Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 9!

• 28 470
  • 774
  •   1
Отговори
# 540
дано по-често пускат такива игри,които дават точки без активиране на макс пак.

# 541
  • София
Да и на мен ми дадоха 0,50 бъбс Simple Smile))

# 542
 На мен ми даде +0.30!

# 543
  • Ботевград
И аз имам 0,50 Simple Smile
Пфу, за първи път бях песимист, пък не съм била права Grinning
Радвам се, че всички имаме точки, дано от следващата игра даде направо по 5 бубсчета Mr. Green Grinning Heart Eyes

# 544
  • София
Абе на тези седмичните и преди ли се игареше така?

Защото аз мислех, че ми трябва Макспак, и изобщо не съм ги пробвала.

# 545
  • София
Ами трябва макс пак, тази беше изключение...новата също не може да се играе свободно...нали така....

# 546
  • София
даааа.. сега забелязах че не може... явно е било изключение Sad

# 547
даааа.. сега забелязах че не може... явно е било изключение Sad
newsm45

# 548
Ами трябва макс пак, тази беше изключение...новата също не може да се играе свободно...нали така....
Мислех си, че само аз нещо не вдявам за тези игри, а то какво било  ooooh!
Днес не можах да обеля картофа, времето ли ми свърши или нещо стана, защото не ме убиха, определено  newsm78 Crazy

# 549
  • София
еее колко време се гонихте с този картоф, че да ти свърши времето...аз първия път доста над 5 мин играх и ни ми свърши...чак ми идваше да се откажа, че ми писна, докато схвана, че трябва да го беля, а не в устата да го целя само...

# 550
Не знам колко време беше, но не 5 или повече минути.Явно стана нещо в сайта, защото след това пак ме върна да играя, но като зареди играта и не ми даде CloseНищо, здраве да е, другия път повече.

п.п.На мен ми даде 0.37 бъбс днес от съкровището Grinning

# 551
  • София
добре де нали дава 0,30; 0.50 т.е. все кръгли цифри....по точно тези 0,01 и 0,07 са от някакви др игри май...

# 552
Явно зависи колко съкровища е събрано и на кое място си. На мен на единия акуант ми даде 0.30, а на другите 3 ми даде по 0.50. Но пък по-напред също беше казал някой че му е дал 0.51.

# 553
  • София
в правилата пишеше кръгли сумички...
иначе и  на мен ми се е случвало нещо като не е добра връзката да ми даде спечеленото от някоя игра малко по-късно или пи следващо влизане....то в личните съобщения пише колко точно е спечелено....както и да е де...все са си тяхни просто ми стана интересно за тези "опашки" Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 554
В играта - кликваш на Rules - Get your treasure
А къде ги пише тези Rules. На индекса ли, че аз нещо не виждам

Общи условия

Активация на акаунт