ЛиКвИдАцИя !!!/НАМАЛЕНИЯ/АКЦИИ/РАЗПРОДАЖБИ - 2007

• 105 990
  • 906
  •   1
Отговори
# 690
  • София
В детския есприт имаше до 70% намаление,но главно около 30%.предполагам и в другия толкова,това миналата седмица.

# 691
  • София
В детския есприт имаше до 70% намаление,но главно около 30%.предполагам и в другия толкова,това миналата седмица.
Мерси.Днес ще ходя.
После ще пиша за намаленията допълнително.

# 692
и аз ходих в сити центъра днес и най ме накефи намалението на бикини в маркс&спенсър - 5 броя за 12лв  Party

в кенвелото - 60% масово намаление,което наистина си струва.Взех си кафяви джинси за 22 лв което ме потресе.
нещо не се ориентирах и бързах, та не успях да проверя: има ли големи джинси размери  Blush и съответно леко разтегливи  Peace

пропуснала съм есприт - той в този мол ли е всъщност newsm78

# 693
  • Sofia
В другия МОЛ  е Есприт.
Аз ходих до Руканор и доволно си напазарувах Laughing

# 694
Руканор и Килтек имат също намаление в Метро.На Руканор якетата (мъжки )са по 54 лв (май),а на Килтека започват от 119 до 150 лв.
Има намаление също и на ски ръкавиците на Руканор от четвъртък.И промо пакет -два чифта джапанки Руканор (от обикновените ) да 11.99 лв.(иначе излизат по 7.20 лв. бройката).Има от 25 до 48№.Аз лятото взех на детето,много съм доволна,сега ще се оборудваме родата.

http://www.bgphoto.net/photos/8281/o633130373726093750.jpg

Снощи ходихме в МСС ,на Етере (така мисля ,че се казваше )имаше до -70%.Имаше и интересни неща.
От Кенвелото си взех страхотни спортни панталони за 40 лв. (изпробвах всичко що беше голям размер,само в това влязох)

# 695
  • София
Значи в Esprit имаше намаление на 50 % и на 30%.Поне аз на 70 не видях.
В Mexx 50%...Харесах си хубаво яке от 300 на 150,но се въздържах.
Купих си от Fox намалено от 120 на 60 едно.../Нещата бяха с 50 намаление/
Motivi -50%.
Fornarina-до 50%.
Ecco-50%.
Playlife-30%,50%
Tom Taylor-30%

# 696
  • Sofia
Намаления на спортните дрехи в Адидас, Найк и Пума- 30 %.

Купих на Влади екип на Найк, намален на 80лв. Rolling EyesНе е особено намален,всъщност Thinking
В Адидас са по-евтинки, но няма нищо за тригодишен младеж Naughty

# 697
  • София
Интересува ме Геокс?В Руканор още ли е 20%?
В Пловдив имат -50%.Взех вчера на малкия ботушки за 50лв.Имаше хубави и дамски. Мисля, че тази оферта е добра.

# 698
привет Simple Smile
някоя знае ли къде мога да намеря детски дрехи Timberland?

# 699
Моля ви да ми кажете къде има друг магазин на Esprit освен този в МОЛ-а, бях си харесала яке, но естествено вече го няма Sad
Благодаря  bouquet

# 700
  • София
Есприт има на Христо Белчев,ама дали не беше само детски и дали не го закриха  newsm78?

# 701
ходих в пловдив и останах очарована от айдилиск супер моделчета както винаги а цените да не говорим намалени бяха доста,а за по големия им магазин и аз сам на мнение че обслужването е лошо особено от по мургавата  продавачка

# 702
 PeaceСъгласна съм-там продавачките/и особено въпросната Mr. Green/ са с такова самочувствие... ooooh! постоянно дефилират пред огледалата Laughing и мятат по някой пренебрижетелен поглед наклинтките от време на време Mr. Green

# 703
Адилиск имат магазин и в подлеза на "Плиска". Продавачката, която ме обслужваше, беше много внимателна и отзивчива. Половината магазин разбутах, мерих, връщах, взимах, пак мерих и така, докато си харесах нещо.
Взех си пуловерче с къси ръкави и плетена червена туника, които са много качествени и се оказаха най - носените от мен дрехи през този сезон.
Мисля тази седмица да ги навестя отново, ще споделя пресни впечатления.

# 704
  • София
Есприт има на Христо Белчев,ама дали не беше само детски и дали не го закриха  newsm78?

Закриха го! Peace

Общи условия

Активация на акаунт