Някой ще ме светне ли за EBAY?- тема 2

• 42 677
  • 808
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, ако може малко помощ. Регистрирах се в немския еbay и спечелих един търг. Бях си харесала една играчка за детето. Докато чках я намерих на друго място по-изгодно. Мога ли да се откажа? Не знам немски как да му пиша на продавача?

# 91
Ми то затова първо се мисли, после се играе. Ще ти лепнат някоя лоша оценка и ще се хванеш за главата. Бих казала, че е доста несериозно от твоя страна, това не е Продавалника Peace

# 92
Аз бях се разбрала с един приятел в Германия да наддава той. Но той е зает. Една приятела дойде на гости и ме нави да се регистрирам. Аз вече не искам нищо да купувам от там. Мога ли да си изтрия профила? Или как да си сменя данните, че съм си дала номера на картата, адреса и имейла.Много ще съм благодарна, ако ми помогнете!

# 93
момичета, за тези които продават в ибей, днес научих нещо много странно- от около месец ставало и ние в БГ да получаваме пари ако продаваме в ибей  чрез пейпал. Някои знае ли нещо по вьпроса, защото много ме интересува.   newsm78
I kakво е странното? Не е от месец, а е от няколко месеца възможно.

# 94
Момичета, добро утро Simple Smile

Дайе ми някакв идея, захраних вчера картата с която плащам в ебай. Получих потвърдителен смс от банката, че сумата е в картата. През интернет също сумата е налична по сметката. Опитвам се да си платя търга с ПейПал, но ми излиза неколкократно това съобщение:
Transaction Cancelled

This payment cannot be funded with a credit card at this time. 
Някакв идея какво не е наред?

Последна редакция: пт, 14 дек 2007, 10:16 от маграт чеснова

# 95
  • Sofia
Често ми се случва,особено когато се опитвам да платя скоро след като съм вкарала парите по сметка.Другия вариант е рано сутрин,когато искам да платя.Явно Пейпал спи по това време Mr. Green Пробвай по-късно пак ,след 1-2 часа мисля,че няма да имаш проблем Peace

# 96
chocha Благодаря!   bouquet

# 97
Момичета извинете ме,че пак пиша. Но какви са последствията,ако купувача се откаже? Освен, да ти пишат негативна оценка нещо друго може ли да стане? Много моля, помогнете ми!!! Къде ми трябваше да се занимавам като не знам немски.

# 98
Аз продължавам да не мога да платя търга си, но ей този пост на Фантичка ми дава май светлина в тунела
Ама каква кредитна, каква дебитна? Плащането е през PayPal. Пише, че може при търга. Без други подробности. И когато се въвежда името на продавачa при плащане, излиза това странно нещо Thinking

Ох,когато регистрираш картата се пишат последните няколко цифри от нея.За кредитни те са едни за дебитни други и системата ги различава.Ако продавача има изискване да се плаща с дебитна пейпал няма да ти позволи да платиш с кредитна.Обикновенно поясненията са в описанието на  това как да стане плащането.Дано сега си ме разбрала.
къде мога да проверя дали има изискване към картата продавача?
картата, която е регистрирана в ПейПал е дебитна

Последна редакция: пт, 14 дек 2007, 21:11 от маграт чеснова

# 99
Момичета извинете ме,че пак пиша. Но какви са последствията,ако купувача се откаже? Освен, да ти пишат негативна оценка нещо друго може ли да стане? Много моля, помогнете ми!!! Къде ми трябваше да се занимавам като не знам немски.
Пробвай с някой преводач да си преведеш с елементарни фрази. Бе няма да те съдят я Rolling Eyes, не се притеснявай, просто не говори добре за теб като купувач Peace

# 100
[Ох, благодаря ти за отговора. Аз намерих една приятелка да ми преведе и ще видим. И в краен случай ще му пишем на продавача, че няма да я взема. Не знам има ли срок, като не платиш да се разваля сделката! Повече няма да експериментирам с разни сайтове, че голям срам. Embarassed

# 101
Обикновено в самата обява пише срока за плащане, 3 или 7 дни, всеки продавач различно определя Peace

# 102
Аз също мисля че няма значение дали е дебитна или кредитна карта. Навън тази карта е една която е и дебитна  и кредитна поне на майка ми катрите от ситибанк и от една австрийска банка за такива. Не би трябвало да има значение ако в нея има пари каква е:) поне аз така си мисля, освен ако за нас няма някакъв особен статут като страна в която от скоро има пайпал.  newsm78

# 103
Четвърти ден ровя из ПейПал и не мога да разбера, къде е проблема. Продължавам да не мога да платя и конкретно само на един търговец. ПейПал не прави разлика между тип карти кредитна или дебитна това проверих. Разделя ги на Виза, Мастер или Американ експрес. През тези дни направих 2 успешни плащания към други търговци и изпратих малка сума към 3-ти през ПейПалбез да минава през ебай без никакъв проблем. На този тъговец не мога нито да платя за търга през ебай, нито да изпратя пари през ПейПал. Опитах да му изпратя малка сума - 20 Л да не би да имам лимит на сумата отново безуспешно, промених статута на акаунта си и вече е Премиер никакъв резултат. Обаждах се няколко пъти в банката, дори едното плащане се опитах да направя докато служителката наблюдаваше хода на сделката каза, че изобщо не се опитва с-мата на ПейПал да разчита картата. Моля ви, ако някой има идея помагайте. Вече мина почти седмица от края на търга и се притеснявам, разменихме неколкократно мейли с продавача, той знае за проблема, но..........пълна мистерия

# 104
  • Sofia
Той няма ли идея за какво става въпрос?

Общи условия

Активация на акаунт