Хайде тати, хайде мамо - дай подарък - вече ДЕКЕМВРИЙЧЕ съм голямо!

• 26 180
  • 282
  •   1
Отговори
# 105
Честит рожден ден на Инес и Никола! Да са живи и здрави, много весели игри! Честит празник и на техните майчета!

# 106
честит втори рожден ден на Никола и Инес, пожелавам ви безгрижно и щастливо детство
 smile3525 newsm51

# 107
  • Пловдив
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА ИНЕС И НИКОЛА!ПОЖЕЛАВАМ ИМ ВЕСЕЛО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!  bouquet

# 108
  • Варна, морето и сините вълни!
Честит Рожден Ден Инес, Никола!

Растете весели, късметливи и обичани!
Честит празник!

# 109
Честит втори рожден ден на Инес и Никола, бъдете здрави и жизнерадостни, пожелавам весело и безгрижно детство. Честит празник и на вас мили Сани и Ланг

лелее започна и се втората годинка, а като се замисля толко бързо ми литна някак си времето, кога се тревожехме около малките бебоци, кога с трепет се приготвяхме за първия рожден ден, а сега ето вече са на 2. Да са ни живи и здрави бонбоните, аз много се вълнувам през този месец незнам при вас как е, но си спомням всеки ден преди 2 години какво ми е било до раждането
айде весело изкарване на празнуващите, аз отивам при мойта маймунка, че тази вечер е в някакъв особен вихър, прави щуротия след щуротия,

# 110

на порасналите мъници Инес-принцес и Никола!
Весел празник на семействата им!

# 111
  • СОФИЯ
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕНА НА ИНЕС И НИКОЛА!!!!
МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ ВИ ЖЕЛАЕМ С АНДРЕА!
http://www.123greetings.com/birthday/birthday_songs/songs3.html

САНИ, ЛАНГ ЧЕСТИТО!!!

# 112
Честит втори рожден ден на Инес! Благодаря за пожеланията - дет` се вика - почна се! Днес беше един кошмарен ден, ама толкова кошмарен, че не знам как съм още жива от безсилие и яд, сякаш аз имах рожден денн, сякаш прословута сатурнва дупка ме е лапнала, пък то прекрасен първи декември.

Есберитокс - Никола получи обрив от него, явно не му понесе, очевидно и нямаше нужние ефект. Хихи вече две отрицателни мнения за този цяр :П

bouquet Благодаря за пожеланията- да ви се връщат в най-скоро време Stuck Out Tongue

# 113
Честито на Жорката и Елена! Здраве и усмивки и на двамата!!!    bigdance2
Янич, Аничка, много да ви радват дечицата  Hug
Янич, специално на теб пожелавам да се съберете цялото семейство в най-скоро време и да не се налага да правиш гимнастики, за да си с тях  Hug

# 114
Пачи, благодаря ти много за страхотното пожелание!
Да ми е живо и здраво детенце, аз от няколко дни съм в дупка и рева повече от бременна, то е ясно за какво.

Аничка, да ти е жива и здрава Ели! МНооооооооооооооооого усмивки да топлят вашия дом!

# 115
Честити две годинки на Инес и Никола! Heart Eyes
[/i]

Честит Рожден Ден и на Ели!  bouquet
[/i]

Кога минаха тези 2 години?!?! ooooh! Все едно бе вчера когато се притеснявахме за раждането на нашите слънца.... Whistling

Весело празнуване на всички този месец Wink Wink Wink и никакви болести!!! Naughty

Мнооооого целувки от нас за вас  bouquet

# 116
Честит Рожден ден на Жорко и Ели, пожелавам ви да сте много здрави, весели и да имате едно безгрижно детство, Яни и Аничка честит празник и на вас

Яни включвам се и аз към пожеланията на Пачи  Hug

# 117
  • София
Честит Рожден Ден на Инес, Никола, Елена и Жоро!
Да са живи и здрави малките сладурковци!

Майче, дано Мирелка се оправи и да нямате повече такива притеснения.
Ние сме в кв. Гоце Делчев.
Ланг, що така бе мила, давай го по - спокойно Wink.

Приятен ден на всички от мен  bouquet.

# 118
ЧЕСТИТА ВТОРА ГОДИНКА НА ЕЛЕНА!
АНИ,ДА ВИ Е ЖИВА,ЗДРАВА,ВИНАГИ УСМИХНАТА И ВСЕ ТАКА СЛАДКА!
МНОГО ДА ВИ РАДВА!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА ЖОРО!
ЯНИ,ДА ВИ Е ЖИВ,ЗДРАВ,СИЛЕН И ПОСЛУШЕН ГОЛЕМИЯ МЪЖ!
ВСЕ ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ ДА СТЕ ЗАЕДНО И ДА ВИ РАДВА!
ВЕСЕЛ ПРАНИК!

# 119
Честит имен ден(с малко закъснение,но от сърце Blush)на Андреа!
Честит Рожден Ден на Инес, Никола, Елена и Жоро!
Да сте живи и здрави,мили дечица,да растете щастливи,безгрижни и да слушате мама и татко,понякога Wink!!!!!!!!

----------------
 Flowers Rose Flowers Rose
Марина,много съжалявам и ми е ужасно мъчно за загубата,която преживявате Cry
Една силна виртуална прегръдка от мен!

Общи условия

Активация на акаунт