Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 9!

• 28 470
  • 774
  •   1
Отговори
# 630
с мозилата, нямам проблеми с "вървенето".
Дори и да сменят "кодовете", вие ще си изиграете нормалната игра, дамек, програмата не ви ограничава. Бъдете нащрек за това:)
Значи, от последната промяна в прайз, почти винаги 1вата стартирана не тръгва, за това винаги пускам билетчета първите дв - три игри.

За съжаление за ИЕ6 само по спомен карах настройките. Ще направя клипче и за там, след малко.
Ще го кача в по-горния линк.

Фъстъчка,
Значи, линка от подписа ми за метрополиса - http://irimil.-spam005-.com/  това е едина сравнително нова/два месеца/ и-нет игра, в която "строиш" град с ... посещения на страницата:)
Значи - всеки ден е желателно да влизаш за да ти отчете, че си добавил един жител. Може да пропускате, но забавяте развитието му.
За това - като мене, давайте линка на собствения си град на приятели за да отворят страничката.
С течение на времето - за сега на 50 бр население, се отключват следващите степени на развитие в града - Инфрастуктурата, Транспорта, Сигурността, Развлеченията и накрая бизнеса Simple Smile

Всяко отключване си е с специално допълнение в линка. Например http://irimil.-spam005-.com/ind  ми е линк, когато имам %безработица и са ми необходими фабрики. http://irimil.-spam005-.com/tra ми е за осигуряване на транспортни магистрали за да се придвижват до там хората................ и т.н. Simple Smile  В общи линии - забавна и неангажираща много времето занимавка.

Само едно добавяне на ден от компютър може, за това преценявайте какви точно линкове трябва да дадете на приятелите да кликат:) Сайта е чист от спамове(за сега поне) и няма досадни изскачащи реклами Simple Smile
Просто гледате как расте и се развива и добавяте нови жители Simple Smile /не го забравяйте все пак това - не ви трябват само транспорт, индустрия....)

Последна редакция: нд, 27 яну 2008, 21:14 от IRIMIL

# 631
На нито един от акаунтите не ми отваря Veg Attack Close Пише ми: 502 Bad Gateway
The server returned an invalid or incomplete response.

# 632
  • Русе
На нито един от акаунтите не ми отваря Veg Attack Close Пише ми: 502 Bad Gateway
The server returned an invalid or incomplete response.
И при мен е така  Sad И то само тази игра.

# 633
Обърнете на френски. Така я отваря  Peace

# 634
здравейте,това отгоре с прасето и чука видяхте ли го?как се играе и мога ли да ползвам Pack+ от 3 ден и как?

# 635
  • E-CLM & CH-VD
здравейте,това отгоре с прасето и чука видяхте ли го?как се играе и мога ли да ползвам Pack+ от 3 ден и как?

Всеки ден печелиш парички, но на края на играта ще може да се счупи прасето-касичка и да видиш какво си спечелил. Пише, че с пак+ печелиш повече, но нищо не казват за пак+ от 3 ден.  Thinking

# 636
Абе къде е това прасе, аз нищо не виждам newsm78. Кажете и на мен Praynig

# 637
  • София
има го само на френската версия.
на мен без макс пак не ми дава да играя изобщо newsm78

# 638
  • E-CLM & CH-VD
има го само на френската версия.
на мен без макс пак не ми дава да играя изобщо newsm78

To не се играе, а ти изписва просто, че си спечелил паричка, и че като мине срока на играта, ще може да се счупи касичката, и да видиш какви са паричките.

# 639
на тази новата игра на 3-то ниво белиш картофа а на 6-то тази тиква какво трябва да я правиш?  newsm78

# 640
на тази новата игра на 3-то ниво белиш картофа а на 6-то тази тиква какво трябва да я правиш?  newsm78

Стреляш по нея докато се пръсне Simple Smile

# 641
Стреляш по нея и като се скрие, стреляш по огъня, който лети към теб Peace
Отваряте ли сайта сега newsm78

# 642
Стреляш по нея и като се скрие, стреляш по огъня, който лети към теб Peace
Отваряте ли сайта сега newsm78
Confused
Точно сега и аз не мога да отворя

# 643
  • София
на тиквата - стреляйте по пламъчето на свеща.

# 644
  • София
Някой играл ли е днес на новата игра? При мен въобще не се отваря! Преди малко изгорях на лисицата със скутера  smile3518 ! Сигурно нещо е променено! При вас така ли?

Общи условия

Активация на акаунт