Коледни звънчета пеят, на АПРИЛКИ усмивките греят

• 10 572
  • 309
  •   1
Отговори
# 165
Като стана въпрос за имената, кажете какво сте чували за това да се кръсти дете на починал човек?!?

Аз знам , че не е хубаво, но идея си нямам защо. По принцип не вярвам много на всякакви поверия. Ако си обичала и уважавала човека, който е починал, не виждам причина да не кръстиш детето си на него.
Да ти кажа ние имахме подобна дилема - на моя мъж брат му почита преди 4г. едва на 26 беше и се чудехме дали ако имаме момче да не е на него. Аз обаче май не искам, но не от суеверие.  Embarassed
В последствие и той се отказа.

# 166
Като стана въпрос за имената, кажете какво сте чували за това да се кръсти дете на починал човек?!?
Аз знам че не е хубаво , НО на моя мъж баща му (свекър ми) е 3-то дете непланувано с разлика от над 10 год.в деня в които пра баба му разбира че е бременна умира чичо му(то стана една ама как да обясня по друг начин)и тогава казват че това бебе господ го праща и че ще го ражда въпреки голямата разлика и когато се ражда свекър ми го кръщават на починалия чичо,искам да подчертая че тои е единствения от семеиството които е семеен и с късмет в живота (другите му брат и сестра са несемеини а вече са на възрастта на баба ми и дядо ми)така че незнам дали трябва да вярваме на суеверия

# 167
И аз съм чувала, че не е хубаво. Но по-важно е да си обичал и уважавал човекът, на който ще наречеш детето си.

# 168
  • Бургас
И аз съм чувала, че не е хубаво. Моят баща се казва Илчо и бях решила да кръстя сина си Илия на него. Но на майка ми баща и беше Илия и почина като бях в 8-ми месец и въпреки че бебо нямаше да е на него, майка ме помоли да измисля друго име. В крайна сметка си го писах Илчо. От друга страна на моя позната мъжа и почина, когато тя беше в 7-ми месец и си кръсти момченцето на него /да не дава Господ такъв ужас Praynig/
Вера, и аз харесвам Димана, ама съм Диляна и ме притеснява да не ни бъркат много по звучене Rolling Eyes Накрая таткото ще има тежката дума, но се надявам да се съгласи да е на свекъра Simple Smile

# 169
Добро утро, момичета!
 Незнам за вас, ама мен на последък ме кара яко на сън.Ей го на и днес откарах до 11:00h.
 Аз също знам, че не е хубаво, но само за първото дете.При мене има резервен вариант, живи и здрави, ако Бог ме дари и с второ дете, да го кръстя на починалия си дядо /Георги/, който много обичах и много ми липсва.
  Оххх, doly_dog много ме разочарова, ама Жаклин ми повече харесва от Жасмина.Нищо, имам още време за мислене, пък и сe очертава да е момче.

# 170
Здравейте, момичета!
И аз още не съм се записала в тази темичка, но си четях... Много мъчно ми стана за msbilt... ако имаше как да и помогнем. Сетих се и за Жабче... Знам, обаче, че и двете ще имат късмет и след време ще се радват на усмихнати и здрави бебчета, ще се моля за това!
Иначе мен бебчо си ме ритка весело и мен това по цял ден ме радва...  Hug Име още не можем да изберем с таткото... но не сме и седнали да го мислим сериозно, предполагам че скоро и това ще стане Simple Smile
Поздрави момичета и весел ден ви желая!   bouquet

# 171
Здравейте на всички, Hug
 Денят е прекрасен, така че бързам да ви прочета и да изляза. Joy
Относно кръщаването на починал човек, аз съм родом от Видин и в моя край това е честа практика. И аз мисля, че е по- важно да си уважавал човека, на когото ще кръщаваш. Иначе за момиче аз много харесвам името Виктория, а за момче Деян, Владимир, Виктор.

Пловдивски мами, за срещата, ако искате да се чакаме в събота в 11,30 на пощата под часовника. Там ще решим къде да отидем после. Пишете дали ви е удобно така или дайте предложения, за да решим заедно.

# 172
Здравейте и от мен Peace Да ви кажа какво стана снощи..........легнах си и както си гледам тв. някъде към 22:30 бебо откачи #Crazy Като започнаха едни ритници,ама то направо шутове си бяха.Салта ли прави вътре в мен незнам,но усещането беше ново за мен.Около половин час стоях с ръка на корема и не можех да повярвам каква става вътре в мен Shocked и таткото усети силата на малкия бебешок Laughing Малко се стреснах да си призная-беше просто като обезумял,но после се успокои и престана Thinking Май си е сменял позата,защото целия ми корем се движеше #Crazy Няма как-така ще е за напред.

*vera май не си единствена с боядисани ръце от портокал Twisted EvilПреди половин час си обелих един да хапна и гледам ръката ми-оранжева #2gunfire

Последна редакция: вт, 27 ное 2007, 13:46 от sisee

# 173
Момичета, това с боядисването на портокалите не ми звучи много здравословно.
Защо не занесете проби за изследване, ако си пазите касовата бележка от купуването им, ако се окаже че има вредни вещества в тези химикали, с които са боядисано плодовете, трябва да се вземат мерки.
Отправям апел към вас да не проявяваме търпение и толерантност към такива мошеннически прояви, защото от това зависи нашето здраве и това на бъдещите ни деца.
Подобно нещо не може да случва в една европейска страна, или поне трябва да бъде накакзано.

# 174
Ами так е работата,че аз ги купих вчера от пазара и нямам касова бележка Naughty Как после да докажа от къде съм ги взела,а най-лесното е да занеса портокаловите кори за проба,но после какво......... newsm78 Мога само за себе си да разбера дали съм яла портокали натъпкани с химикали.Аз снищи изядох два и дали защото беше вечерта но не съм обърнала внимание дали ми се е боядисала ръката и си ги хапнах Sick

# 175
Дано не са били вредни...То човек вече не знае, от къде какво може да си купува, за да се храни здравословно.

# 176
anilinda според мен Жаклин е женско име нали се сещаш за Жаклин Кенеди Онасис наричана още и Джаки Кенеди има и други известни жени Жаклин Алауи е българска тенисистка-състезателка за Фед Къп.
И на мен напоследък все ми се ядът портокали,но все не са ми особено вкусни сорт ли е какво ли!?

# 177
sisee ако знаеш как ти завиждам за силните ритници! Според мен това е страхотно! Моята беба още рита лекичко лекичко,но пък често,което ме радва!
Ясмина страхотно е ,че синът ти се казва Никола-едно от най-хубавите мъжки имена!  bouquet
Относно портокалите-срамота е ,защото и без това другите храни са пълни с боклуци,които не можем да видим,пък сега и плодове да не можем да ядем спокойно! Rage

# 178
Здравейте момичета Simple Smile

Вчера ходих на ФМ, бебока е добре Simple Smile Ще направя още една в 28 г.с., просто профилактично Wink

Относно имената, ами ние още не сме избрали име на бебо. С малката името дойде от само себе си, просто я усетихме с това име. С бебо обаче засега нищо не сме усетили тъй че чакаме Simple Smile

Целувки и лек ви ден Simple Smile

# 179
Момичета нещо ме е обхванало коледно настроение,иска ми се елха да направя този път я искам истинска,подаръци да купувам.Мъжо каза да пиша писмо на дядо Коледа и да му го дам на него да го изпрати щото съм била доста трудна на подаръците.При вас как е има ли пред Коледна треска и оживление?
 santa2 Nature Snowman People Santa

Общи условия

Активация на акаунт