МАРТенички на градина, срещат Новата Година!

• 22 561
  • 284
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Мариета, да не ви е хванал соломоновия грип?! Rolling Eyes

Рени, не не съм предупредила, на мен педиатърката ми дава бележки, за да не плащам и още не съм решила докога ще държа Ивета вкъщи. Засега смятам да я пусна в началото на февруари, пък ще видим.

Кали
, блазе ти за Априлци! Ох, така ми се ходи някъде, ама с това малко бебче не си е работа!

Джони, Лулумба
, блазе ви, че нямате проблеми с ходенето на градина! Дали ще доживея този момент и аз!

# 136
  • В светлината на слънцето
Клер, ще го доживееш няма начин. След като аз го дочаках, дето изобщо бях престанала да вярвам, че един ден Теди ще свикне. ooooh! Вече даже кроях планове, че поне от догодина нещата ще тръгнат нормално. И то... хоп - получи се. Когато най-малко очакваш.
Кали, като поотраснат малко малките малки може да организираме едно мартенско-бебешорско Априлци. Grinning

# 137

Кали, като поотраснат малко малките малки може да организираме едно мартенско-бебешорско Априлци. Grinning
За такива мероприятия ние винаги сме на линия.
Кало го мъкнахме от бебе къде ли не  Crazy
Пак човек стана  Joy

# 138
според мен варицелата се разминава
Продължаваме с Т около 38,5- 38,7, водни сополи, малко "иглички на гърлото", според Борис.
Днес не съм му давала нищо и по-висока Т не е вдигал.

Може и да е настинка/грип. Вчера се оплака, че краката(бедрата) го болели...

Утре след обед ще го види лекар, вече.
Сега ще му дам само за да спи по-леко.

Дано само не ни пипне после варицелата, че ще е трудно с този паднал имунитет.

Лека Вечер

# 139
Мариета, дано се оправи по-бързо. Praynig Щом го болят и мускулите значи е нещо, породено от настинка. Което мисля е по-добрия вариант. По себе си го знам. Дано не се обърне обаче на някоя пневмония. Стискам палци да преборите болестта колкото се може по-скоро. Praynig

# 140
  • Пловдив
Eх, тези болести, като се заредят и нямат край - Мариета, дано стабилизираш бързо Бори и да ви се размине варицелата. Ще стискам палци.
Клер, аз също бях изненадана от това, че Алекс ходи с желание на градина. Даже все очаквам някой да ме ощипе и да се събудя  Mr. Green Желая ви и на вас лесна адаптация, когато решиш да опитате отново.
Аз да си призная - не съм ходила в Априлци- ако през топлото време нещо уредите, ще се постараем и ние да дойдем  Mr. Green сега е студено, но поне можем да мечтаем Laughing Нас все ни тегли към Родопите, че нали ни е "под носа" и смятам, че пропускаме много , с това, че не обикаляме България...пък и до скоро Алекс беше доста буен и никъде не ми се ходеше с него. Сега вече е по-спокоен и се надявам да попътуваме из България.

# 141
Джони,
дай идея къде може да се отиде в Родопите на снежно и тихо място.
Да е по-ниско.
Че нашия татко като го качихме на Пампорово и едва дишаше.

Искаме да отидем някъде, но не мога да го измисля.

Само да е по-спокойно, някое селце, напр.

Може и в Средна гора, чудясе къде обаче.

Аз нямам проблеми с "хойкането" Laughing но нашия татко не е по дългите пътувания.

Иначе Т ни през нощта падна и сега май няма. Още не иска да се 'излюпи" от завивките.

# 142
Мариета, защо не се пробвате в Копривщица. Там е чак потискащо спокойно, особено пък през седмицата. А ви е близко.
Джони, и аз така - чакам да се събудя, за да разбера, ме само съм сънувала за адаптацията. Grinning Снощи пак каза, че е много хубаво на ДГ. Е, тази сутрин измърмори, че не иска да ходи, но то си беше по-скоро дежурно.

# 143
  • Пловдив
Мариета, скоро ли искате да отидете или като се постопи снега?
За най-наблизо се сещам веднага х.Здравец и другите окоро нея. Още по-близо над Асеновград в началото на кв.Горно воден /или е още село/ има къща-хотел "Двата бряста" , а много близко до нея е една малка писта, но не зная дали работи влекчето.
Иначе аз предпочитам по-високото Чепеларе, Пампорово и т.нат.
Срещала съм и много хубави идеи от майките в подфорума На път... ако ти се рови и имаш време - разгледай.

Лулумба писали сме едновременно. Hug

# 144
за Копривщица и аз съм си мислела.
Не съм ходила там от ученичка.

Ние ски не караме, така че...
Мин. година водих Борис на Боровец (Самоков). Имаме приятели с ресторанче, ски екипировка, какво ли не миу предлагаха - не. Максимум да го дърпат на шейната из курорта. Но пък като го емнах да ходи из снега - не мръкна. После омахваше кюфтетата, дето си поръча предварително...

Еь, тази мъгла вече ме съсипва. Сега по новините обясняваха колко над нормата била запрашеноста, Серния диоксид и какво лине в П-в. Ами мъглата всичко държи долу!

Борис вече вилнее. Днес беше с 37 - 37,5 Т. утре си остава у дома с баба и дядо. Мисля Четвъртък и петък да го пратя пак на ДГ. Да видимкакво мисли бащатко...

Лека вечер дами!

# 145
  • Пловдив
Браво на Бори - явно се справя с бацилите успешно Hug

# 146
Браво на Бори и от нас.  Peace

# 147
И с нас се справя! Mr. Green

Каква нощ ми спретна...
Не заспа до 12 часа, през половин час мрънкане до 5 часа,
и после аз на работа, а той си отпал до 9.30 ч

Днес е с баба и дядо у дома. представям си как ще ги работи!

# 148
И с нас се справя! Mr. Green

Каква нощ ми спретна...
Не заспа до 12 часа, през половин час мрънкане до 5 часа,
и после аз на работа, а той си отпал до 9.30 ч

Днес е с баба и дядо у дома. представям си как ще ги работи!

Ох, не е леко. ooooh! Но ще му мине щом се оправи, сигурна съм.
И ние снощи не спахме - от 4 до сутринта. Сашко нищо не искаше - само рев. Единственият вариант за успокояване беше разходки с полюшване на ръце - ама вече е 8 кила и половина поне и тежи. С татко му само се сменяхме, разгеле на сутринта след като се наяде, заспа. Та и аз покрай него до 10 ч. Направо бях като зомби сутринта. #Crazy Тези зъби, тези зъби... ooooh!

# 149
Привет на всички !Незнам какво да кажа ужасена съм.Снощи се прибрахме от градина и тъкмо започнаха да се преобличат децата и на Марти му потече кръв от носа.Отнесох го до леглото му и като кихна едно болче му изхвръкна от носа Shocked .Боже добре че излезе навън за другото не ми се мисли.Оказа се че си го е пъхнал още сутринта в градината 'без да иска'.Направо съм потресена !Никой нищо не е забелязъл.Представяте ли си?

Общи условия

Активация на акаунт