Зимен студ навън настана, ЮНЧЕТАТА подлудяват вкъщи мама

• 13 015
  • 286
  •   1
Отговори
# 135
Честит празник и на всички банкови служители, банкери и всички от този бранш!

Елиа, да ти е жив и здрав именника!

Коте, честит празник и на мъжа ти. Нали е морски човек Simple Smile

Вили, мерси за кафето. И аз пия с удоволствие, но не повече от 2 на ден. Фен съм на спетема. Освен това съм с чудесна кафе машина и от както я имам, рядко пия кафе навън. Е вярно, че и със Стефан е невъзможно.

26, много хубаво семейство сте. Далия е голяма чаровница. А на мен ми се ще -25 градуса и много сняг  Simple Smile

Коте, споко, всички сме така. Понякога се дразня, че Стефан с нищо не се заиграва. Луднах вече, но наистина лошото време и по малкото разходки им се отразяват зле. Душичките, трябва да им влезем в положението. На Стефан толкова му доскуча, че заспа.

Таталина, Анитке, Стефан не се радва и на пъзела. За редене и дума неможе да става, много е труден за неговата възраст. Само първата вечер повтаря мау-мау, и това беше. Сега не го поглежда. Сигурна съм, че на по-късен етап ще се занимава.

Любе, Стефан хапва кисело мляко. Адаптирано никога не е пил, само като стана на година се опитах да му дам сухо мляко на нестле, но въобще го прие. Сутрин обикновено закусва 2 филйки с обезсолено сирене или с кашкавал, но без масло. Запичам ги леко и сам си ги изяжда. Междувременно му давам кисело мляко. Подбирам марките и давам само 2%. Купувам Бор Чвор и едно карловско мляко Домлян. Хартисва му малко, но си дозакусва към 10-11 Simple Smile

Уредихме яслата вече. От април живот и здраве Стефан е на линия. Яслата е точно до входа ни. Откриха преди месец ясленска група, иначе трябваше да вървим 10-15 мин. само в една посока.

# 136
  • Пловдив
Момичета само се включвам да честитя на всички именници днес. Да са много здрави, щастливи и много обичани.
И да почерпя, че милото ми братле е именник. Спретнах му торта-изненада с емблемата на любимият му футболен отбор:

Като се поосвободя ще пиша повече за нас, че има и за подарък да тичам и да се приготвяме за довечера.

# 137
  • Варна
Здравейте, мацки!
Честит имен ден на именниците! Със здраве да си носят имената!
Ние сме със скарлатина и не мога да ви опиша колко тежко я караме. Постоянно е с Т вече 4-ти ден и е ужасно крив. Не ме оставя да седна компа и не слиза от ръцете ми. За капак му се запуши и нослето и едва диша миличкия. До 12-ти в карантина и се побъркваме вкъщи.
за къпането:къпем се 2 пъти в седмицата, през останалото време мием дупе, ама след като в понеделник го вкарах в хладка вода в легена(за да сваля Т) не ще и да чуе за къпане Sad, а преди не можех да го изкарам от банята
за прането и гладенето: аз още пера с бебешки прах и омекотител и само негови дрешки. А никога не съм му гладила дрешките, само тези които са за навън и като ходи на ясла.
Май ще пропуснем коледното събиране Cry До края на другата седмица не се ангажирам с нищо, защото незнам кога ще оздравеем
Гледам Корни пак едни вкусотии е творила  Grinning със здраве си ползвай новата придобивка и да ти докарва някой лев докато си стоиш пред него Peace
Любе, ние ядем кисело мляко само с лъжичка и с бисквити. Под друга форма не мога да го излъжа да го яде.
Казвам ви чао засега, че да свърша и нещо докато дребния спи Hug

# 138
Честит празник на всички които имат повод да празнуват!Много здраве,късмет и любов им желая!

Благодаря на всички които ми отговориха за млякото.....абе ще видим какво ще измислим,че и при нас май само киселото с бисквити/или овесени ядки/ има някакъв успех....а вече все повече ми се ще да приключим със кърменето...но остава и Иво да е съгласен.
Сега бягам,че съм заредила три тави шаран/по различни рецепти от готварския/...и още поне две неща съм замислила за Никулдеската трапеза-а довечера сме и на гости та ще трябва да се приведа в приличен външен ви-така,че от мен всичко най....и като имам време-повече ще пиша

# 139
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ! МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ ДА ИМ НОСЯТ ИМЕНАТА ИМ. newsm51 newsm51 newsm51

# 140
момичета искам да ви питам с какво се мажат гърдите когато отбиваме? Май Вили трябва да питам на лични, но Вили малко ми е неудобно да ти пиша, защото още не си го преживяла. Аз от скоро си го мисля това с отбиването, просто не издържам вече физически. Нощно време става през два часа.... вече нямам сили, цял ден после спя на работата.
не пиша оправдания, споделям и ви моля за съвет.
предварително благодаря.

# 141

Сега бягам,че съм заредила три тави шаран/по различни рецепти от готварския/...и още поне две неща съм замислила за Никулдеската трапеза-а довечера сме и на гости та ще трябва да се приведа в приличен външен ви

................
 #Crazy #Crazy #CrazyЛюба, ти ме разби бе булка,какво ще ги правите толкова шарани у вас,а нали и на гости ще ходите newsm78 Аз днес съм пас откъм готвене,нали сме на гости довечера,ще ни нахранят Joy
Агнешка от опит ти казвам,че скарлатината е най-гадната ясленска болест,Крис я беше карал 4 пъти Shocked Незнам дали знаеш,но това е единствената шарка,която е с гной по гърлото и обрив и се лекува с АБ, и за съжеление ПОВТАРЯ Naughty Бях се видяла в чудо с баткото,така че стискам палци Хрис да оздравее по-бързо и да сте здравички за празниците Praynigа Коледното събиране ще се повтори във ваша чест като оздравеете Hug
Ане, мерси ,верно че всички моряци днес празнуват,а и всички морски градове,така че Честито и на вас Hug
Забравих да кажа на Люба,че Тея пие Фризолак 3 и си хапва понякога кисело мляко Бор Чвор.

# 142
Поли, за съжеление аз немога да ти помогна,защото Тея се отби сама,но другите мами ще ти помогнат,успех Peace
Пепи, да е жив и здрав брат ти,но с такава сестра трябва много да се гордее,ти направо си кулинарно чудо за мен smile3501 smile3501 smile3501

# 143
Здравейте   bouquet

БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!!!

Ani ot Burgas, честити да са ви ботушките и със здраве да си ги ползвате.
26, браво на Далия, тя вече е голямо момиче. И Иванна вече си казва за пишкането и от време на време за акането, даже веднъж на гърнето, веднъж на тоалетната с приставката, че й е кеф да пуска водата после.
Анелиз, благодаря за милите думи за Иванната.  Hug
Саси, Elisir добре сте ни дошли   bouquet
sonkaHug Hug Hug
коТето, целувки на Тея от нас и бързо да минат болежките  Peace
Вили, само напред и никакви лоши мисли, идат празници и е време да се напиеме Simple SmileSimple SmileSimple Smile
agne6ka, силни прегръдки от мен и скорошно оздравяване на Хриската.  Praynig Praynig Praynig
Поли, аз не мога да ти помогна с инфо защото отбих Иванна отведнъж и не съм прибягвала до такива мерки, но Вили със сигурност ще ти помогне  Hug
И накрая да ви се похваля с коледния подарък, който получих от мъжлето ми  Heart Eyes

Лек и празничен ден на всички  Party Party Party

# 144
Момичета, прочетох лоши новини за Марти на Ива http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=239691.240;topicseen
Хайде всички да се помолим ... те имат нужда от нас Praynig.

# 145
  • Варна
Момичета, първо искам да дам кураж на Марти и Ива78. Дано все пак операцията се състои и малкото момченце да се оправи  Praynig Praynig Praynig Мисля, че в понеделник имаше репортаж за тях в "Календар" по Нова ТВ. Бяха доста развълнувани, че парите са събрани и заминават в чужбина. Дано всичко се оправи  Praynig

Честит имен ден на всички, които носят хубавото име Никола! Бъдете много здрави, щастливи и се наслаждавайте на всеки миг прекаран с любимите хора!
Дарявайте щастие и любов!

Не мога повече да пиша след тъжните новини за Марти!

# 146
Момичета нека наистина всички изпратим положителната си енергия на Ива и Марти,да не губят надежда за излекуването му. Praynig
Исках и аз да пиша нещо,но просто не мога.

# 147
  • Варна
Чести празник на всички именници днес!

Пепи, страхотна изненада си приготвила на брат си, много оригинално!

Агнешка, бързо оздравяване на Хрис и дано да успеем да се видим предколедно!

Любе, тия три тави шаран за тримата мъже в къщи по една ли са  Grinning Кисело мляко давам в шише с твърд накрайник, разредено с малко вода и без захар. Идеала следобедна закуска с 2-3 бисквити. И което е най-хубаво- яде сам  Mr. Green

Сега прочетох, че са отказали операцията на Марти. Много ми е тъжно.... дано в другата болница където ще отидат всичко да е наред  Praynig

имах и още да пиша, но вече нямам желание...

# 148
Моля се от сърце и душа да успеят в другата болница. Много положителни мисли за Ива и Марти.  Praynig Praynig Praynig

# 149
  • на брега на Дунав
Ива, Марти с вас съм и аз Praynig

Общи условия

Активация на акаунт