ЛиКвИдАцИя !!!/НАМАЛЕНИЯ/АКЦИИ/РАЗПРОДАЖБИ - 2007

• 106 352
  • 906
  •   1
Отговори
# 105
Доспат е предпоследната пряка вляво на "Прага" преди кръстовището на "Пенчо Славейков", т. е ако идваш от Петте кюшета по Прага отдясно е баня "Мадара", а отляво тази улица. Магазинчето е много мъничко. Тука страхотна реклама му правите! Има хубави неща, но избора не е много голям.
Днес ходих до Аутлета на Доспат. Моите синове носят 134 и 156 и за тях нямаше много избор. Харесах едни страхотни дънки, Вранглер, плътни, зимни за 17лв ShockedНо нямаше р-р. Взех на големия страхотна блуза на САР,  с дълъг ръкав от плътно трико за смешните 10лв. Продавачката е страшно любезна и каза, че асортиментът се е поизчерпил.

# 106
  • СОФИЯ, по празниците в Разлог
Запис! Peace

# 107
Някой знае ли кога започват намаленията обикновено в Дика, Капаска и Батибалено?

В тоза Аутлет в Младост не съм ходила все още, но чух, че било скъпо, а сега чета че има 50 % намаления там, да ли си заслужава разкарването?

# 108
Някой знае ли кога започват намаленията обикновено в Дика, Капаска и Батибалено?

В Дика започват в началото на януари обикновено.
И аз дебна там  Mr. Green

# 109
  • Countryside

В Дика започват в началото на януари обикновено.
И аз дебна там  Mr. Green
В Капаска и Батибалено няма още  Confused За дика незнам
Дебна ги и аз там  Mr. Green

# 110
  • София

В тоза Аутлет в Младост не съм ходила все още, но чух, че било скъпо, а сега чета че има 50 % намаления там, да ли си заслужава разкарването?
В т.н. Аутлет в Младост бях вчера и намаления не видях! Но и не съм обиколила всичко. В Replay имаше намаления от сорта на едно яке с каракул от 600 и незнам си колко на 380... #Crazy

# 111
  • СОФИЯ, по празниците в Разлог

В т.н. Аутлет в Младост бях вчера и намаления не видях! Но и не съм обиколила всичко. В Replay имаше намаления от сорта на едно яке с каракул от 600 и незнам си колко на 380... #Crazy
[/size]
Един пуловер беше намален от 340 лв. на 210 лв. #Crazy

# 112
  • Sofia
Ааа, в Батибалено има 30 % намаление, вчера влизах Peace
В Капаска още нямаше.

# 113
В Капаска още нямаше.
вече има намаление  Crazy
а палта има ли

# 114
  • Sofia
В Капаска още нямаше.
вече има намаление  Crazy
а палта има ли

В Батибалено има палта, но от модел обикновено има по един номер и никога не е твоя Sad
Едни младежи сутринта пренареждаха витрината на Капаска, явно по тоя повод Heart Eyes

# 115
 Crazy
олеее, голям почитател съм на тия 3 български фирми, намаленията в Дика направо ме побъркват  Money

# 116
  • Sofia
И аз съм им голям почитател, ама ДИКА последните две години ме разочарова малко Thinking
Минавам всеки ден оттам, ще докладвам моменталически Peace

# 117
  • Countryside
Crazy
олеее, голям почитател съм на тия 3 български фирми, намаленията в Дика направо ме побъркват  Money
И аз и аз айде по ръчичка, ше вземем и Нати и на шопинг  Mr. Green Само да не се сбием в магазина за последното палто  hahaha
П.П. Дика не са ли гръцка марка? А Капаска само ги шият в бг?А батибалено ги купиха некви французи??

# 118
  • София
Хайде и аз се записвам да следя темата!
Иначе Дика са гръцка фирма и ги шият в София между Люлин и Надежда /близо до новия магазин за мебели Zona for Home/.

# 119
  • Sofia
Батибалено са бившите Рила стил и ги шият тук

Общи условия

Активация на акаунт