Отговори
# 255
  • Хасково
Маминки,

помагайте с инфо за туристическите агенции в Хаково. Аз освен за Дейзи травъл, Минитурс и Бохемия за други не се сещам  Rolling Eyes
зависи къде искаш да ходиш...иначе от хасковските май  Сърнела е най-добра. Ние сме пътували с Руал- имат офис в хотел Аида, и с Бохемия.

# 256
Снеж, коминочистач и на мен ми трябва, но нямам идея къде да намеря, наскоро мъж ми и свекър ми почистиха комина, но сигурно ефектът ще е временен, свиркай ако намериш нещо.
Валя анд., можеш да ми пишеш вече на лични  Simple Smile
Коминочистача го намерихме, днес вече всичко е ок с камината и навсякъде е топло.Ако някой го интересува може да ми пише на ЛС да дам телефон за връзка.Благодаря все пак, че имаше отзовали се с инфо.

# 257
Маминки,

помагайте с инфо за туристическите агенции в Хаково. Аз освен за Дейзи травъл, Минитурс и Бохемия за други не се сещам  Rolling Eyes

Касиа тур - моя колежка е собственичка - ако искаш пиши на ЛС какво те интересува мога и телефон да ти дам  Hug

# 258
Георг също предлагат някои дистинации

# 259
Минавам само за драсти.Ние цяла зима се разправяме с болести.Не можем да се оправим.Митко не е ходил на градина от ноември.Педиатъра ни смята, че е по-добре да не ходи, заради грипа.А на него толкова му е писнало от скука, че...Ще ходим в петък на преглед и пак ще се консултирам.
По другите обсъждани теми нямам никакви познания.
Хубав ден!

# 260
Здравейте Хасковски мами, до сега не съм се ровила толко из форума, но ето, че имало момичета и моя край. Щастлива съм да се запознаем  bouquet Hug Ама защо ви нама 2-3 дни, я да сядате да си говорим  Heart Eyes
гига моят съвет е да не си правиш изследвания тук в Хасково. Аз стигнах до този извод когато преди 4 месеца си пуснах тест за хламидии и се оказа положителен, но като отидох в Пловдив и се оказа, че са сбъркали. Тук дори няма да има кажа, че съм бременна. Направо отивам в Пловдив  Peace

# 261
Здравейте мами  привет и на Лидия555 добре дошла  при нас.
Каде сте се изгубили всички  Sad  Ние  днес станахме рано пихне кафе в детската сладкрница разходихме се малко в  центара  въпреки че беше студено.Да  ви  оплача вчера платих 220 лева ток направо ми се подкосиха краката идваше ми да ги  #2gunfire #2gunfire.
Но пък да ви се похваля ще тръгваме  ясла  Peace. Е това е засега чао от мен   bouquet

# 262
добре дошла  при нас на Лидия555 Hug Къде се губите моми4ета?

# 263
Ееееееее ама аз исках да разменя някоя друга дума със съгражданки те пък избягаха   hahaha Joy

# 264
  • под шипковия храст
ааа, тук сме! тук сме! Hug Flutter

Последна редакция: пн, 04 фев 2008, 14:02 от mit*bul

# 265
Здравейте сьгражданки,искам да ви попитам има ли някакьв сайт като "Продавалника", но за Хасково.Благодаря Ви.

# 266
  • Някъде там на юг...
Всички сме тука, никой не е избягал  Stop

Добре дошла Лидия555   bouquet Много правилно си се ориентирала по отношение на бременността  Peace

Kivito,
аз не съм чувала за такъв сайт  Rolling Eyes А какво ти пречи да ползваш продавалника?

Лек ден момичета!

# 267
Уж всички сте тука ,а пък е много тихо.

# 268
Ххахаха права си, май неможем да се засечем  hahaha Joy

# 269
Мопси, предимство е ако има такьв сайта за Хасково,можеш да отидеш и да видиш за какво то4но става вьпрос а се избягват и пощенските разходи.Затова питам.

Общи условия

Активация на акаунт