ЛиКвИдАцИя !!!/НАМАЛЕНИЯ/АКЦИИ/РАЗПРОДАЖБИ - 2007

• 106 309
  • 906
  •   1
Отговори
# 210
http://www.premaman.com/wapr/ms/index.jsp?m=3&country=BGR&shop=&lg=BG
tova imax pred vid
A v koi magazin na PlayLife 6te ima namaleniq? Vednaj uj ima6e namalenie i vzex na majo dve teniski i oleknax sas 100 lv

# 211
Малко не е за тази тема питанката ми, ама да не пускам нова - някой мяркал ли е диск на Франклин някъде? Търсих къде ли не и не мога да намеря. Имаме само един, а искам да зарадвам малката.
Преди около месец купих дискове на Франклин от Била, провери дали са останали там. Във Фантастико също съм виждала.
Аз съм ги виждала и в "Патиланци".

Благодаря  Grinning

# 212
Малко не е за тази тема питанката ми, ама да не пускам нова - някой мяркал ли е диск на Франклин някъде? Търсих къде ли не и не мога да намеря. Имаме само един, а искам да зарадвам малката.
Преди около месец купих дискове на Франклин от Била, провери дали са останали там. Във Фантастико също съм виждала.
Аз съм ги виждала и в "Патиланци".

Благодаря  Grinning

Нати, аз взех от Пигиса  Peace

# 213
  • в ябълковата градина
Вчера минах през Манго, Дика, Капаска, Тера нова и Манго.
Имаше обявено намаление само в Капаска. Но намалени бяха само 20 блузи и то с 20%.
В Манго имаше намаление на аксесоари, но нищо не си харесах.

Чакам януари.
Сега доста са ги понадули цените.

# 214
  • Sofia
Днес през Солунска като минах видях в Зара,че има 50% намаление.

# 215
Днес през Солунска като минах видях в Зара,че има 50% намаление.
на Солунска Зара аутлет ли е или не?

# 216
  • Sofia
То освен аутлет друга Зара в Бг няма

# 217
а палта имат ли, че съм си харесала едно от миналата колекция?

# 218
  • Sofia
Много набързо хвърлих едно око.Имаше връхни дрехи,но дали това,което те интересува го има незнам.

# 219
Много набързо хвърлих едно око.Имаше връхни дрехи,но дали това,което те интересува го има незнам.
ок, ще ида да видя  Peace

# 220
  • София-Лагера
В Бенетон кога по4ваха? newsm78

# 221
  • Countryside
Да използвам темата да питам - знаете ли кога, къде и с колко % има намаление на хубави дамски чанти от естествена кожа. Сравнително по-големи чанти и по-интересни модели, цветове също.
Аз знам един магазин на Солунска за италиански чанти - много са качествени (имам една оттам), но намаления не правят, а цените сааа  Rolling Eyes И магазина на Лупо с/у Радисън в уличката (Шишман е май), там кога и дали има намаления  Thinking

# 222
За дамски чанти знам един магазин на Ф. Нансес, магазина е на фирмата производител и цените са доста прилични
има и обувки

# 223
  • Countryside
За дамски чанти знам един магазин на Ф. Нансес, магазина е на фирмата производител и цените са доста прилични
има и обувки
Може ли повече инфо, може и на лични  Flutter

# 224
Е прекалено конкретна си... hahaha
Сподели поне къде точно е тоз магазин а?

Общи условия

Активация на акаунт