Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 9!

• 28 470
  • 774
  •   1
Отговори
# 600
Можете да познате дали сте активирали програмата, като отворите някой сайт през мозилата например, ако сте настроили нея!!!

АКО ДОЛУ ИКОНКАТА И СЕ РАЗВЪРТИ, значи сте активирали всичко правилно.

Има малък вариант... пропуснах го преди това, но бързах,.... Simple Smile  Значи проблема може да има от някакви допълнителни защитни стени. Стандартната на Уина се минава само като дадеш 1 път ДЕБЛОКИРАЙ /UNBLOK  след разархивирането на програмата.

Ако имаш още проблеми, пиши. По-натам ще систематизирам в едно мнение основните положения

P.S. скоковете на жабата не се променят като бройка! Но пък са с височина колко 2, Отделно има и лазерен мерник - 2рата опция от дясната част на екранчето

Последна редакция: пт, 25 яну 2008, 16:18 от IRIMIL

# 601
  • София
Значи с тези хакове трябва да си махнеш защитите на компа????
Димек - уелкОм вируси, шпионки и троянци....
Тенкюююю ако е така!!!!

# 602
нищо не махаш Simple Smile

Просто пропускаш една легална програма за да може да се свързва чрез браузъра с и-нет.
Явно не си чувала за прокси... за това и сега така реагираш Simple Smile

Ако исках да ви дам такова нещо, щях да ви дам по-лесния начин с програма на база скрипт... но там на полвината от вас антивирусните ще се включат във фалшива аларма:)

и повярвай - като пропуснеш например скайп - размера на риска е много по-голям за поразиите де могат да ти направят с него:)

Предупредил съм още в 1вия пост и в Инфото на архива - използвате на собствена отговорност единствено и само за удоволствието да видите крайните нива.

Единствения недостатък, който забелязах с 1вото си инфо, че с форумите малко се не разбира и закъснява с опресняването, но ако се премине през една страница, се наваксва. Малко от вас ще го забележат, но да си го спомена:) Разбира се, това важи само ако оставите програмата ОН Simple Smile

Последна редакция: пт, 25 яну 2008, 16:15 от IRIMIL

# 603
  • София
IRIMIL  newsm44 newsm44 стана! Значи аз настройките съм ги направила в мозилата но отварях приза през интернет експлорера и за това нямаше ефект  Embarassed! Сега отворих през мозилата и на играта с освобождаването на рибките всичко беше ок т.е. където и да се блъсна пак си продължавам. Едно голямо благодаря за разясненията   bouquet! Хубав ден!!!

# 604
  • София
IRIMIL извинявай но възникна друг въпрос.  Като искам да кача flash за новата игра ми пише това: the following applications  need to be closed before the  adobe flash can be installed. Какво да правя?

# 605
  • София
Кажи ОК (некст или като там удобрително има), ще затвори мозилата ще се инсталне флаша и пак ще ти отвори прийзито...

# 606
Simple Smile още едно за допълване Simple Smile
 Като ви даде лентичка с : ИНСТАЛИРАЙТЕ НЕОБХОДИМИ .... щтракненте на него и
Инсталирайте необходимите приставки -> Съгласявате се и давате  NEXT  след FINISH рестартирате мозилата

Последна редакция: пт, 25 яну 2008, 17:04 от IRIMIL

# 607
  • София
Господ здраве да ти дава, Иримил!!!
 Hug
и аз се вредих!

# 608
аз сьм много зле с тези системи кАмпютрите  Mr. Green, и мозила нямам,така,че при мен няма да стане....

# 609
има линк за мозилата в основния пост.
Ето ти и тук:
CLIK

# 610
И аз вече съм с хакове Mr. Green Тенкю Heart Eyes

# 611
# 612
  • Ботевград
Прокси сървърът отказва свързване

Firefox е настроен да използва прокси сървър, който отказва свързване.

*   Проверете настройката на проксито и се уверете, че е правилна.

*   Обърнете се към Вашия мрежов администратор, за да се уверите, че прокси сървърът работи.

Thinkingнещо ми се прецака работата, иначе стана, след това изгасих компа, а сега като го пускам ме изненадва с това Sick
Какво да направя?

# 613
Аз нямах проблеми Simple Smile. HandyCache програмата, стартира ли си я newsm78? Ще разбереш дали си стартирала, ако е долу до часовника.

# 614
  • Ботевград
няма я Crazy
искам да я махна, как да я махна?

Общи условия

Активация на акаунт