Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 9!

• 28 470
  • 774
  •   1
Отговори
# 660
Има 2 нови неща на опашката - редете се бързо, ако ви харесват Peace
Едното е това

Magnetic Game Set

A portable set always ready to hit the road! With a clever drawer for storing pawns, it also includes various magnetic games carpets to play chess, backgammon, ludo, Chinese checker, solitaire, tic-tac-toe or checker! Thanks to its small size, it is easy to carry and will delight the whole family! Batteries not included

А другото -

Design binoculars

Compact and lightweight, this pair of binoculars provides a remarkable vision and gives a flawless optical quality! Thanks to a bag as convenient as esthetic, you can take your binoculars with you everywhere: for hiking as well as for travelling, you won't overlook any details! Included accessories: bags - strap - cleaning wipe

# 661
  • Ботевград
Абе хора, мен ме мъчи мисълта  Rolling Eyes има ли начин да ни изловят от призето и да ни делнат акаунтите с този хак Rolling Eyes
Наредила съм се за някакви подаръчета и търпеливо чакам по опашки от 2-3-4 месеца, Иримил, кажи моля те, ти си печелил награда, идвала ли е, имаш ли някакъв проблем с това?
Кликнах ти на градчето, много симпатично е станало Peace

# 662
сигурно е от играта с прасенцето касичка днес е счупена и при мен дава,само че я отварям за ново зареждане на пресенцето.май не се изразих както трябва newsm78
Аз не съм я играла тази игра. А в съндъчето като погледна пише бъбзите, но име на играта от която съм спечелила няма, а пише само "-"

# 663
Я кажете бързо, как ставаше отказването, че да се наредя за друго  Praynig

# 664
Натискаш Leave the Queue, или изчакваш следващия ден и не си потвърждаваш опашката.

# 665
Има да.
Вместо да потвърждаваш има leave the queue
или влизаш при подаръка recap  и после от там leave the queue
Ето това е за отказване от опашка.

# 666
Имай предвид, че бубсчетата ще ти ги върнат на другия ден Confused, а не веднага

# 667
Хеее, исках още днес, че няма голяма опашка още, но няма как.
Как да стигна до Leave the Queue, то ми се появява на следващия ден при отварянето на прозореца, а аз искам сега да вляза там където трябва и да откажа

# 668
Влез на опашката най-отдолу в дясно има бутон Recap натисни го и в дясно ще видиш къде да натиснеш за напускане на опашката.

# 669
Ия, мерси, стана Hug  bouquet
Ето това ми изписа като се наредих на новата опашка:
You have joined this Queue today!
You will be able to discover your position
in the ranking as of tomorrow!
Be careful, you must validate your queue everyday!
You have 24h from 4am (Prizee time)
to confirm your gift’s choice.

Май наистита това казват, но няма значение, важното че се наредих Laughing Wink

# 670
Ами значи си имала достатъчно бубс да се наредиш за новия подарък и без да напускаш опашката newsm78
Кое си избра? Аз се наредих и за двете нови неща Mr. Green Утре ще видя на кое място съм Wink

# 671
Не Ия, ако не се бях отказала от опашката за коплектчето за маникюр, пинсета, това онова дето има нямаше да ми стигнват, но няма значение Crazy. Сега се наредих за бинокъла, пък и съм на кирия, защото за комплектчето бях на 925 място ooooh!, а тук ще съм много по-напред, ако не ме дръпнат назад Mr. Green

# 672
Хайде и на още един акуант се отказах от опашката от чашата и се наредих за играта Mr. Green. Малеее, луди глави сме Whistling Crazy. Е пак съм на кирия и там, щото на чашата бях на 1427 място, да видим на това на кое място ще съм Crazy

# 673
Сега си отворих акаунтите и на всичките за втори път ми даде по 0,01 бъбз и пише име на играта Tirelire en Délire. Не съм играла на прасето.

# 674
аз да се оплача,май са ми гепили пакетите от призето,вече доста време чакам 5 подарька, и още нищо  #2gunfire
а, и макс пак няма ни-ка-де,е що си губих времето аз и в g2space,gratkado,dragongames,codes-clic и т.н. само в yacado има и май ще си играя само там  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт