Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 9!

• 28 470
  • 774
  •   1
Отговори
# 735
Вчера получих ароматизторите - много са интересни като картинки, но ужасни като миризма  Sick

Май пак ми свиха поредната чантичка, която пише, че е пратена преди ароматизаторите  Rolling Eyes

# 736
Защо не работят линковете за помощ в началото на темичката? Искам да разбера повече за Тайните игри

# 737
# 738

черпя ви виртуално,днес имам `ден ден  Blush

# 739
Вчера получих ароматизторите - много са интересни като картинки, но ужасни като миризма  Sick

Май пак ми свиха поредната чантичка, която пише, че е пратена преди ароматизаторите  Rolling Eyes

Няма значение кое кога е изпратено - просто пристигат като различни пратки. Например, зарчето пристига след месец, не се води като пратка в пощата, а часовника се водеше - получих го срещу подпис и пристигна само за 2 седмици.

# 740
silvi@  честито с малко закъснение   Flutter    bouquet  bouquet  bouquet  много здраве ,щастие и повече подаръци от прайзето  Wink

А да питам за подаръците като пращат  newsm78  до поискване ли са или на крака ги носят щото досега не съм получавала още че да знам да се ослушвам

Относно играта със заека съм супер с хака от иримил , а преди я пробвах тази програмка ама при мен нещеше и нещеше да върви  Wink

# 741
Аз получих плюшка дяволче, но е пристигнало известието по късно, а подаръка е бил в пощата още когато ми пратиха второто съобщение от Призето, че е изпратено и да им пратя съобщение доволна ли съм.
Иначе на мен ми беше до поискване.

# 742
ако не ви намерят, оставят известие в пощата... в повечето случай, набутват подаръка Sad и естествено кой предвари...
как бяха набутали заека в тия хора де им дадох адреса, не знам... то една ръка не може да влезе в пощенската кутия...
българска му работа Simple Smile
Всички пратки който пращат са с обикновена поща.

Последна редакция: пн, 04 фев 2008, 12:05 от IRIMIL

# 743
  • Пловдив
И аз днес получих първия си подарък - донесоха ми го на вратата и беше в отлично състояние, дори и на опаковката, което искрено ме изненада!

# 744
Какъв е подаръка ти?

# 745
И на мен ми донесоха ароматизаторите до вратата.
Много им се зарадвах.  Crazy Но сега се чудя чашата как ще пристигне.

# 746
  • Ботевград
днес получих раничката - ще сложа и снимки Hug
датата на фотото е разместена, да не се чудите Sick

# 747
Ау много е сладка, а има ли преградки вътре или са два големи джоба?

# 748
  • Ботевград
Много е хубава Hug
Ами един джоб е отвътре и малка преградка на него Peace
Мъничка е, много е сладка Peace
Ето я и отвътре

# 749
Ше взема и аз да кандидатствам за нея  Peace

Общи условия

Активация на акаунт