Коледни звънчета пеят, на АПРИЛКИ усмивките греят

• 10 605
  • 309
  •   1
Отговори
# 120
добро утро и от мен.да ви се похваля-снощи вече се вижда бебо като ритка.като си загледам стомаха и стават като комбалчета там където ритка.много е готино Heart Eyes.

Ася, а дойдоха ли резултатите от амниото? Айде казвай, да не те мислим.  Hug
да на беба и няма нищо,нормални резултати и е на 100% момиче Hugмного съм щастлива.ася направи си амиото.аз лично сега съм спокойна а моят резултат на даун беше 1:267 а тук нормалното е 1:270.незнам защо в България е 1:250 newsm78.на мен ми струваше 700 лева,но при вас незнам.изобщо не боли само да е добър специалист и след това поне 5 дни лежане без никаква работа-само до тоалетна.аз не бях спокойна до сега,поне ако имаше нещо да се махне детето,иначе представаш ли си да се роди със синдром на Даун-мъка за теб и детето.неискам да те плаша но това си е истината,а пари се изкарват-щом е за детето ти.надявам се ти помогнах донякъде  bouquet

Последна редакция: пн, 26 ное 2007, 16:38 от ася20

# 121
Vanyivan нашето бебче се очертава да е момче.......на мен и на таткото любимото ни мъжко име е Даниел Peace Въобще не сме имали спорове по въпроса-решихме го единодушно Wink
Друго име което ми харесва е Радостин,както и Мартин  Peace

# 122
Любимото ми мъжко име е Борис-страхотно е! Също Калоян и Никола!
А иначе мойто бебче ще е Милена-отсега съм сигурна! txtloves

# 123
Любимото ми мъжко име е Борис-страхотно е! Също Калоян и Никола!
А иначе мойто бебче ще е Милена-отсега съм сигурна! txtloves
Е , много хубаво име си си избрала за момиче Laughing

# 124
 Момичета, относно това дали ви помагат мъжете или не.Искам само да ви кажа, че искренно ви завиждам.Защото аз от 4 месеца насам нямам проблема за това, че няма на кого да се ядосам, че пак не си е прибрал дрехите, че не е направил нещо, за което съм го помолила и т.н. Нашият тати е в Гърция и си идва на 2-3 седмици само за уикенда.Просто нямате и най-малката престава колко ми липсват забележките и  да е поразхвърлено вкъщи.Сега като ви пиша и сълзите сами се стичат.Така, че се радвайте на това, че поне вечер не сте сами в къщи и се гушкате с любимия. smile3518
 Оффф, ставам за малко, че се разтроих.

# 125
  • Русе
Здравейте момичета  Hug !!!
На мен ми харесват мъжките имена Павел,Павлин и Пресиян.Пък нали си имам една малка дама в коремчето много се колебаем с таткото между две имена Сиана и Габриела.Вие бихте ли исказеали мнение кое от двете ви харесва повече  newsm78 ???Лека вечер на всички   bouquet !!!

# 126
Здравейте момичета.
Нашето бебче засега казват ,че ще е момче и аз си мислех за името Мартин на майка ми-Мария.Но нашия тати се казва Николай и каза ,че винаги е мечтал ако има момче да се казва Никола и аз се съгласих,защото и на мен ми харесва особенно в последно време стана много актуално Laughing Но ако излезе  момиче ще е Мария.
SUNI_22 ,на мен Сиана повече ми харесва Peace

# 127
SUNI_22 ние също мислим ако е момиче да се казва Габриела  Hug

# 128
SUNI_22 и аз съм с две ръце за Сиана Peace
А Криси както казах и преди Мартин много ми харесва,но и Никола е хубаво Peace

# 129
На мен Диана ми е много любимо име, ама мъжа ми не го харесва. Tired
Ясмина за първата страничка (която е както винаги супер, особенно статистиките  bouquet) аз съм на 27 години Simple Smile

# 130
SUNI,на мен Габриела по-ми харесва,по-звучно и изразително е.
За име на момче-не знам,май не съм мислила за любимо...Може би Александър,Виктор,Филип(но не от Острова на "изтъпяването.".),Димитър,всичките ми харесват.
Аз все се надявам да си имам и едно момиченце,все още не е ясно,за това в главата ми се въртят предимно женски именца с М.
Ако утре имам късмет,може и да ми кажат пола...
Но каквото и да е,очаквам го с нетърпение и много любов. Peace

# 131
anilinda, съчувствам ти, и на мен мъжа ми много ми липсва, когато го няма. Прегръдки и не се разстройвай!   Hug

Калоян още преди 3 месеца съобщи, че ще си имаме бебе, което ще се казва Мишо, така че нямаме колебания за името  Joy Той си го измислил и продължава да си му вика Мишо. Как да го кръстя другояче, направо не знам. Shocked
Но и на мен Михаил ми харесва, така че е решено  Peace

# 132
msbilt, миличка, съжалявам много. Стискам палци всичко да мине добре, и вярвай че си направила правилния избор. Наистина по-добре сега, отколкото по-късно да преживееш това. Прегръщам те силно. Бъди силна.

SUNI_22, на мен много ми харесва Сиана. Бих кръстила нашата бебка така, но свекито ще реши, че е кръстена на нея  Simple Smile Иначе също много харесвам Божидара, на милото отхвърли това име категорично. Засега сме постигнали компромис за Радост, но ще видим какво ще стане.

А относно мъжете, мисля че мога да се похваля от моя мъж. Много ми помага, дори от време на време и сам се сеща. Този уикенд сам започна да чисти, чак ме учуди. А за готвенето, преди да се запознае с мен не знаеше че има такъв талант. Сега като сготви нещо, направо да си оближеш пръстите.

# 133
Suni  и ние сме се спряли засега на Сияна- става идеално и на двете баби - Сийка и Яна.
По принцип съм против кръщаването на баби и дядовци, ама милото пък много държи.
Та ако е момиче , както са казали засега, Сияна е хубаво име , но ако е момче тогава ще има да спорим за имента.

# 134
мами...........аз пускам снимка в албума на първата покупка за бебо Laughing Не издържах и му купих нещо Peace

Общи условия

Активация на акаунт