Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 9!

• 28 471
  • 774
  •   1
Отговори
# 375
А моята звезда е изчезнала!

Имаше я само за един ден, след това явно можеш да я спечелиш, ако активираш макс пакове

# 376
Аз пих 2 чаши студена вода щото нито ми даде игри повече нито двойни точки   Crossing Arms  аа ми да не се притесних щото вече съм на опашка за подаръци Simple Smile Simple Smile Simple Smile Wink

Последна редакция: пн, 14 яну 2008, 01:45 от sisa g

# 377
и аз пих от твойта вода,дано го преживееш по-леко,не си единственна  Hug
мацки,бихте ли ми обяснили какво да правя-понеже в G2space няма кодове за призе,взех за Find-jeux,но незнам кьде да го туря  Mr. Green
вече имам доста точки в G2space и ми писна да чакам код за призето,ако ме отворите как става,ще си накупя за други сайтове и спирам да играя  Crossing Arms

Последна редакция: пн, 14 яну 2008, 20:29 от silvi@

# 378
В Find-jeux отиваш на +coins/use findcodes/buy findcodes и от там си избираш какво искаш-дали 40 жетона за игрите или 25 000 точки,и в зависимост от това си поставяш кода на даденото място и натискаш submit.Аз съм взимала само веднъж и то отдавна и имах някакви проблеми,но не помня вече какво беше.Пробвай така,би трябвало да стане  Wink

# 379
и аз пих от твойта вода,дано го преживееш по-леко,не си единственна  Hug
мацки,бихте ли ми обяснили какво да правя-понеже в G2space няма кодове за призе,взех за Find-jeux,но незнам кьде да го туря  Mr. Green
вече имам доста точки в G2space и ми писна да чакам код за призето,ако ме отворите как става,ще си накупя за други сайтове и спирам да играя  Crossing Arms
аз  преди 10ина дни си взех точно за призето от този сайт само 4е ми го пратиха след около 3 4 дена, не го дават веднага

# 380
Момичета помагайте с превода. Ето на това:
Hello Maria,

You've won Diabolo Soft Toy 2 which was sent the 14/12/2007 .
We wanted to know if you like this present.
Would you please transmit us your opinion by answering those 3 short questions.

Thanks you for your Loyalty and your Help!

Best Regards,
Prizee's Team

# 381
  • Ботевград
Поздравяват те, че си спечелила плюшената играчка дяволче, която са ти изпратили на 14.12.2007 и те молят да попълниш въпросник от 3 въпроса, за да разберат дали ти е харесала Peace

# 382
Е като я получа ще им пиша  hahaha

# 383
нашите са получили пъзъла  Hug доста бързо е пристигнал. изпратен е на 24.12.07

# 384
Днес си получих плажната чанта(не е нищо особено) и дигиталния часовник-виж за него съм много доволна Mr. Green.Много е хубав. Grinning

# 385
Чочка кога си ги спечелила тези награди, че и аз чакам една наградка.

# 386
Днес си получих плажната чанта(не е нищо особено) и дигиталния часовник-виж за него съм много доволна Mr. Green.Много е хубав. Grinning

Чантата я имам отдавна и съм много доволна за из път и за плаж. Наистина не изглежда нещо супер, но голяма работа ми върши  Peace А кой часовник си получила?

# 387
Аз днес получиш Flash Ball кефи ме!

# 388
Вчера, на името на моя мъж ми донесоха пакет, трябваше да е ел. зарче, но явно са се объркали и са ми пратили ароматизаторчетата. На моя му харесаха и си пожела още, не са лоши.

# 389
Чочка кога си ги спечелила тези награди, че и аз чакам една наградка.

спечелих ги малко преди Коледа. Peace
Силве,ето този часовник .Чантата ще я подаря на свеки,аз нямам какво толкова да нося в нея.Вече не играя в Призе и си харча бубите за какво ли не.Някой спонсор като спечели някоя награда и аз си взимам наградата,а не трупам вече буби,според мен няма смисъл...Наредила съм се за 4те плюшени играчки,тонколоните(нагла съм,не се махам от опашката Mr. Green) и утре вдруги ден ще спечеля чорапа за мобилен.Чакам да ми дойдат мини пъзела и още един такъв часовник.

п.п.Само да кажа,че часовника на живо е много готин,с прозрачен екран,показва дата,година има и будилник.Препоръчвам го като подарък. Peace

Последна редакция: вт, 15 яну 2008, 20:42 от Чочка

Общи условия

Активация на акаунт