Коледни звънчета пеят, на АПРИЛКИ усмивките греят

• 10 618
  • 309
  •   1
Отговори
# 90
msbilt толкова е тъжно всичко това CryНямам думи,а и знам,че каквото и да ти кажа няма да ти върне здравето на бебето Cry

Момичета от няколко дни си хапвам мед с лимони.Незнам от къде го измислих,,,,,,къпих си един буркан мед и два лимона и си го ям с голям кеф.Нали не пречи? Rolling Eyes Моя бебо рита сутрин и вечер,усещам го само когато съм легнала,но забелязвам,че ритниците му стават все по-силни.........което може и странно да прозвучи,но ме радва Laughing

# 91
  • София
Здравейте момичета, най-накрая се реших и аз да се включа.Живея в София, на 34 год. съм и очаквам първо бебенце на 02.04.08. Моля да ме запишете с розови гащи!Успех на всички майчета! Simple Smile

# 92
Еййй! Два дни ме няма и вие пишете ли, пишете! Добре дощли на всички новозаписали се мами.

# 93
  • варна
Добре дошла,galia_ilieva Hug
Момичета,докато ровичках насам-натам и видях,че една Януарска мама вече е родила Simple SmileБре,че бързат тези бебешоци!да са живи и здрави!

# 94
Здравейте и от мен,  Hug
 Мед и аз си хапвам редовно и то по няколко пъти на ден. Проблемът е , че много обичам сладко, а знам, че бялата захар и шоколадът са много вредни за плода, така че им намерих заместител.
 Emma, oтносно пола на бебето и аз май се бях настроила за момиче, но новината за момче изобщо не ме разочарова. Безкрайно съм щастлива, че е бебето е здраво и не искам нищо друго. Знам, че то ще ми се усмихва, ще ме обича и ще ме радва не по-малко от едно момиче. А и доколкото знам, момчетата са по-близки с майките си. Аз винаги съм споделяла повече с баща ми.
 Момичета, бях питала по-нагоре, но никой не ми отговори ,какво означава наличието на  белтък в урината. newsm78

# 95
Емма - виж мен - първото ми е момче, а сега второ момиченце чакам, така че не се отчайвай!
msbilt още веднъж- съжалявам за случилото се, но бъди силна и се довери на специалистите! Това което те чака сега, може би е по малкото зло! А след всяка буря идва и хубаво време!
 asja Аз вече ти писах няколко пъти ,пак ти пратих ЛС , ако нещо не ти е ясно - питай! Относно риска - много малко вероятно е да се потвръди лошото. Има една мама със първо дете със Даун и при втората бременност БХС-то е било лошо , а в последствие всичко се оказало наред!
Ясмина за статистиката - аз съм на 32 г.

# 96
Пак ще водя преговори с мъжа ми за амниото, то се е видяло... Благодаря на veni-b за инфото!  Hug

Забелязвам, че мен бебето ме рита, когато съм легнала по гръб. Иначе си кротува.

Друго, което забелязвам, е, че когато не съм ходила до  WC-то 2-3 дни, започва да ме боли ниско долу, явно от притискането от червата.

Момичетааа, така ви завиждам, че мъжете ви ви помагат с домакинската работа.  Cry Снощи си се наревах... Моят е много добър, но вечер така се заплесва по лаптопа, че за нищо друго не се сеща! Ако го помоля изрично, ще ми помогне, ама на мен ми се ще сам да се сеща... Да не съм му майка да вървя след него и да припявам постоянно!!! А пък аз имах малко проблеми с бременността и по принцип трябва да се пазя. Но какво пазене, като не мога да търпя мръсно и разтурено?! Ето сега, от два дни съм го помолила да мине с прахосмукачката, но съм сигурна, че е забравил! Пък на мен не ми се напомня пак. Накрая аз ще си мина сама. Проблемът в цялата работа е, че майка му, която иначе е много кротка и разбрана жена, не го е научила на елементарни навици - да си прибира, да поддържа чисто, абе - на нищо от тези неща не е научен! Трябва по цял ден да вървя след него и да чистя, да ми вдигам масата, да му бърша трохите, да му прибирам дрехите, да мия чиниите, да простирам, абе - всичко!!! А иначе ми е много добър и много си го обичам!
Ох, наоплаках се! За което с извинявам!

# 97
neddi11 по повод въпроса ти за белтък в урината ти писах на лични Peace

# 98
asja ако говориш за голямата нужда- не бива да чакаш 2-3 дни! Аз първото си дете родих след като се напънах една сутрин в тоалетната и ми се спука околопл. мехур! То си беше и на време де, ама знам че не е хубаво да се получава така по време на бременност!
А относно мъжа- с повечко търпение ще се наложи да го превъзпиташ малко, че като почне и малкото разбойниче да "шета" из къщи става страшно!

# 99
Здравейте мами! Ася направи си амнио,дори всичко да е наред е по-добре да се види!
Msbuilt адски много съжалявам за теб! не разбирам много,но знам,че след раждането такива бебенца се оперират и всичко е наред,но лекарите разбират повече!
Иначе мойто бебоче ритка,но днес още не се е обадило! Относно пола-аз също винаги съм си представяла как ще си обличам момиченцето и наистина ще имам принцеса,но и момченце е страхотно! Най-важното е да е живо и здраво!
И да ви се похваля рискът от БХС ми е 1:10 000! Много съм щастлива newsm74

# 100
veni-b, благодаря ти    bouquet , думите ти значат много за мен и ще ме крепят в тази трудна нощ и в деня, който ще последва. Ти си с по-голям опит и на моменти, за съжаление, горчив и съветите ти са безценни за мен... благодаря ти сърдечно и за това, че отстъпи часа си за ФМ на мен, която не мислех изобщо да ходя на такава през тази бременност....момичета, ще ви пиша като се почувствам по-добре.Пазете се Hug

# 101
Пак ще водя преговори с мъжа ми за амниото, то се е видяло... Благодаря на veni-b за инфото!  Hug

Забелязвам, че мен бебето ме рита, когато съм легнала по гръб. Иначе си кротува.

Друго, което забелязвам, е, че когато не съм ходила до  WC-то 2-3 дни, започва да ме боли ниско долу, явно от притискането от червата.

Момичетааа, така ви завиждам, че мъжете ви ви помагат с домакинската работа.  Cry Снощи си се наревах... Моят е много добър, но вечер така се заплесва по лаптопа, че за нищо друго не се сеща! Ако го помоля изрично, ще ми помогне, ама на мен ми се ще сам да се сеща... Да не съм му майка да вървя след него и да припявам постоянно!!! А пък аз имах малко проблеми с бременността и по принцип трябва да се пазя. Но какво пазене, като не мога да търпя мръсно и разтурено?! Ето сега, от два дни съм го помолила да мине с прахосмукачката, но съм сигурна, че е забравил! Пък на мен не ми се напомня пак. Накрая аз ще си мина сама. Проблемът в цялата работа е, че майка му, която иначе е много кротка и разбрана жена, не го е научила на елементарни навици - да си прибира, да поддържа чисто, абе - на нищо от тези неща не е научен! Трябва по цял ден да вървя след него и да чистя, да ми вдигам масата, да му бърша трохите, да му прибирам дрехите, да мия чиниите, да простирам, абе - всичко!!! А иначе ми е много добър и много си го обичам!
Ох, наоплаках се! За което с извинявам!
Ако ще те успокои , и моя е същия-много рядко се сеща да помогне.Ще свикнеш, да знаеш.Ние сме женени над 10 години и оправия няма.

# 102
  • Варна
msbilt - Стискам палци всичко да мине бързо и колкото се може по-безболезнено. Мисли си, че това е единственото възможно решение и колкото и да е жестоко, по-добре сега, отколкото да преживееш огромната мъка да го родиш. Моля се, да се възстановиш бързо и скоро да си имате още едно лъчезарно и здраво бебенце.  Hug  Praynig

asja - А пък моят мъж е пълна противоположност на това, което описваш. Става рано, приготвя закуска, чисти с прахосмукачка, прозорци, бани и тоалетни, пуска пералня и съдомиялна и въобще наравно сме в домакинството, че да не кажа, че май ме изпреварва  Embarassed  Обаче си права, че всичко зависи от майките им. Моят мъж и брат му просто така са научени от малки и гледат на домакинстването като на нещо съвсем естествено, а не че един вид се смиляват над жените си  и им помагат от време на време.  И аз имам син и искам така да го възпитам, че имам и обратния пример - баща ми като се върне от работа сяда пред ТВ и се почва: "донеси това, дай онова".  Sick

reiana - поздравления за чудесния резултат от БХС

Добре дошла galia_ilieva.   bouquet  Лека бременност и здраво бебче на финала ти желая!

А пък на Емма искам да кажа, че момченцата са истинска прелест. Никога не съм си мислела, че могат да бъдат толкова гальовни и мили. Нашето вкъщи е такова слънчице и страхотно забавление е покрай него.  Преди да се роди винаги съм свързвала момчетата с буйства, бели и непослушание, обаче се оказа, че не съм права и слава богу. Между другото момченцето ми порастна някак по-леко и неусетно отколкото каката, не си спомням да съм имала кой знае какви проблеми с него. Всъщност всичко си е до характер и до средата, в която расте. Важното е да са живи и здрави, пък ще се съобразяваме с особеностите им.

# 103
  • Варна
Добре дошла,galia_ilieva Hug
Момичета,докато ровичках насам-натам и видях,че една Януарска мама вече е родила Simple SmileБре,че бързат тези бебешоци!да са живи и здрави!

Вече са две. Да са живи и здрави!

# 104
  • София
Ох и аз да се включа пак Simple Smile

Как се наядох направо......ама сигурно след малко пак ще съм гладна Simple Smile

За мъжете ...... според мен една голяма част от тях са си такива не поемат, и то не за друго а защото не искат да поемат Simple Smile мая е същия ако му кажа с удоволствие ще го направи, но сам се е сещал 2-3 пъти и аз бях като гръмната Simple Smile А най ме е яд като яде на бюрото пред компа не за друго а защото не понасям трохи особенно до техника, направо се побърквам, ама май се понаучи, да не чеу дявола ..... до следващия път Simple Smile Ама наистина се свиква и започва да не ти прави впечатление в един момент, аз си ги правя нещата, вървя си по него и не му обръщам внимание вече на неразбориите Simple Smile Не се ядосвай Ася, сега само това ти липсва Simple Smile

Ясмина ти наистина си щастливка, за твоя мъж Simple Smile Моят брат е точно като твоя мъж, като гледам как помага на жена си вкъщи направо да й завиди човек Simple Smile

Хубав ден Simple Smile

Сега и аз ще разгледам януарките, аз си ги следя и много им се радвам и тайничко им завиждам че са на финала Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт