Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 9!

• 28 470
  • 774
  •   1
Отговори
# 60
Да печелил е някой но не помня кой беше. От тези най-евтините неща. Някъде в старите теми пишеше.

Мисля че беше Чочка, ако не се лъжа newsm78
да аз спечелих,но това беше някаква случайност.Играех по 10-15 билета на ден и накрая спечелих глупавия usb-вентилатор,който като пристигна замина за подарък. CrazyТова беше лятото,но оттогава нищо...

# 61
шь ве замолвам за последен пьт да ми обясните как да си взема макспак от G2space,пробвам трети ден и не става или аз не схващам или в момента няма в наличност,ама незнам кое е ......

# 62
Да взема да се включа и аз при вас че с моя сме се зарибили по тая игра prizee.Момичета кой награди от  не са за българия ,аз съм се наредила за ключодаржател плюшена играчка и унова чупещото дето прилича на динозавар да се надявам ли че ще ги получа или не Rolling Eyes

# 63
Да взема да се включа и аз при вас че с моя сме се зарибили по тая игра prizee.Момичета кой награди от  не са за българия ,аз съм се наредила за ключодаржател плюшена играчка и унова чупещото дето прилича на динозавар да се надявам ли че ще ги получа или не Rolling Eyes
Където пише това: ONLY AVAILABLE FOR FRENCH CUSTOMERS  , значи са само за Франция.

# 64
Ако спечелиш при изтриване на билетче - отнема ти 5.00, независимо от стойността на спечеленото.

А някой печелил ли е от триенето на билетче? Не че играя отдавна, ама до сега не печеля на нито един от акаунтите си.

Аз спечелих неонов химикал. Стойността му на опашката е 10.90 буби... Учудващо бързо го доставиха...

# 65
  • Варна
Може ли някой да ми каже, дали ако си изтрия акаунт като съм спечелила подарък, но още не съм го получила, ще ми го доставят или по-добре да изчакам да го получа и тогава да го изтрия? newsm78
Дано ме разбрахте, че май стана много объркано Embarassed

По-добре изчакай, защото ако много закъснее и не пристига, можеш да им пишеш. Не че ще се трогнат особено, ама поне опитваш.

Аз им писах за един подарък дето въобще не дойде, да не мислиш, че имаше резултат!
Само ме препращаха от телефон на телефон (не ставало чрез е-мейли) и накрая ми писна - изговорих повече пари от стойността на подаръка...

# 66
шь ве замолвам за последен пьт да ми обясните как да си взема макспак от G2space,пробвам трети ден и не става или аз не схващам или в момента няма в наличност,ама незнам кое е ......
При мен в момента магазина май не работи-като отида на Cadeaux и ми изписва нещо с червени букви на френски,което не разбирам.Иначе съм взимала от там макспак,чаках дълго време докато имаха в наличност.Накрая си купих най-сетне макспак,взеха ми точките,но го получих чак след седмица.Изпратиха ми го като писмо.
Така че,ако са ти взели точките значи си успяла да си купиш,просто трябва да почакаш около седмица докато го получиш  Wink

# 67
мерси,аничка  bouquet
и на мен ми изписва сьщото,значи ще чакам Peace

# 68
аз доколкото разбрах ,админите се оженили и затова в момента е затворен бутика. Crazy

# 69
  • Sofia, BG
Здравейте,

Само да ви кажа, че тайната игра 'Абракадабра' е още валидна, ако имате играта коктейл и достигнете *7.77 бубз - днес си я активирах  Mr. Green

# 70
 Party днес си получих цветните моливчета- много ме кефят и НАЙ-ВЕчЕ СЕ РАДВАМ чЕ ПРИСТИГНАХА ЗА ОКОЛО 15 ДЕНА  Party

# 71
Много се се радвам Hug, а мюзик метъра Thinking?

# 72
  • София
 а кога се отварят и как тези скрити игри???

# 73
а кога се отварят и как тези скрити игри???
В началото на темата има всичко което те интересува. Peace

# 74
  • София
да но води към архива...т.е. трябва да изчета всички предишни теми...както и да е...ако на някой му се обяснява набързо ще съм му благодарна, ако не - здраве да е....

Общи условия

Активация на акаунт