Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 9!

• 28 470
  • 774
  •   1
Отговори
# 105
Относно мюзик метъра тая сутрин пише, че са ме обезщетили с 1.03 бъбс  Rolling Eyes

# 106
След груби изчисления и ако не ми изтрият единия от акаунтите след около пет дена ще спечеля плюшеното дяловлче. Стискайте палци, че аз тук съм на нокти  Laughing

# 107
Относно мюзик метъра тая сутрин пише, че са ме обезщетили с 1.03 бъбс  Rolling Eyes
Мен с 2,89... Явно колкото си по-напред в опашката, толко повече ти дават...

# 108
aynur , _baby ,мерси   bouquet
Вече си чакам на опашка за дигитален часовник.Да видим дали ще дочакам.

# 109
Мен с 2,89... Явно колкото си по-напред в опашката, толко повече ти дават...

Мен пък с 4.82 Bubz  Party. Ами аз вече почти щях да го взема, може и да е за това.

nnaadetoPeace

# 110
Тия французойци са махнали пояса #Cussing out , а аз чаках да ме спонсорира единия ми акаунт да си го поръчам и да се фръцка малката с него догодина или другата. Дано да го върнат Praynig

# 111
  • Ботевград
Аз пък мисля, че махат подаръците, защото около Коледа ще сложат разни коледни дарове  newsm78
Ще се наредим за тях  Grinning

# 112
Аз пък мисля, че махат подаръците, защото около Коледа ще сложат разни коледни дарове  newsm78
Ще се наредим за тях  Grinning
ми те ако ще слагат коледни,трябваше да са ги сложили вече отдавна,щото за кога ще се редиш на опашка,кога ще го спечелиш-на пролет? Crazy

# 113
Златна, дано си права Rolling Eyes

# 114
А преди имало ли е такива подаръци по коледа?

# 115
Кога ще се отворят и другите тайни игри Crossing Arms на 100 бубс няма ли да ми отвори нещо newsm78

# 116
Здравейте момичета,
голяма молба - бихте ли ми казали коя от вас ползва ника kalasita?

# 117
Не съм аз, но ми стана много любопитно. То не е прилично, но за какво става въпрос? Blush

# 118
Ами запо4нала е да играе тази игра Hanovete (виж подписа ми за повече инфо Simple Smile ).
Исках да я попитам мисли ли да продължи. Това е.  Peace

# 119
Добре. Благодаря за информацията. Peace

Общи условия

Активация на акаунт