Елиа, да ти е жив и здрав именника!
Коте, честит празник и на мъжа ти. Нали е морски човек

Вили, мерси за кафето. И аз пия с удоволствие, но не повече от 2 на ден. Фен съм на спетема. Освен това съм с чудесна кафе машина и от както я имам, рядко пия кафе навън. Е вярно, че и със Стефан е невъзможно.
26, много хубаво семейство сте. Далия е голяма чаровница. А на мен ми се ще -25 градуса и много сняг

Коте, споко, всички сме така. Понякога се дразня, че Стефан с нищо не се заиграва. Луднах вече, но наистина лошото време и по малкото разходки им се отразяват зле. Душичките, трябва да им влезем в положението. На Стефан толкова му доскуча, че заспа.
Таталина, Анитке, Стефан не се радва и на пъзела. За редене и дума неможе да става, много е труден за неговата възраст. Само първата вечер повтаря мау-мау, и това беше. Сега не го поглежда. Сигурна съм, че на по-късен етап ще се занимава.
Любе, Стефан хапва кисело мляко. Адаптирано никога не е пил, само като стана на година се опитах да му дам сухо мляко на нестле, но въобще го прие. Сутрин обикновено закусва 2 филйки с обезсолено сирене или с кашкавал, но без масло. Запичам ги леко и сам си ги изяжда. Междувременно му давам кисело мляко. Подбирам марките и давам само 2%. Купувам Бор Чвор и едно карловско мляко Домлян. Хартисва му малко, но си дозакусва към 10-11

Уредихме яслата вече. От април живот и здраве Стефан е на линия. Яслата е точно до входа ни. Откриха преди месец ясленска група, иначе трябваше да вървим 10-15 мин. само в една посока.

, а преди не можех да го изкарам от банята
До края на другата седмица не се ангажирам с нищо, защото незнам кога ще оздравеем
със здраве си ползвай новата придобивка и да ти докарва някой лев докато си стоиш пред него 
Аз днес съм пас откъм готвене,нали сме на гости довечера,ще ни нахранят 
Бях се видяла в чудо с баткото,така че стискам палци Хрис да оздравее по-бързо и да сте здравички за празниците
а Коледното събиране ще се повтори във ваша чест като оздравеете