Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 9!

• 28 470
  • 774
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Нещо не мога да я подкарам тази нова игра...що така????

# 421
и на мен не я отваря.

# 422
Бухтичка

Яяяяя наистина имало нова игра Wink
Влез си в акаунта и си избери коя от старите игри да ти се смени с тази новата...да знаеш, че смяната е за постоянно Wink
Е да, но как да я сменя? По принцип си бях направила акаунт много отдавна и не бях играла изобщо, наскоро го пуснах и ми поиска доста игри да сменя, но само стана, иначе не ми даваше нищо да правя докато не си сменя игрите. А сега нищо не става и не знам, аз ли трябва да направя нещо?

# 423
  • София
е не ти ли показва прозорче да избереше една от старите игри???
то нещо им става изобщо на сайта сега пък не мога да вляза.... ooooh!

# 424
Тамън навреме махнах смотания пеин бол Grinning
С Аванта неще да тръгне новата игра искаше да си инсталирам новия Уиндоус Експлорър обаче и там не тръгва Thinking

# 425
  • София
на мен ми искаше да си ъпдейтна флаш плеъра, но въпреки това не потегли....нещо проблема не е в нашите телевизори май..... Thinking Tired

# 426
е не ти ли показва прозорче да избереше една от старите игри???
то нещо им става изобщо на сайта сега пък не мога да вляза.... ooooh!
Ами досега на двата акаунта не, чак сега като отворих третия стана. Но пък сайта нещо не ми върви.

# 427
как се ъпдейтва флаш плеъра?

# 428
  • София
ами не знам каза ми че трябвало и аз натиснах ок или некст...нещо такова, каза после да си затворя браузъра - затворих го, дадох трай аген и след малко само се отвори призито и пишеше да се логна....и това беше...

# 429
  • София
Тръгва играта, но трябва да сте на френски - готина е Wink

# 430
# 431
Ооо честита ни игра. Много е сладка.

# 432
Аз се залавям да чета темите, за да влезна в час, но защо трябва да пишем името на някоя от вас? ние получаваме повече игри, а вие... Simple Smile Надявам се да не са ви неудобни въпросите ми.

А какъв е този МАХ Паск?

Последна редакция: ср, 16 яну 2008, 22:03 от Шушулче

# 433
  • София
Като напишеше името на някой, при първия подарък, който спечелиш от призето може и той да го вземе или равностойността му в бубс...
Същото важи ако ще си правиш няколко акаунта - първия, който си направиш е главен, другите ги навързваш така, че от четвъртия бубс да ти отиват на третия, от третшия на втория и от втория на първия...и по верижката ти се омножават паричките и може да си вземеш по-добра награда... До колкото разбрах тази с-ме важи само за първите награди...

Нещо такова е доколкото съм разбрала до сега Wink Ама не знам всъщност може ли да се регистрираш без името на някой да попълниш????
 Щото и аз неотдавна играя и до сега това ми е станало ясно...
а повечето игри, които ти печелиш май са само първия ден...не знам...
Аз така и не успях да изчета всички теми до сега...уча се в движение и питам с риск да досаждам...но нещо и линковете към архивите са доста объркани така, че ...дет се вика имам си извинение Wink

# 434
Можеш да се регистрираш без да попълниш име, и регистрирания може само първия ден да играе по 2 пъти на игрите.

Общи условия

Активация на акаунт