Коледни звънчета пеят, на АПРИЛКИ усмивките греят

• 10 569
  • 309
  •   1
Отговори
# 180
Nеddi аз съм за .
за мен няма проблем в 11:30 на пощата звучи добре.
ако нещо има skype ми е dessiland  до 17ч  а след 18ч  trifon.

има ли други пловдиски мами за събота или сме само двете?

Последна редакция: вт, 27 ное 2007, 13:44 от desita79

# 181
Момичета нещо ме е обхванало коледно настроение,иска ми се елха да направя този път я искам истинска,подаръци да купувам.Мъжо каза да пиша писмо на дядо Коледа и да му го дам на него да го изпрати щото съм била доста трудна на подаръците.При вас как е има ли пред Коледна треска и оживление?
 santa2 Nature Snowman People Santa

Има, има  Laughing
Сега започват и фирмените коледни партита и аз съм в голямо чудене какви дрехи да си търся. Иначе в нашата фирма и тази година ще има и детско парти.
Аз на дъщеря и подаръците съм поръчала вече, сега ги чакам да ги доставят.
Абе доста ми е празнично, ако навали и сняг ще е супер.

# 182
Ах, в началото на октомври тук започнаха да украсяват магазините. И мене като ме хвана коледната тръпка - преди месец още украсихме вкъщи. Пека разни коледни сладки (разбира се те веднага се изяждат  Joy )
В тази връзка  да ви се похваля с медено-шоколадовите къщички, които направих миналата седмица. Едната подарих, другата си е за вкъщи  Grinning

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=196064&photo=3

Последна редакция: вт, 27 ное 2007, 14:23 от roska_ps

# 183
Здравейте, момичета!
Искам и аз да се включа. Темичката е страхотна. Казвам се Христина, на 24 г. съм, от София. Това е първото ми дете и вчера на 3D ми казаха, че ще е 100 % - во момиче. Терминът ми е на 03.04. Толкова съм щастлива, че направо не мога да си намеря място.

# 184
Ах, в началото на октомври тук започнаха да украсяват магазините. И мене като ме хвана коледната тръпка - преди месец още украсихме вкъщи. Пека разни коледни сладки (разбира се те веднага се изяждат  Joy )
В тази връзка  да ви се похваля с медено-шоколадовите къщички, които направих миналата седмица. Едната подарих, другата си е за вкъщи  Grinning

боже , какви красоти и вкуснотии.Прияде ми се !!!

# 185
djenkata добре дошла сред нас! леко и безпроблемно бременеене!  bouquet разбирам колко се радваш-и аз ще си имам момиченце!
Моля ви се не пускайте такива снимки на вкусотии,че всичко ми се прияжда! newsm55

# 186
Роска, браво, страхотно изглеждат.
Аз не си падам много кулинар, но пък украсявам къщата с голям мерак.
Сега чакам да пуснат от живите елхички и започвам. Grinning

Само на мен ли не ми се преяжда  Joy
За сметка на това ги оценявам естетически  Joy

# 187
Леле, момичета, извинявайте! Изобщо не съобразих!  ooooh!

Но иначе Awake е права - къщичките са по-скоро за украса, иначе на вкус са като обикновени бисквити Simple Smile Нищо особено

# 188
Така,относно имената и аз да се разпиша харесали сме София или Магдалена и трябва да изберем едно от двете,а евентуално пък ако се роди и се окаже че е момченце-Валентин.
Роска- видях преди няколко дни тези твой вкусотии и красоти в готварският страхотни са и мойте поздравления. Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 189
Nеddi аз съм за .
за мен няма проблем в 11:30 на пощата звучи добре.
ако нещо има skype ми е dessiland  до 17ч  а след 18ч  trifon.

има ли други пловдиски мами за събота или сме само двете?

И аз съм от Пловдив и много искам да дойда, но за съжаление няма да мога да дойда - от четвъртък до неделя ще сме в Бургас  Sad

# 190
Така,относно имената и аз да се разпиша харесали сме София или Магдалена и трябва да изберем едно от двете,а евентуално пък ако се роди и се окаже че е момченце-Валентин.
Роска- видях преди няколко дни тези твой вкусотии и красоти в готварският страхотни са и мойте поздравления. Hug  bouquet  bouquet  bouquet
Мисля да наклоня малко везните към името Магдалена Peace
Любимо ми е и ако имахме момиченце със сигурност щеше да се казва така Peace То не се знае още-може и да ни изненада newsm78

# 191
Хе хе ....за украса,тая украса и един ден няма да издържи у нас Flutter
А за украсяването аз по професия съм аранжор и приемам малко професионално тая мисия а моя мъж само ходи по мен и сваля с думите"НЕ МИСЛИШ ЛИ ЧЕ СТАНАХА ВЕЧЕ МНОГО, МАЙ ТРЯБВА ДА СВАЛИМ ТОВА ОТ ТУК.......и т.н."миналата коледа особенно......верно бях прекалила ама малкия така се радваше,че на мен ми правеше удоволствие заради него наи вече.Тая година имам вето преди 1декември да не почвам да украсявам , а иначе за количеството каза да правя както си умея защото сме в ново жилище и на него също му е кеф.Даже понеже е алпинист е замислил да украси фасадат с тези светещите маркучи,но ще видим.......  madnoel Close-mas: People Santa

# 192
Аз съм "ЗА" пловдивската среща в събота в 11.30 на пощата!

# 193
Здравейте и от мен.

Отново нямах интернет 1 ден и полувина и вие вече сте изписали 6 стр.

За имена на момчета харесвам Борис (както се казва сина ни),Никола и Виктор (ако е момче може би ще е така).

За момиче ми харесват много-Радост,Радина,Рая,Райна,Рада,Дарина, Цветелина,Сияна,Магдалена,Елена,Вяра,Мария,Йоанна,Анна,Ева,Ема,Неда,Наталия,Лидия,Полина,но баткото като му казахме,че ще е момиче и го питахме как ще се казва бебето, той каза : Дари-Дарина.Така,че е рашено Laughing,добре,че той го реши иначе аз няма да мога да се спра на някое конкретно,защото всички ми харесват.

Иначе тати вика,че не е мислил точно за това име,ама щом Боби така казва,добре.Пък и Дарина Кръстева звучало много добре. Grinning

roska_ps много са красиви къщичките.

Аз тази Коледа и Нова година няма да празнувам дори не знам дали ще сготвя за Коледа.Миналата година бях по ентусиазирана и дори подготвихме РД на Боби( 8 .01,а партито беше за 12.1) и накрая не го отпразнувахме,защото на мен ми изтекоха водите и влязох в МД.Така,че този път съм казала,че ще празнувам живот и здраве като родя живо и здраво детето си, а до тогава ще пазя леглото.

# 194
А между другото миналия път от баницата ми се падна бебе,а след 20 дни го изгубих Cry,така,че нямам никакво желания за празнуване и за украсяване.

Добре,че Борис ще е при баба и дядо.Те да внесат малко празнично настроение,че ако чака на мен няма да разбере,че е имало празници  Sad

Общи условия

Активация на акаунт