Коледни звънчета пеят, на АПРИЛКИ усмивките греят

• 10 582
  • 309
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Добре дошла galia_ilieva.  Леко бременеене!  Hug
Честито на всички,узнали пола!   bouquet
И ние да се похвалим   Flutter Днес успях да отида и до ЖК и при моя си Док.  Утре ще ида да ми поизточат кръвчицата.   Crazy  Хубавата част беше при моя Док  Laughing  Вече тежим 477 грама и сме дълги 27 см  Blush  Потвърди, че е мома  Wink Ритаме и махаме, показваме дупето, ама не и лицето  Joy
А таткото ни си е за похвала в последно време  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 136
  • Варна
Suni 22 А защо не Сияна? На мен повече ми допада, идва от "сияйна" и това е по-срещания вариант, иначе винаги ще трябва да се представя като "Сиана с А".

sisee - Моят син е Никола, и естествено съм пристрастна към името.

А за бебка засега има три варианта за име: Невена, Гергана и Бонбонка. Това последното е предложението на каката.  Joy

# 137
  • In someone's dreams
Абе Lara1 да те питам, защо и в мартенските отчетни фигурираш, там с термин 27 март? Кога всъщност ти е наистина термина? Не се засягай, ама ми е интересно.  newsm78

# 138
  • Пловдив
Веднага ти отговарям - аз писах още в началото, ама е било преди доста теми  Wink Официалния ми термин е 27 март - той е по документи и е решаващ за болничви и т.н., а реалния - 07.04. Тъй като може да раждам секцио, все ще оцеля поне един от двата или дните вежду тях  Joy
П.П. Лентичката ми е еднаква - по реалния термин...

Последна редакция: пн, 26 ное 2007, 21:39 от Lara1

# 139
  • София
Здравейте Simple Smile

За мъжките имената на мен най-любимото мъжко име ми е Калин, също много харесвам и Мартин (така се казва племенника ми), Калоян, а също и Радослав, както ще се казва нашето мъниче Simple Smile
За женски имена най-михаресва Цветелина (така се казвам аз и честно казано страшно много си го харесвам) а също и Райна и Антония Simple Smile

Незнам на мен ми харесват малко по-тардиционни имена Simple Smile

Лека и спокойна вечер Simple Smile

# 140
  • In someone's dreams
Веднага ти отговарям - аз писах още в началото, ама е било преди доста теми  Wink Официалния ми термин е 27 март - той е по документи и е решаващ за болничви и т.н., а реалния - 07.04. Тъй като може да раждам секцио, все ще оцеля поне един от двата или дните вежду тях  Joy

ОК, явно съм го пропуснала този пост Hug

За имената - ако е момченце сме си избрали Георги или Християн. Ако е момиченце ще е Жулиета - на тати, от кога се моли миличкият.

Лека вечер и целувки   Simple Smile

# 141
  • Пловдив
Ако е момиченце ще е Жулиета - на тати, от кога се моли миличкият.

Лека вечер и целувки   Simple Smile
А как ви се казва татито, че не можах да измисля newsm78
Лара, този път не можахме да се засечем при док, аз ще ходя към края на седмицата. Явно бебтата са станали вече доста големи-днес ме риташе едновременно под ребрата и по мехура Rolling Eyes, но 27см., както пишеш, си е доста Laughing
Ася, стискам палци, ако решиш за амниото Peace Аз не бих издържала, ако ме загложди червеят на съмнението. Или поне посети някой добър лекар за второ/трето мнение.
Ясмина, гласувам за предложение за име №3 Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 26 ное 2007, 22:09 от jul

# 142
  • In someone's dreams

Ако е момиченце ще е Жулиета - на тати, от кога се моли миличкият.

Лека вечер и целувки   Simple Smile
А как ви се казва татито, че не можах да измисля newsm78

Казва се Живко, само буквичката е негова   Laughing

# 143
 Тук http://www.mamaibebe.com/names.php  можете да намерите хубави имена.Интересното е, че там пише, че Жаклин е мъжко име, а аз бях решила ако имам момиченце така да я кръстя.  Cry
 Таткото пък иска ако имаме, живот и здраве, момче да го кръстим Кръстьо на свекъра, за да не разваля традицията, а именно: Мъжа ми носи трите имена на дядо си, свекъра - трите имена на неговия дядо и т.н.Аз в началото се съпротивлявах, защото не ми харесва особено това име, но в крайна сметка и той има думата.А пък и като гледам са си актуални нашите традиционни имена.
 Бях пуснала една тема в "Майки(бъдещи и настоящи)" за ЖК.Искам да благодаря на Ясмина за програмата "Майчино здравеопазване" на ЗК.Свалих си я, но съм си обещала да повдигна въпроса на гинеколога си, следващия понеделник.
 Лека ви вечер на всички.

# 144
Здравейте и от мен и аз да се отчета с имената-значи, аз преди известно време харесах името Самуил и бях решила, че ако имам мъжко бебе-това ще е! Ама миналата година шефа на моят любим си кръсти детето Самуил и сега ми е много тъпо, защото като го пита после как си е кръстил детето и той като каже, че е със същото име като на неговото......малко тъпо! Ама аз си го бях харесала доста преди шефа му си е мислел въобще да има дете, пък и не си заслужава за такава тъпотия да лиша детето от такова хубаво име.....според мен де! Вие мислите ли, че е некоректно?
А иначе харесвам и Борис, Найден, Ивайло, Сидер, Траян......ама Самуил води класацията. Чао   bouquet

# 145
  • Бургас
Добро утро!
Да се разпиша и аз за имената. Ако бебето е момченце ще е Димо - там тън-мън няма Rolling Eyes Обаче сега като разбрахме, че сигурно ще е момиченце, започнаха големите преговори с таткото. Той иска Мария, аз искам да е Дима; така че преговорите ще текат до последно Wink

# 146
  • Бургас
Да се включа и аз в темата за имената - за мен едно от най-хубавите женски имена си остава Мария, но харесвам също и Надежда, Невена, Антоанета, Александра, но на последните много често галено им казват Сашка, което мен лично много ме дразни. Колкото до мъжките имена - най-много харесвам името Мартин, но също така понеже ако сме момченца името ни май ще трябва да е с буквичката Р, съм склоннна да се спра на името Радослав.
В крайна сметка името идва после, най-важното е детето да е живо и здраво, нали?   bouquet

# 147
добро утро и от мен.след щастливия вчерашен резултат днес си взех час за личния лекар за преглед на 5.12. отказа се да ме праща на 2-ро ФМ при специалиста(поне за сега).нямам търпение да видя как е малката госпожица.за име сме избрали Оливия.на майка ми-Олга.нямам голям избор на имена с буквата ''О''-но това ми харесва.за мъжко име ми харесва Мартин,Стоян,Кристиан.лек ден и до после Blush

# 148
  • Варна
Goldie - Може да го кръстите Дима-Мария. Аз по принцип не харесвам съставните имена, но това ми звучи добре. Така ще имате имен ден както на Димитровден, така и на Богородица.  Grinning

Емма - Не виждам защо да не го кръстите Самуил. Все пак шефът няма патент върху това име, нали? Пък и след време може мъжът ти да работи на друго място.

anilinida - За първи път чувам, че Жаклин е мъжко име.  newsm78 По-скоро си мисля, че са допуснали грешка. Това си е 100% женско име. Със Ж на мен ми харесва Жасмина.

# 149
Здравейте и от мен!
Отдавна не съм писала, но пък и вие с каква скорост сменяте темите  Rolling Eyes много сте бързи! По въпроса с имената и моята дъщеря от сега е решила, че бебето ще се казва Цвети от къде го измисли не знам, но ако е така и да ни е жив и здрав таткото на Цветница, че ще има три именнички Simple Smile - дъщеря ми се казва Ива, а аз съм Елица. Лошото е обаче, че все още не знаем със сигурност пола на бебчо и много се надявам на 4.12, когато съм на преглед да се разбере. Дано се окаже момиченце, че каката много се надява на сестричка.
Лек и усмихнат ден на всички  love001 

Общи условия

Активация на акаунт