Ноемврийчета 2005 No. 6 - Рождени дни!

• 14 937
  • 284
  •   1
Отговори
# 225
Тъй, нашата неприятна серия май приключиии Whistling
Сега, честито на всички именици!!! Да са живи, здрави и щастливи!!!  bouquet
Нагледах се на хубави снимки, с хубави деца и хубави майки Flutter
Много, много ме е яд, че няма как и ние да присъстваме на тези срещи Crossing Arms Cry По всичко изглежда, че сте си прекарали страхотно.
Юка и Мilady може с другите много да не сте се видяли, но аз пък видях доста снимчици и с двете ви Party Изглеждате страхотно. И каква е после тази цензура на снимки аааа! Криви били Naughty
Поло не куца, а май се е правил на луд ooooh! Това е била, явно една от многобройните му походки Crazy В понеделник цял ден се зверих да го гедам куца ли не куца ли, и накрая не се обадих на педиатърката.
Той пък след последната си болест яде буквално като ламя. Никога не е имал такъв апетит Shocked Няма изхранване, видяла съм се в чудо. ooooh! Но май по-добре така, че преди на обяд стояхме по 2
 часа на масата да яде. Сега яде абсолютно сам, нищо, че след него е една прилична кочина Mr. Green
Канеста, дано майка ти бързо се възстанови.
Дядо Коледааа - Поло миналата седмица, два пъти се блъсна в един такъв(в търговския център), но въпреки усмивките и опитите да го впечатли, Дядо Коледа си остана незабелязан newsm78
Микки Laughing, много съм се смяла за това за момичетата в отчетната ви темичка
Пък момичетата в бременната отчетна само чистят, подреждат за бебето, пък аз-не. По цяла сутрин сме навън с Мартина, после едва дочаквам да я приспя и аз също заемам хоризонтално положение пред тв-то.
Много сладко прозвуча. Flutter
Бубе, Кити бързичко и тя да оздравява, а и всички други болнички. Бели Ружи!
Ох забравих какво друго щях да пиша newsm78 ooooh!
А, да, утре ще заприличам на човек в косата Crazy, а в събота ще се мъчим с избиране на подарък за свеки. Много тъпо, всяка коледа и се подарява един и същи парфюм. А си мисля, защо да не го заменим с нещо друго, че да има малко изненада - като истинските подаръци. Но от друга страна пък Thinking, ако тя се надява пак на парфюма(любим и е), да не се разочарова, че е друго. Crossing Arms А за няколко неща едновременно, толкова средства не можем да отделим. Имаме страшно много разходи. Офф, ако е за подарък за един от трима ни, много лесно се справям, но така...
Сердика, и Поло е левичар - държи си лъжицата и фулмастрите все с лявата ръка. Май си смуче и палеца на лявата ръка.
Симка, Успех!!!! Flutter

Последна редакция: пт, 07 дек 2007, 00:15 от Pollia

# 226
има 2 неща, които ми се ще да споделя:
1. моето суши беше превъзходно!
2. получих си коледно-новогодишние подарък - имам си вече лаптоп. от 2-3 седмици съм с един стар монитор от кантората на филков, самата машина също е отврат, преди седмица и мишката се счупи, така че явно здраво съм мрънкала. и резултатът е налице. сега чакам някой верен авер да ми инсталира софтуер, да ми прехвърли инфото /защото ние не можем  Mr. Green/ и веднагически си подкарвам новата машина.

Последна редакция: пт, 07 дек 2007, 07:18 от majceto

# 227
  • Карлово
Ние изкарахме един романтичен Никулден на свещи. Поради някаква авария нямахме ток цяла вечер, съответно шарана си остана неизпечен за днес, добре че имахме още един, който го опържихме на газовия котлон. Но пък беше весело, винцето вървеше добре Grinning

Поля, ами явно ги е погнал "синдрома на гнезденето" вече, доста влезнаха в деветия месец, то си е време вече. Но моето бебе, ако е като кака си, която уж трябваше да е октомврийче, може и февруаче да е.
Майче, честито за лаптопа! Пък като /ако/ остана по-свободна като се роди бебо, ще искам и аз рецептата за сушито. Само дето хич не ми е ясно где ще търся продуктите, ама нейсе

# 228
ха-ха - като се роди бебето изобщо няма да си по-свободна  Mr. Green
а ако решиш да прави - свиркай - ще ти пусна рецептата и ще ти изпратя от тук продуктите!

# 229
  • Карлово
Мда, то ясно е няма да имам време, но я пусни рецептата, пък може и сега да се реша да направя нещо

# 230
готово  Peace

# 231
Добро утро момичета.

Да ви разкажа какво премеждие имах в Хиполенд. Нали купих на Василенка комплект за бебета, легло, количка и стол за хранене. На етикета пишеше 129лв. Тъй като плащах с карта съвсем в мой стил не погледнахкакво подписвам на касата и си прибрах бележката. На другият ден си ровя в портмонето и какво да видя на касовата бележка пише 155лв.  #Crazy и съответно толкова са ми дръпнали от картата. Ей казвам ви направо побеснях. Отивам вчера до магазина да се разправям. Влязохме вътре и какво да видим половината такива комплекти с цена 129 другата с цена 155. Управителката провери и се оказа че са имали промоция, която е свършила в края на миналият месец и са останали стари етикети.

Предложиха ми да върна комплекта и те да ми дадат парите. Е да ама аз не искам да го връщам на мен ми харесва. Искам да ми върнат разликата в парите. Управитлеката започна да ми обяснява ами може да ама ние ще събираме парите от пресонала който е сгрешил. Искаше да ми стане съвестно за служителките. Еми не ми стана съвестно, съжалявам но аз като сгреша си понясам наказанието.

Все пак въпреки че ми ги върнаха с голямо неудоволствие им прави чест че го направиха.

# 232
ДОБРО УТРО!
Благодаря за пожеланията за моето малко Никулче - прекарахме страхотен имен ден! В нашето семейство го празнуваме за 3-път, но за първи път шарана стана меко казано божествен. Тати явно си взе забележка от последните два и тази година "уби рибата" Wink. Имахме доста гости (които не очаквах) и малко се попретесних, но в края на крайщата се получи малка лудница ала-majceto (от това което съм чела за нейните събирания) и беше много приятна вечер.
gerygirl - неприятна ситуация, но края е такъв какъвто е редно да бъде!
majceto - много си слушкала тази година и хубав подарък си получила Grinning
никси - хубава бебешка новина - още едно момченце....вече имаш опит с пола Laughing
Аз също, като адашката Сиси съм с нова прическа  - споделям го защото от гимназията съм с дълга коса, а сега съм с коса до раменете - фрапираща разлика с която още немога да свикна и се упававам на мисълта, че промяната е уж хубаво нещо.

Във връзка с бузките на Ники - те не са случайно толкова големи - вчера като я взех от ясла я "похвалиха", че като изяла своята следобедна закуска откраднала филията на друго дете, което очевидно се хранило бавно... срам ви казвам голям Sick
Това за сега....и всички болни да оздравяват!

# 233
Във връзка с бузките на Ники - те не са случайно толкова големи - вчера като я взех от ясла я "похвалиха", че като изяла своята следобедна закуска откраднала филията на друго дете, което очевидно се хранило бавно... срам ви казвам голям Sick

кое му е срамното  hahaha на общото парти Деян като си изяде тортата, мина по масата и си бръкна в още няколко чинийки, да не се развали останалото....

# 234
Добро утро!
Не бях се събуждала в 11 часа от не помня кога и ми е едно странно.. аз не съм от поспаливите.
И ние снощи си изкарахме приятно на рождения ден във Военния клуб, макар че съм отвикнала да съм с рокля и въобще в средата, в която бях, даже на моменти се чувствах неловко, но пък влезнах в час малко кой-кой в част от т.нар. "елит". Ядох много хубаво суши и пих хубави питиета, съжалявах само 5 момчета от охраната на един човек, които стояха непосредствено до нас, пиейки минерална вода, но нали са на работа. Simple Smile Нагледах се и на двете крайности жени - кариеристки, шефки, бизнес дами и обикновени придружаващи гърли, чудя се кои са по-щастливи!? Сърби ме езика да цитирам имена и да разказвам повече, но май не е уместно.
По-късно отскочихме на един имен ден в друг клуб и контраста между двете партита беше поразителен, а аз с рокля, но се обяснихме и там се поотпуснах.

Майче, честит лаптоп със здраве да си го ползваш и много парички да изкараш на него! Wink А за сушито ти въобще не съм се и съмнявала, снощи пак си мислех за него.

Sissa, и аз така започнах с експериментите с прическата, първо до раменете, хайде за НГ напр. още по-късо, много е приятно усещането! Wink

gerygirl, правилно си постъпила! 

Pollia, радвам се, че Поло е добре е явно е пробвал различна походка! Wink Мен ортопедът ме беше предупредил, че това може да се случва.

Сердика, и аз следя, но определено Юлиана не е левичарка. Пробвам я от малка като й подавам нещо към лявата ръка, тя го взима и си го премества в дясната. Но левичарите са специални хора!  Heart Eyes

# 235
  • Gabrowo->Sofia
Ох, влизам само да ви замоля да стискате палци на Ваньо да му няма нищо. От вчера следобяд накуцва с крачето, в което му поставиха ваксината. Видимо няма нито зачервяване, нито подуване - нищо. Тази сутрин ги пратих на лекар с майка ми и Дани, пуснали са му за всеки случай изследвания на кръв и урина... Майка ми се обади, че малко по-късно е започнал да си ходи пак нормално, но на мен ми е ужасно притеснено.... ако знаете какви нерви ме тресат, не е истина! Чакам с нетърпение да стане 4 следобяд и да науча резултатие от изследването... Защо ми трябваше да чета разни статии за ваксините и ползите и вредите...

# 236
Диди, с вас сме!  Heart EyesВярвам, че всичко ще е наред! Hug

# 237
диди, стискам палци! не се шашкай предварително. може нещо да е мускулен спазъм, да му се е схванало крачето временно. не вярвам да е нещо сериозно. стискам ви палци все пак!  Hug

# 238
diddi - стискам палци всичко да е наред (много ме притесни, пиши какво е станало) аз вероятно съм пропуснала да прочета, но каква ваксина му слага?

Сисии - доста смелост ще ми трябва за още по-къса коса, но усещането наистина и много приятно-леко.

за левичарите - да споделя какво гледах наскоро в един филм по научните канали. Накратко: там изказаха теорията, че в природата нямало такова нещо като левичари (с тяхната по-добре развита лява страна на мозъка), всъщност левичар е само огледалния образ на десничар - такъв какъвто е при еднояичните близанаци (връщайки лентата назад си спомних, че наистина при близнаците дават движенията на двамата/те, като огледален образ). Та всъщност идеята им е че всеки левичар е имал еднояичен брат, които на много ранен стадии на ембриома е бил унищожен т.нар. братеубийство....и разни такива ги къдриха. Аз лично незнам до колко би могло да бъде вярно.

# 239
Сисса, zвучи интересно. Не съмс е интересувала всъщност откуде идва левичарството, трябва да попрочета.
Диди, доколкото zнам, накуцването а напълно нормално вследствие на инжекцията. Не се притеснявай, всичко ще бъде наред.

Общи условия

Активация на акаунт