Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 9!

• 28 470
  • 774
  •   1
Отговори
# 405
Ия, а какво представлява подаръка на 4-тата снимка, часовника на бялата лента?  newsm78
...

И аз не знам Wink като го получа, ще видя какво е Peace

# 406
Имах спечелено електронно зарче, което чакам от 16.11.2007 и още не е дошло. Thinking

# 407
Момичета, днес след дълго чакане на опашката спечелих ароматизатори.
Потвърдих си адреса. Това ли е ? Сега ми остава да чакам или трябва да направя и още нещо?

# 408
Ия, а какво представлява подаръка на 4-тата снимка, часовника на бялата лента?  newsm78
...

Пуснах го в един онлайн преводач и ето какво се получи:
Набор от тамян

Искате да живеете момент за истина на спокойствието ?
Вие ще го направите Particulary оценява деликатната миризма на мандарината.
Просто се отпуснете и се насладете. hahaha

# 409
...

Пуснах го в един онлайн преводач и ето какво се получи:
Набор от тамян

Искате да живеете момент за истина на спокойствието ?
Вие ще го направите Particulary оценява деликатната миризма на мандарината.
Просто се отпуснете и се насладете. hahaha

Shocked предполагам това се отнася за ароматните пръчици, а не за часовника Mr. Green

Току що ми се обади една приятелка, която преди време спечели лазерната химикалка, че е получила писмо от призето да я върне Rolling Eyes Била вредна и опасна, дори са изпратили плик, в който да я сложи и да им я изпрати.

# 410
Ех че съм шемет и аз  Blush
Не съм разбрала. Не ми се смейте много hahaha

# 411
  • София
Сега прочетох този часовник бил за около врата Simple Smile))
Или да се го закачиш н джоба...

# 412
видяхте ли новата игра отгоре в дясно с лопатата.Нещо не мога да и разбера,ако някой е по-наясно да каже

# 413
  • София
Нямам игра с лаптоп....но пък седичната игра ми даде един опит...и май нещо спечелих...даже, но мн бързо натиснах индекс  не прочетох....

А при активиране на макс пак кое е по-изгодно да играеш на някоя от постоянните игри или на тези които се сменят вс седмица?

# 414
на седмичната игра ми даде да гребна с лопатата и ми изписа,че сьм открила 2 ськровища,но бубс не ми даде  Crossing Arms

# 415
Ъм, подозирам, че ще задам много глупав въпрос, но на кои игри казвате седмични?

# 416
  • София
Онези горе в дясно, в голямото крадратче, които се сменят всяка седмица и може да ги играеш само с макс пак....дано ме разбра...

http://images23.snimka.bg/004968155-big.jpg

тази в челвеното кръгче

# 417
Дам, разбрах, благодаря Blush
И още нещо ще попитам, днес като си зареждам сайта преди да си вляза с регистрацията ми показва някаква игра Veg Attack (и на твоя скрийншота на бубу я има), та тя може ли да се играе и как?

# 418
Току-що се регистрирах, но ми дава грешка при връзка със сървъра и не можах да играя....Sad

# 419
  • София
Бухтичка

Яяяяя наистина имало нова игра Wink
Влез си в акаунта и си избери коя от старите игри да ти се смени с тази новата...да знаеш, че смяната е за постоянно Wink

Общи условия

Активация на акаунт