова ви изоставих. Пък и като видях, че сте на вълна торти...тези дни вече ми става лошо като видя торта. Баща му на Тери за рождения ден беше поръчал една, която е за 35 порции  #Crazy Познайте кой изяде повечето....  Sick И пак остана та дадохме на един приятел около 1/4 от нея.... Да имаше начин щях да ви я метна на вас през мрежата  Rolling Eyes
P.S. Надявам се обръщението "баби" да не те засегне!

# 76
nqkoi ima li informaciq za le4enie na pigmentna degeneraciq na retinata.

# 77
nqkoi ima li informaciq za le4enie na pigmentna degeneraciq na retinata.

Здравей!
За съжаление все още няма лечение за това заболяване Sad, но се прави електростимулация на ретината във Фьодоров-Москва:
http://www.mntk.ru/pages/index.php?id_page=4
Незнам доколко е успешна,но знам че не бива да се отказваме и че всичко трябва да опитаме,човек никога не знае,може пък и да е за добро.Ако мога с нещо да помогна,насреща съм.Успех ти желая Hug

# 78
хельол  wavey

# 79
newsm51днес какво ти се яде newsm78

# 80
# 81
  • София
Хельол и от баби smile3534 Мим4о, не сърдя на нищо в този свят, най-малко на теб   bouquet А вие двете не почвайте първо с яденето #2gunfire То си има ред.

# 82
Хельол и от баби smile3534 Мим4о, не сърдя на нищо в този свят, най-малко на теб   bouquet А вие двете не почвайте първо с яденето #2gunfire То си има ред.

ма, тя госпожата се стресна нещо от желанието ми,
даже пратих прекрасния до Била да ми купи лазаня, че иначе няма да спя  ooooh!
не съм бременна  Wink

# 83
# 84
  • София
 Въх, тия момичета не разбират от дума hahaha Не ги разбирате тез неща  Laughing Първо аперитива, ха наздраве. Току що се прибрах от работа, почти навреме и мама не ми се кара smile3532

# 85

само те пробвам бе душа, колко си ми верна, споко,
аз съм си изпълнила дълга, май няма да бременувам вече   Crazy
вие сте на ред  Laughing
мерси, супер си  Hug

# 86
  • София
Божееее, и аз ли  Joy Joy Joy

# 87
Ти.........,едва ли Mr. Green,освен ако не стане чудо Joy

# 88

виж я, как се е..ва с женицата  Laughing

# 89

виж я, как се е..ва с женицата  Laughing
Аз много обичам с нея Joy Joy Joy да се бъзикам,ама знаеш ли как носи........ Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт