ЛиКвИдАцИя !!!/НАМАЛЕНИЯ/АКЦИИ/РАЗПРОДАЖБИ - 2007

• 106 333
  • 906
  •   1
Отговори
# 120
  • Countryside
Батибалено са бившите Рила стил и ги шият тук
Не точно, Батибалено е младежката серия на Рила Стил  Peace Шият ги в бг, но собствениците са някаква френска фирма, те затова и цените им са френски  Mr. Green

# 121
  • Sofia
Батибалено са бившите Рила стил и ги шият тук
Не точно, Батибалено е младежката серия на Рила Стил  Peace Шият ги в бг, но собствениците са някаква френска фирма, те затова и цените им са френски  Mr. Green

Тъй, тъй Peace

# 122
  • Sofia
Не съм казала нещо различно.Просто до скоро фирмата където работи мъжа ми ги караха към Франция затова казах,че се шият тук.

# 123
Капаска мисля са си изцяло българска - Маги Малеева е единият от собствениците, ако не и само тя, наскоро откриха магазин в Стокхолм - много му се накефих  Mr. Green

http://www.capasca.com/
http://www.battibaleno.co.uk/

Последна редакция: ср, 12 дек 2007, 11:48 от Ланфеар

# 124
Капаска мисля са си изцяло българска - Маги Малеева е единият от собствениците, ако не и само тя, наскоро откриха магазин в Стокхолм - много му се накефих  Mr. Green

http://www.capasca.com/
http://www.battibaleno.co.uk/

Точно така. Преди да направят Капаска, дизайнерите на Батибалено напуснаха с шумен скандал. Не мога да намеря, за съжаление публикациите, беше доста драматично, защото ги обвиняваха, че на гърба на Рила стил са получили обучение, обиколили света и т.н.
Аз много харесвам Капаска, защото нещата им са качествени и акцентират върху детайлите. Макар някои модели да стават само за един-два сезона, защото са доста екстравагантни, имат и прекрасни, традиционни неща. В интерес на истината, повече ми харесват мъжките им колекции, но пък най-елегантните дрехи в гардероба ми са с тази марка.   

# 125
Stryper, thanks за идеята ЦУМ! Все го забравям като място с много магазини, на което има коледни намаления по това време на годината. Не е за подценяване факта, че той вече не е така пртъпкан с тълпи като моловете. Ако човек нищо не си купи, поне разходката е приятна   bouquet

# 126
Хайде и аз се записвам да следя темата!
Иначе Дика са гръцка фирма и ги шият в София между Люлин и Надежда /близо до новия магазин за мебели Zona for Home/.

ДА - Дика са гръцка фирма и
НЕ - вече не шият в България

Батибалено е марка на "Рила-стил", а "Рила- стил" много години суперуспешно се управляваше от създателката и една от собственичките на "Капаска" - най-желязната лейди в областта на производството на конфекция в България. Сигурна съм, че името и няма да ви говори нищо, /за разлика от световноНЕизвестните бълг. "дизайнерки"/, затова и не го споменавам    Peace Peace Peace

# 127
  • В най - голямото село

Sorry за спама, но къде е магазина на Батибалено (София) и какви са цените на палтата

# 128
  • Countryside

Sorry за спама, но къде е магазина на Батибалено (София) и какви са цените на палтата
Имат магазин на Витошка и в Скай сити мола. Палтата са около 200-300лв, с намалението може да паднеш до 100-150лв, ама бързо ги опоскват и на 50% няма почти нищо  Confused
По темата в Кенсол до 50% намаление(ама реално е около 30%  Confused ), в Батибалено до 30% намаление.

# 129
  • София
И аз съм им голям почитател, ама ДИКА последните две години ме разочарова малко Thinking
Минавам всеки ден оттам, ще докладвам моменталически Peace
Ще чакам с нетърпение твоя знак за нисък старт към магазина  Mr. Green ...че на мен ми е далечко и не мога да проверявам  Crazy

# 130
  • София
Запис и от мен, че все накрая разбирам Mr. Green

# 131
  • София
Хайде и аз се записвам да следя темата!
Иначе Дика са гръцка фирма и ги шият в София между Люлин и Надежда /близо до новия магазин за мебели Zona for Home/.

ДА - Дика са гръцка фирма и
НЕ - вече не шият в България

Батибалено е марка на "Рила-стил", а "Рила- стил" много години суперуспешно се управляваше от създателката и една от собственичките на "Капаска" - най-желязната лейди в областта на производството на конфекция в България. Сигурна съм, че името и няма да ви говори нищо, /за разлика от световноНЕизвестните бълг. "дизайнерки"/, затова и не го споменавам    Peace Peace Peace

Може няма да споря!Преди 4 години обяче работих до сградата,в която шиееха Дика,сега не съм там и няма да споря.Сградата си стои с надпис Дика.
А  Рила стил не се ли управляваше от Хилда ... не си спомням фамилията и?

# 132
# 133
И аз и аз айде по ръчичка, ше вземем и Нати и на шопинг  Mr. Green

Тъкмо щях да пиша, че най-много да се засечем дебнейки около магазините  Mr. Green

Имам една-две колежки - верни съгледвачки, които минават от там всеки ден и ще докладват веднага, щом мернат % намаление  Mr. Green

# 134
  • София
И аз и аз айде по ръчичка, ше вземем и Нати и на шопинг  Mr. Green

Тъкмо щях да пиша, че най-много да се засечем дебнейки около магазините  Mr. Green

Имам една-две колежки - верни съгледвачки, които минават от там всеки ден и ще докладват веднага, щом мернат % намаление  Mr. Green
И като за видни БГ Мамма форумки  може и още % отстъпка да издействате   Grinning
Хайде като ще дебнете,свиркайте!

Общи условия

Активация на акаунт