Отговори
# 195
  • France
Здравей, Ралица. И аз не съм от Хасково. Дойдохме тук преди повече от 2 години, освен хазяина на квартирата, никого не познавахме. Градът е чудесен, спокоен и чист, ще ти хареса. Няма да те оставим. Насреща съм.

# 196
  • под шипковия храст
Здравей, Ралица. .. Градът е чудесен, спокоен и чист, ще ти хареса. Няма да те оставим. Насреща съм.
  newsm10
Ralitsa_t ще те посрещнем, ни бой са! ще спретнем една форумска срещичка  smile3521

mit*bul кутийката вече в магазина ли е?

касичката е позиционирана!  smile3508

# 197
Касичката в магазина за цветя до Форуком ли!? Thinking
Току що я видях и веднага си помислих, че е работа на mit*bul!
Wink

# 198
  • под шипковия храст
 hahaha
Касичката в магазина за цветя до Форуком ли!? Thinking
Току що я видях и веднага си помислих, че е работа на mit*bul!
Wink
  Joy че кой друг тук може да е такъв пладнешки обирджия!? Joy Joy
по този въпрос!
търся ресурсни учители по музика, рисуване и спорт, може и пенсионирани, щото парите са малко.
принципа на работа и занятия е като в детските градини - два или три пъти седмично по 1-2 часа, по график. може и през почивните дни!  ако имате подобни близки и познати, дайте ги насам, моля! Praynig

# 199
Благодаря ви момичета за топлия прием Simple Smile Нашият малък мъж се казва Кристиян и се роди на 07.11.07 Днес бяхме на консултации и тежи 6120гр. и е 59.5 см Simple Smile
Не знам как точно се казва квартала , в който ще живеем ( честно казано досега не съм се интересувала,защото в годината сме ходили там само по веднъж, а с мъжа ми сме заедно от 3 години) Знам че в блоковете около техния, а и в другите входове освен този на мъжа ми ( не че целия вход е негов;) живеят предимно цигани . А самият блок бил известен с многото си сателитни чинии.
Сега ще ходим за Великден и почевните дни около 6 май. Ще трябва да правим ремонт на апартамента и чак тогава ще се местим ( ако всичко върви по план Simple Smile

# 200
  • под шипковия храст
о, това ще да е Орфея! щом има толкова много сателитни чинии... Thinking
не бой се, където и да е, градът е малък и разстоянията не са проблем. пък и апартаменти се сменят  Mr. Green

# 201
  • Хасково

Честит рожден ден на Дидка на Тony_nm!  bouquet (на патерица)

Тони, да ви е жива и здрава малката принцеса! Да расте любопитна, любознателна, усмихната и щастлива!
Благодаря от името на рожденичката, която стана на 5-6 (според нея). За съжаление не можахме да отпразнуваме повода- много гаден вирус ни е нападнал, вече повече от 10 дни се борим с него. Малката е при баба си и засега е здрава. Пазете се.

# 202
Добра дошла Ралица. Хасково ще ти хареса  Laughing

tony_nm, честито на патерица /догодина на 7-8 ли ще ставате  Joy/

mit*bul скоро ще се отчета  Laughing че вече се изтриха в портмонето ми  Laughing

Някой да знае от къде мога да купя хубави икони в града  newsm78 интересуваме конкретно на св.Никола  Laughing

# 203
  • пред екрана
Привет на всички!
В най-скоро време ни предстои преместване в Хасково. Градът много ми харесва и се надявам да се запозная с вас. Ще ви бъда благодарна да ми препоръчате педиатър. Родих сина ни Кристиан на 08.01.2008 в Сливен, но все още е в болницата и вероятно като ни изпишат направо ще се нанесем в Хасково. Нямам представа при кой лекар да го запиша както и мен и съпруга ми.
Благодаря ви предварително!

# 204
Аз пък да си кажа  Mr. Green Правихме прощъпулник на малкия бонбон, след кратко колебание си хареса и взе стайния термометър  Blush Метеоролог ще става, май   hahaha
Добре дошли на новите майчета  Hug

# 205
  • France
Привет на всички!
В най-скоро време ни предстои преместване в Хасково. Градът много ми харесва и се надявам да се запозная с вас. Ще ви бъда благодарна да ми препоръчате педиатър. Родих сина ни Кристиан на 08.01.2008 в Сливен, но все още е в болницата и вероятно като ни изпишат направо ще се нанесем в Хасково. Нямам представа при кой лекар да го запиша както и мен и съпруга ми.
Благодаря ви предварително!

Отбор от юнаци се местят при нас Laughing Това е чудесно! Добре дошла   bouquet
Относно изборът ти на педиатър, препоръчвам д-р Янакиев в 1-ва поликлиника. Сигурна съм, че има много добри тук. Но аз случайно попаднах при него и до сега нямам нито една забележка.
Кано се преместиш тук, обади се. И теб ще "поемем"  Laughing

# 206
  • БГ
Ехооо, привет и от мен!!!   Hug   Лелеее, колко неща са се случили за толкова кратко време!!!

tony_nm, честит рожден ден на Дидка (на големи патерици), да расте здраво и много щастливо дете!!! Добре, че сте я опазили от грипа, аз и Марти сме болни и знам колко е ужасно. Вчера по обед минах през Гален, но теб те нямаше. Вие с какво се лекувате?

Добре дошли на новите мами - ralitsa_t и nadya_geo и техните бебоци - Кристиян и Кристиан!!! Не се притеснявайте за нищо, тук аклиматизацията е светкавична, убедена съм, че града ще ви хареса! Аз съм от Пловдив и дойдох тук през 93-та, когато Хасково не беше чак толкова уютен, но пък бързо се сдобих с много приятели, в последствие се и омъжих и т.н.
ralitsa_t, блокът за който говориш е на централен булевард и за пет минути пеша си в центъра, наблизо има супермаркет и ясла, от която в бъдеще може би ще взимаш храна от детска кухня, което горещо ти го препоръчвам, голямо удобство, а храната е вкусна и разнообразна!!!
nadya_geo, аз също съм доволна от д-р Янакиев!  Peace

ivanah, честити ви ходещи крачета, много интересна ориентация - метеоролог иска да става човека!!!

Roshalche, сещам се за три места, но не гарантирам, че ще имат търсеното - на ъгъла срещу съда има едно магазинче, зад будката с вестниците; до м-н Теда на паркинга на Аида и третия е в малкия Бизнесцентър, в магазина за дамски костюми, до централата на Атака. Ако нещо не съм обяснила както трябва - питай!

Toni4ka, Mopsy, къде се изгубихте? 

valya_and, дребният в аватара ми е Марти!

Хайде, чао, че стана много дълго. Желая ви лек и спокоен ден!

# 207
Здравейте !Привет на новите мамита и честито на всички празнуващи с повод и без повод.Аз пак не съм в час -каква касичка и за какво е?Ако мога и аз да се включа.Ние прекарахме кошмарна нощ-носихме се,будувахме,но пак не ни свърташе на едно място.Дали е от зъбките или нещо друго незнам.Сега спи вече два час.Ами така е, който не спи когато трябва.Нашият личен лекар е д-рХристов- добър е ,имного добре се отнася с бебоците,но при него има страшно много хора.Коленцова също много я хвалят.Имаш голям избор.Скорошно оздравяване на всички смъркащи бебоци.Засега чао.

# 208
Забравих да попитам -някои пил ли е цитросепт и възможно ли е след като аз го пия да  влия и на бебо.

# 209
  • Някъде там на юг...
Здравейте маминки!

Добре дошли на всички новаци в темата и в града   bouquet
Ralitsa_t, квартала не е хубав, но ще свикнете. Както каза mit*bul, винаги можете да си смените адреса  Peace

Stefaniika,

и ние доста преболедувахме  Sad Вече сме горе-долу добре (да чукна на дърво) Смятам утре да я пращам на ясла. Надявам се, че не е забравила  Praynig

Atanaska_mama,
аз тоя кошмар го изживах вчера следобяд  Close А за цитросепта има цяла тема в здравния  Wink

Общи условия

Активация на акаунт