Сега, честито на всички именици!!! Да са живи, здрави и щастливи!!!

Нагледах се на хубави снимки, с хубави деца и хубави майки
Много, много ме е яд, че няма как и ние да присъстваме на тези срещи
По всичко изглежда, че сте си прекарали страхотно.Юка и Мilady може с другите много да не сте се видяли, но аз пък видях доста снимчици и с двете ви
Изглеждате страхотно. И каква е после тази цензура на снимки аааа! Криви били
Поло не куца, а май се е правил на луд
Това е била, явно една от многобройните му походки
В понеделник цял ден се зверих да го гедам куца ли не куца ли, и накрая не се обадих на педиатърката. Той пък след последната си болест яде буквално като ламя. Никога не е имал такъв апетит
Но май по-добре така, че преди на обяд стояхме по 2часа на масата да яде. Сега яде абсолютно сам, нищо, че след него е една прилична кочина
Канеста, дано майка ти бързо се възстанови.
Дядо Коледааа - Поло миналата седмица, два пъти се блъсна в един такъв(в търговския център), но въпреки усмивките и опитите да го впечатли, Дядо Коледа си остана незабелязан
Микки

Бубе, Кити бързичко и тя да оздравява, а и всички други болнички. Бели Ружи!
Ох забравих какво друго щях да пиша

А, да, утре ще заприличам на човек в косата
, а в събота ще се мъчим с избиране на подарък за свеки. Много тъпо, всяка коледа и се подарява един и същи парфюм. А си мисля, защо да не го заменим с нещо друго, че да има малко изненада - като истинските подаръци. Но от друга страна пък
, ако тя се надява пак на парфюма(любим и е), да не се разочарова, че е друго.
А за няколко неща едновременно, толкова средства не можем да отделим. Имаме страшно много разходи. Офф, ако е за подарък за един от трима ни, много лесно се справям, но така...Сердика, и Поло е левичар - държи си лъжицата и фулмастрите все с лявата ръка. Май си смуче и палеца на лявата ръка.
Симка, Успех!!!!

и съответно толкова са ми дръпнали от картата. Ей казвам ви направо побеснях. Отивам вчера до магазина да се разправям. Влязохме вътре и какво да видим половината такива комплекти с цена 129 другата с цена 155. Управителката провери и се оказа че са имали промоция, която е свършила в края на миналият месец и са останали стари етикети.
. Имахме доста гости (които не очаквах) и малко се попретесних, но в края на крайщата се получи малка лудница ала-majceto (от това което съм чела за нейните събирания) и беше много приятна вечер.
на общото парти Деян като си изяде тортата, мина по масата и си бръкна в още няколко чинийки, да не се развали останалото....
Нагледах се и на двете крайности жени - кариеристки, шефки, бизнес дами и обикновени придружаващи гърли, чудя се кои са по-щастливи!? Сърби ме езика да цитирам имена и да разказвам повече, но май не е уместно.