Отговори
# 60
  • Някъде там на юг...
Лично аз не съм ходила при него. Но от това , което съм чула от майка ми, свекървата и още незнам колко си хора, аз не бих го посетила. Ще те прегледа и после ще те извика в София, за да си "довърши" работата.

# 61
  • под шипковия храст
Лично аз не съм ходила при него. Но от това , което съм чула от майка ми, свекървата и още незнам колко си хора, аз не бих го посетила. Ще те прегледа и после ще те извика в София, за да си "довърши" работата.
много е вероятно да е така, но пък и аз зная, че е с добра репутация като специалист.
лично го познавам, но още като беше млад доктор, не съм го виждала от няколко години, откакто замина в София... затова се въздържам от коментари. но пък на кой ли от лекарите всичко му е наред... за съжаление  Tired хвалят го, това съм чула само.
кабинетът му е на булеварда покрай реката, срещу МВР-то.

# 62
  • Хасково
Здравейте отбих се в темичката само за да попитам:
-За д-р Делчев гинеколог работи в София идва си в Хасково само събота и неделя, преглежда  в някаква къща в близост до Кауфланд, /но не съм много сигурна/.Ако някоя мама,  знае координати телефон или адрес. И някакви отзиви за него .Дали да го посетя или да отида при друг лекар.  newsm78 за Делчев чух  бил мнооооого добър лекар.
Благодаря ви предварително  Hug
Весели празници  bouquet Joy
Аз съм ходила преди няколко години - доволна съм.Приятелката ми и мои колежки също го посещават и са доволни! Идда веднъж месечно някоя събота - преглежда с предварителни записвания. Ако искаш ще ти потърся телефон за записване.
Би те извикал в София да те звеме в болница или да ти направи нещо специфично за което няма апаратура тук. Иначе не си те преглежда тук име и ехораф. Цитонамацките които прави си ги взема и след  седмица му се обаждаш за резултат и евентуално нещо да ти предпише ако има необходимост.

# 63
Наде,
то съвсем не останало!
Стискаме ти силно палци и за Коледа, да си с най-хубавия подарък у дома!!!

Hug Peace Hug

# 64
  • БГ
NadiaNGX, ще чакаме с нетърпение новини за щастливото събитие!!!

# 65
Мами моля дайте координати на добър гинеколог .Моя близка е с рискова бременност и се налага допълнителна консултация.Има ли в Хасково 3D ехограф?

# 66
Мами моля дайте координати на добър гинеколог .Моя близка е с рискова бременност и се налага допълнителна консултация.Има ли в Хасково 3D ехограф?

Какъв 3D, то обикновените им за нищо не стават !!! Щом е с рискова бременност да бяга към Пловдив, че тука... no

# 67
  • Хасково

Какъв 3D, то обикновените им за нищо не стават !!! Щом е с рискова бременност да бяга към Пловдив, че тука... no

Е нека не прекаляваме - с рискава бременност да пътуваза прегледи до София или Пловдив.
Тук има също достатъчно добри лекари!
Аз бих препоръчала д-л Димчо Тенев - не работи с касата има частен кабинет и работти в отделението.
Ако се налага особенно да влиза в болница е много важно.
Ако искаш ще ти пусна координати!

# 68
  • под шипковия храст
аз, тук зная, че най-добрия ехограф е при Недко Петров, кабинетът му е във втора поликлиника.
също съм на мнение, че в Пловдив е по-добре да се консултира, но дали ще пътува или не, си го преценя действително жената. що се отнася за техниката, в Селена и в Торакс, тя наистина е на ниво!за разлика от местните . не съм сигурна в момента къде е по-високо качеството на услугите, вече не ги следя, но във форума има теми и за двете клиники... . имам лично мнение по въпроса, т.к. съм била и тук и там. Peace

# 69
  • под шипковия храст
пускам ви линк към благотворителния коледен търг http://picasaweb.google.bg/mz.trend/UomPnD, но сега трябва да излизам и после ще ви обясня по-подробно.
така и ако някой има забележки, може да ги каже отсега, за да коригирам нещата... Peace

не всичко е качено, още е малко в движение... Embarassed пускам ви го сурово за ориентация  Rolling Eyes

# 70
Здравейте отбих се в темичката само за да попитам:
-За д-р Делчев гинеколог работи в София идва си в Хасково само събота и неделя, преглежда  в някаква къща в близост до Кауфланд, /но не съм много сигурна/.Ако някоя мама,  знае координати телефон или адрес. И някакви отзиви за него .Дали да го посетя или да отида при друг лекар.  newsm78 за Делчев чух  бил мнооооого добър лекар.
Благодаря ви предварително  Hug
Весели празници  bouquet Joy

Това е най големия специалист който познавам и имах щастието да ме лекува.
След лекарска грешка стигнах до него.Всички изследвания ги правих на частно в Хасково,а самата процедура беше в Онкологията на  5-та градска болница в София където работи.

# 71
ЯНА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
С НАЙ-СЪРДЕЧНИ ПОЖЕЛАНИЯ ЗА ЗДРАВЕ, МНОГО ЛЮБОВ, СИЛИ И ЕНЕРГИЯ ЗА ПОСТИГАНЕ НА ВСИЧКО НАЙ-ЖЕЛАНО!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

Hug Party Hug

# 72
  • под шипковия храст
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН!!! Flutter
  bouquetЗДРАВЕ, КЪСМЕТ, ЩАСТИЕ И РАДОСТ  bouquet

# 73
  • под шипковия храст
и честит първи сняг на всички! той е втори, ама аз предния не го броя...

и ОФИЦИАЛНО ОТКРИВАМ БЛАГОТВОРИТЕЛНИЯ КОЛЕДЕН ТЪРГ  Hug Hug Hug
http://mztrend.multiply.com/

за да пишете ще трябва да се регистрирате, но не би трябвало да ви затрудни Peace

# 74

Сърдечно благодаря за пожеланията, момичета!  Hug
 Трогнахте ме!.... Много!  Heart Eyes

А сега да почерпя!

Общи условия

Активация на акаунт