ЛиКвИдАцИя !!!/НАМАЛЕНИЯ/АКЦИИ/РАЗПРОДАЖБИ - 2007

• 105 983
  • 906
  •   1
Отговори
# 705
айдилиск в подлеза на ндк-ходи ли ли сте и доволни ли сте?

# 706
в кенвелото - 60% масово намаление,което наистина си струва.Взех си кафяви джинси за 22 лв което ме потресе.
нещо не се ориентирах и бързах, та не успях да проверя: има ли големи джинси размери  Blush и съответно леко разтегливи  Peace
Ами взех си ги преди 2 седмици и имаше всички номера,но сега - не знам Rolling Eyes

# 707
  • София
Следя редовно темата и понеже незнам къде да питам реших тук. Искам да купя цели комплекти /гащеризони/ или нещо от рода за за сняг за момиченца 3 и 5 годинки. Ако някой ме упъти къде се продават ще съм му благодарна !    bouquet

# 708
  • Sofia
СЛС и в Руканор също

# 709
 магазина за дрехи в подлеза на плиска,този откъм козметиката,срещу оптиката-имаше надписи за намаления,блузки,дънки по около 30лв и тн,..нямах време да погледна,утре ще видя

# 710
привет Simple Smile
някоя знае ли къде мога да намеря детски дрехи Timberland?
в цум няма ли

# 711
Извинявам се ,но къде е магазина на руканор

# 712
поне аз знам руканор аутлет в аутлета до ХИТ-Младост  Peace

# 713
  • София
PeaceСъгласна съм-там продавачките/и особено въпросната Mr. Green/ са с такова самочувствие... ooooh! постоянно дефилират пред огледалата Laughing и мятат по някой пренебрижетелен поглед наклинтките от време на време Mr. Green
Joy Joy
и аз в събота бях там..но като я видях тази препечената избягах  hahaha
ама то тя така ме прониза с поглед и вирна носа, че исках после куршум да ми леят  Crazy
извинявам се за офффа...ама разберете уплаха ми - и следователно нищо не видях в магазина  Sick

# 714
  • Sofia
Извинявам се ,но къде е магазина на руканор
Има стокина Руканор в магазини "Спорт Мания" в Сити Сентър-а, на бул.Витоша.Техни намалени стоки има в детския магазин "Комсед", ет.2

# 715
PeaceСъгласна съм-там продавачките/и особено въпросната Mr. Green/ са с такова самочувствие... ooooh! постоянно дефилират пред огледалата Laughing и мятат по някой пренебрижетелен поглед наклинтките от време на време Mr. Green
Joy Joy
ама то тя така ме прониза с поглед и вирна носа, че исках после куршум да ми леят  Crazy
извинявам се за офффа...ама разберете уплаха ми - и следователно нищо не видях в магазина  Sick
а от такива не ми дреме влизам грабвам да меря даже не ги питам,поне дрехите си заслужават, те се загледали а тази не стига че с тъмен фон дю тен ами и лъскав плаши хората

# 716
  • София
Joy Joy
а от такива не ми дреме влизам грабвам да меря даже не ги питам,поне дрехите си заслужават, те се загледали а тази не стига че с тъмен фон дю тен ами и лъскав плаши хората

Извинявам се за спама, но не можах да се сдържа rotfImbo
Ще ме накарате до Пловдив да ида да го видя това "чудо" на персонала и модерната козметика.

# 717
Руканор има и на Витошка с/у Спидер е Метро продават тяхно стока
 GEOX -50%на всички изложени модели
 Бенетон/детския на Витошка има останали повече неща от този в Мола
 H2O-50% също
привет Simple Smile
някоя знае ли къде мога да намеря детски дрехи Timberland?
в цум няма ли
ще проверя,благодаря

# 718
До кога са намаленията?

# 719
Joy Joy

Извинявам се за спама, но не можах да се сдържа rotfImbo
Ще ме накарате до Пловдив да ида да го видя това "чудо" на персонала и модерната козметика.

Ооо няма как да не я разпознаеш...горното определение е мнгоо точно  Mr. Green доста е препеченка ! Ние май трябва да пуснем тема, специално за нея, че само спамваме тука hahaha 
Иначе мацките от магазина на АдилЪшък на Плиска са доста любезни...Та да питам и по темата все пак...продължава ли намалението и дали има нещо останало? Имам няколко неща оттам и съм доста доволна Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт